Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Češi jsou od podstaty a z principu nespokojený národ, i když se - také vlastní zásluhou - nemají špatně. Pokud chcete mít vysokou karmu a dostat hodně hlasů do ankety bloger roku tak musíte hodně a často na někoho anebo něco nadávat. Rada:

- napište dva vtipné články o tom jak špatný je Vladimír Putin (mnozí z těch, kdo jej nemají rádi, si ten článek přečtou, kliknou Vám na karmu a dají hlas do ankety bloger roku.

- napište dva vtipné články o tom jak špatný je Miloš Zeman (mnozí z těch, kdo jej nemají rádi, si ten článek přečtou, kliknou Vám na karmu a dají hlas do ankety bloger roku.

- napište dva vtipné články o tom jak špatný je Donald Trump (mnozí z těch, kdo jej nemají rádi, si ten článek přečtou, kliknou Vám na karmu a dají hlas do ankety bloger roku.

- napište dva vtipné články o tom jak špatný je Kalousek, Schwarzenberg (mnozí z těch, kdo jej nemají rádi, si ten článek přečtou, kliknou Vám na karmu a dají hlas do ankety bloger roku.

- napište dva vtipné články o tom jak špatný je Václav Klaus (mnozí z těch, kdo jej nemají rádi, si ten článek přečtou, kliknou Vám na karmu a dají hlas do ankety bloger roku.

- napište dva vtipné články o tom jak špatný je kapitalismus, socialismu, liberalismus atd. (mnozí z těch, kdo je nemají rádi, si ten článek přečtou, kliknou Vám na karmu a dají hlas do ankety bloger roku.

- atd. atd. dle Vašeho vkusu a libosti

Pozor: Někteří čtenáři si za čas všimnou, že nejste konzistentní a nadáváte prostě na každého a vše. Pokud to někdo uvede v diskusi, tak jejich příspěvek musíte okamžitě smazat a do diskuse napsat, že se od nikoho nenecháte osobně urážet. Když takové příspěvky budete mazat důsledně, tak je přestane bavit Vás v diskusích pod Vašimi články kritizovat. Někteří blogeři pak o Vás napíší kritický blog. Správně by měli dát odkaz na některý Váš blog. To Vám u mnohých udělá jen reklamu a jistě si najdou alespoň dva Vaše blogy, které se jim budou líbit. Tím máte vyhráno a stanete se blogerem roku.

Přeji Vám brzké uzdravení.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Držím Vám palce. jdete na to od lesa.;-DR^

0 0
možnosti
PK

Přece si o to musím říct. Jinak to nikdo nebude vědět, ze jsem nejlepší :-)

0 0
možnosti
Foto

Pavle, ještě jde o obsah. Poslední dva roky frčí:

a/ muslimové, islám atd. Pokud možno co nejodpornější analýza jejich náboženství, jejich počet, atd.

b/ migrační vlna: zde prosím detaily nějakého znásilnění, vraždy / jen dávej pozor, aby ten zločin spáchal opravdu migrant, pokud to provede tak říkajíc našinec, nemá to žádnou zásadní odezvu /

c/hnusná EU. Tady se fantazii meze nekladou, vymysli co chceš, jakýkoli blábol nebude ověřován a bude vysoce hodnocen

d/ masmédia - nyní je super narvat se do České televize, rozhlasu,

e/ KALOUSEK v jakékoliv podobě - neboj - on může za všechno

f/ pokud budeš chtít tak nějak pocukrovat body a-e, tak nezapomeň nějakou tu nostalgii po časech komunismu, báječný čas mládí, jednotných voleb a barvy košil.

Úspěch zaručen.

3 0
možnosti
PK

Super. Už mám téma. Kalouskův bratr, významný člen KSČ konvertující k islámu znásilnil redaktorku České televize - vlastně dobře ji tak, měla být zaměstnána na "lepší" televizní stanici.Nějak to dám :-)

Snad mi to někdo nevyfoukne :-):-)

Díky za komentář ;-D

1 0
možnosti
VV

No hlavne musite psat na tema, ktera se budou libit jistym pratelum z vychodu. Jen od nich muzete ocekavat vysokou karmu. Na kvalite vubec nezalezi.

0 0
možnosti
PK

Vidíte, já se k tomu Blogerovi roku nakonec prokoušu. :-)

Něco jako Vladimír Vladimírovič je jednička by pro začátek mohlo zabrat ;-D

1 0
možnosti
MB

Rozumím, opět o autech ... Na to vše myslela prozíravá filosofie, - ve svých párových kategoriích ! Kde je kvantita - tam absentuje kvalita. Velebme Formu, nechť převažuje - pak je Obsah zbytečný. Již jsem zmaten - jak je to s tou myšlenkou ? Ona má být otcem slova, či naopak ? Jedno je avšak jisté ! Na počátku všeho - bylo slovo ... ! :-)

0 0
možnosti
PK

Kvalitu vem čert, hlavně hodně a více :-):-):-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS