Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Neviděl jsem a nekomentuji, jen pana Pospíšila je mi obecně trochu líto ..zpočátku, ještě v ODS se mi zdál jako mladý, schopný a nadějný politik, teď už tomu tak z mnoha důvodů není....:-(

15 1
možnosti
LV

Demagogie. Druhého odsuzujete, navíc velmi selektivně, přitom Vy sám používáte dvojí metr a ani se nad tím nepozastavíte. Šetřte dechem, prosím.

4 11
možnosti
ZD

Rozvážně napsané - moudrá úvaha. To poznáte i podle toho jak se Vám to budou někteří osvědčení diskutéři a diskutérky pokoušet osladit.

15 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 12
možnosti
Foto

Za tu dobu už jste si snad nějaký důkaz mohl sehnat.

9 1
možnosti

Zůstává otázkou,

proč se vražda uskutečnila těsně před volbami v Rusku a zda náhodou neměla odradit Ruské voliče od volby Putina, protože nechal zavraždit Ruské občany v zahraničí. Žádný poprask to v Rusku, ale nevyvolalo.

Pravděpodobně to byla pouze nenačasovaná pomsta některého z prozrazených agentů, což se mezi agenty dá předpokládat, ale je tragické, že to odnesli i zcela nevinní lidé.

Jmenování Česka mezi státy, které jsou schopni použitou látku vyrobit, je spíše uznáním dobré úrovně našich chemiků. O tom, že to zvládne vyrobit Rusko i USA, prohlášení decentně pomlčelo. Skutečností je, že použitá látka může pocházet i z mnoha jiných nejmenovaných zdrojů.

19 9
možnosti
Foto

Navíc před ruským prohlášením vystupovali v TV různí naší odborníci a tvrdili, že vyrobit novyčok umí každý magister chemie.

12 4
možnosti
Foto

Naopak útok přikázaný Putinem dává největší smysl právě před volbami.

Měl ukázat, žýe Putin je pořád "GEROJ", který dokáže cokoliv-třeba i nechat zabít agenta ve Velké Britanii

Zároveň je to vzkaz jeho odpůrcům, že zradu nikdy neodpustí a že se dokáže pomstít kdekoliv.

Lidi jako Vy často zapomínají, že v Rusku je to, že dokáže zatočit s kýmkoliv kdo Rusku škodil vnímáno velmi pozitivně a Rusové na Putinovi obdivují především jeho rozhodnost a sílu-ořesně to zabití "zrádce" podpořilo

16 12
možnosti
Foto

Přijde mi, že jste v životě nečetl nikdy nic jiného, než Rychlé šípy. Tohle jsou věci, které nejen že potencionální zrádce neodradí, ale ještě zvednou jejich cenu.

9 5
možnosti
VV

Dobrý den , zkusím z jiného pohledu . Británie má problém -- odchod z EHS , potřebuje odvést pozornost --> vypoví 23 špionů . To není můj výmysl to je opsáno z knihy JISTĚ PANE MINISTŘE . A svět se baví ,panikáři povídají .

16 0
možnosti
ZJ

Bohužel jen jsem uviděl Pospíšila okamžitě jsem přepnul program.

Člověk, který celý život je politikem a má právnickou fakultu z Plzně je s jeho názory pro mně méně než uklízečka z vlakového nádraží! Ta se na rozdíl od něho živí poctivě!

27 3
možnosti
PK

P16a43v45e98l 28K81l45í28m12a

21. 3. 2018 16:50

Také okamžitě přepínám!

2 0
možnosti
Foto

Zkusil si už někdo položit otázku: co by získal Putin tím, že nechá veřejně zavraždit dvojitého agenta, který už všechno všem vykecal? Pokud by to bral osobně, je tisíce způsobů, jak ho odstranit potichu tak, že si toho nikdo nevšimne. Pokud by tím měl vzbudit pocit síly a rozhodnosti před světem, jde to udělat daleko efektivněji, třeba předvedením nové zbraně v nějakém konfliktu. Putin je všechno, jen ne hlupák, který by si nedovedl spočítat, že zavražděním nějaké hnidy, co donášela oběma stranám, žádné politické body nezíská. Všichni žvaní a spekulují, nějaké závěry a důkazy, ale dosud nepředložil nikdo.

29 7
možnosti
Foto

Získá tím minimálně jistotu, že ti další si to rozmyslí. Pokud chce zachovat sílu svých spravodajců musí jasně dá najevo, že zrada se nepromíjí

Získá tím jistotu, že nevykecá nic dalšího

1 6
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik