Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Co Rusko, ale evropská oficiální ideologie, ta je zcela likvidační. V současných evropských státech už je dnes tak rozvinutá nová tyranie pokrokářství, že si musíte dávat pozor na to co mluvíte víc, než za bolševika. A soudruzi ze západu pokračují krok za krokem. Dnes nás žalují pro neplnění kvót, že jako musíme brát ty islámské hosty, které si soudružka Merkelová i s Hollandem pozvali na pomoc s rozvracením států. Hájení vlastní výchovy dětí od rodičů je trestáno žalářem i jinak, nemít právo po svém vychovávat je jasný výraz totality. Rusko s Izraelem si na rozdíl od nás vládne samo, tyto státy samy určují co jim slouží k prospěchu a co ne. Nám tady vládnou cizí média a to dost silně, drží nás rozdělené na dvě poloviny, které jsou vedeny zkušeně proti sobě...

4 0
možnosti
JT

J51i55r83i 73T57i60c22h44y

19. 3. 2018 17:46

Soucasny postup k Rusku je podivny. "Zapad" vesele obchoduje s Cinou, Saudi Arabie je spojenec USA a my bychom nemohli obchodovat s Ruskem?

5 1
možnosti
VV

Podle mne je to podivna smes narodu, kterym lze jen tezko duverovat.

1 2
možnosti
SB

Domnívám se, že v Rusku je taková míra svobody a demokracie, jaká je pro tu zemi ideální.

Příliš mnoho svobody skutečně (jak tady už někdo napsal) je dost škodlivé.

Rusko není zas až tak zaostalé, aby tam potřebovali opravdové samoděržaví, ale ani tak vyspělé, aby si mohlo dovolit demokracii západního typu.

Řekl bych, že současný stav je ideální pro ruskou zaostalost ve srovnání se Západní Evropou, ale zároveň pro určitý stupeň vyspělosti, který tomu Rusku nelze upřít, protože nějací divoši, kteří ještě neslezli ze stromů, tamější lidé nejsou.

8 0
možnosti
JL

Ano i tak se lze dívat na lidské dějiiny - každý má, co si zaslouží.

1 0
možnosti
Foto

Slovenský prezident Kiska rovnou označil Rusko za nepřítele.

Jen se Vás, apne autore zeptám, proč nerespektuje právo národa na sebeurčení?

Na Krymu snad proběhlo legitimní referendum, v němž většina občanů Krymu rozhodla o připojení k Rusku a znovu se to potvrdilo v prezidentských volbách drtivým vítězstvím Vladimíra Putina. Problém byl, že představitelé Krymu neměli o odtržení Krymu z Ukrajiny s kým jednat, protože pučisté, kteří v Kyjevě násilně svrhli legitimně zvolené prezidenta Janukovyče neměli žádnou legitimitu a porušili i dohodu o předčasných prezidentských volbách. Západ však tento gločin nelegitimního násilného převratu ignoroval a legalizoval.

Tímto se Západ postavil na stranu nelegimity, násilí, rozpoutání války a demokratické referendum odmítl. De factio se tímto Západ postavil na stranu zločinu a porušování práv, které sám hlásá.

Takže, pane Payne nemáte v ničem pravdu Rv

7 7
možnosti
Foto

to ovšem nejsou fakta, to je pouze a jenom vaše verze událostí

4 2
možnosti
JK

jenom pro připomenutí : osvobodili nás prapravnuci Merkel nebo Putina?

3 2
možnosti
PV

P94e60t36r 87V50e59s13e33l55ý

19. 3. 2018 13:34

Díky "pradědům" Merklové zde pobývala 45 let Putinova rodina (děda, otec i brácha).Otázkou je, jak by to vypadalo, kdyby Merklovic familie vyhrála.....

1 0
možnosti
PV

P82e20t80r 69V71e58s98e33l60ý

19. 3. 2018 13:04

Tak si před 2 roky, kdybych věřil všemu, co bylo o Rusku v té době psáno, tak už bych čekal mechanizované divize valící se Ukrajinou a klepající už na hranici Slovenska a Polska a nad hlavou by mi kroužily ruské transportní letouny s výsadkáři čekajícími na signál. Prostě Rusové obsazující střední a západní Evropu. Zajímavé je, že mi nikdo nikdy nebyl schopen říct, proč by to vlastně dělali. Územní zisk (jako nacionální socialisté v Německu)? Export ideologie (jako komunisté všude ve světě)? Z historického hlediska je nerozumné považovat slepě jakýkoliv národ/stát za přátele či spojence. Ale nechápu, proč se bránit tomu, mít je jako obchodní partnery. Rusko vadí, a Čína (stále, papírově, komunistická země) nevadí? A pokud někdo bude oponovat východní Ukrajinou a Krymem, tak doporučuji se podrobně podívat na historii těchto oblastí (+výsledky voleb min 20 let zpět, jazykové a národnostní zastoupení) a chronologicky si seřadit události, které situaci v těchto oblastech předcházely.

5 2
možnosti
Foto

Míra svobody a demokracie musí kopírovat úroveň obyvatelstva. Implantovat do nevyvinuté země nadměrný rozsah svobod je pro ni ještě horší, než v té samé zemi svobody násilně potlačovat.

7 0
možnosti
JL

Globálně tu máme tři velmoci. Čínu, USA a Rusko. Čína momentálně kyne, zbrojí, zdokonaluje technologie a nemá důvod válčit, protože jak běží čas, bude stále silnější. USA ztrácejí na síle, ale nechce se jim opouštět předsunuté pozice po celém světě, které dobyli od druhé světové války,. Také šéfují NATO, které obklíčilo Rusko, ale i Čínu. Bojovali by, ale zjevně už to nemá smysl, mají toho dost a je to drahá sranda držet někde okupační vojska v Afghánistánu nebo v Iráku či v Japonsku - a přímá válka s Ruskem a Čínou je nesmysl. Rusové jediní mají důvod k lokálním válkám - mají totiž nepřítele na hranicích, a tak bojují a budou bojovat i nadále - nejprve Sýrie, pak Ukrajina....vyhrožují jadernou válkou, potřebují dohodu, aby se cítili bezpečnější. Tak to máme stav na jaře 2018.

0 0
možnosti
SB

Rusko má ještě jednu velikou nevýhodu: Jak jste správně napsal, tak Čína roste. A z toho by měla více bolet hlava Rusy než Američany.

USA s Čínou nesousedí a Čína k žádné části území USA necítí historickou nostalgii.

Rusko je na tom po této stránce hůře.

3 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Bývalý jaderný fyzik, bývalý programátor, bývalý pečovatel, bývalý topič, bývalý poslanec, bývalý poradce, bývalý poslanec EP, nyní nezávislý píšící důchodce. 

www.payne.cz