Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P87e65t14r 46V90e38s27e51l10ý

20. 3. 2018 10:07

Nejen to, naopak třeba v případě "oslav Silvestra" v Kolíně, prý dokonce oficiální místa a policie celou věc tutlala a bagatelizovala. U pejska se může každý zbláznit.

RvEURv

0 0
možnosti

Domnívám se, že smyslem akce je fakt, že budete-li týrat dítě a dáte to na internet, tak dostanete zcela správně přísný trest. Budete-li obdobně týrat psa vyváznete s podmínkou. Lidé to ví a snaží se dosáhnout toho, aby konečně nějaký soudce našel odvahu sáhnout k horní hranici i v případě týrání psa. Mělo by to určitě preventivní dopad na podobné kreatury jako je ta z Prachatic.

5 0
možnosti

Nehledejte v tom vědu, jde oautentický způsob sdělení, tedy o to, že zde máte video toho násilí. O štěně až tak nejde, jde o tu agresi pachatele. Kdyby zde bylo video takto týraného dítěte, tak ho lidé půjdou možná i zlynčovat. Jwnže takové záběry zpravidla nejsou a i když jsou, je zakázáno je zobrazovat. Naopak suchý popis nikoho ze židle nezvedne. Tohle je známá věc, proto média ze zákona nesmí zobrazovat např. násilí ve válkách, protože kdyby lidé viděli třeba videa z kamer amerických vojáků z Libie, Iráku, Afghánistánu, tak to lidé neunesou a máme tu mohutné demonstrace proti válce, tedy druhý Vietnam. Samotná čísla typu statisice mrtvých a zraněných přitom zvládáme v pohodě.

12 0
možnosti

P79a24v47e28l 78V77é16b55r

20. 3. 2018 7:14

Dlouho jsem přemýšlet, jak svůj názor napsat, až jste to udělal za mě.

2 0
možnosti
Foto

pejskar ale bere sveho psa jako clena rodiny, tedy jako dite a pritele... pes, narozdil od cloveka (i vlastniho ditete), nikdy nezradi a bude vas branit az do smrti..

jakekoli tyrani, at zvirete nebo cloveka, je smutne - bohuzel je to rys dnesni doby a muzeme jen doufat, ze podobna hovada budou nalezite trestana, aby si uvedomila, ze jejich chovani je proste mimo

2 0
možnosti

Odpověď na váš článek je jednoduchá.

Děti se nerodí, tak máme psy a kočky!

Pořiďte si psa a už se ho nezbavíte. Útulky jsou plné, tak vás odmítnou, nebo budou chtít, aby jste za toho psa platil. Veterinář ho neutratí, protože není nemocný. No a když ho někde pustíte na svobodu, tak máte na krku zákon. Tak ho máte na krku až do smrti. Možná ten problém budou mít ještě dědici.

Dřív, když ho sedlák nechtěl, tak ho vzal sukovicí po hlavě a ještě ho zužitkoval.

No a dnes místo toho, abychom měli útulky pro bezdomovce, máme útulky pro psy. Je vidět, že máte pravdu, pečujeme dnes, jako rozmazlená společnost, víc o zvířata, než o vlastní lidi. Karma!

4 2
možnosti

Asi jste to myslel dobře. No, hlavně, že jste něco napsal.

0 2
možnosti

P17e52t58r 51L60a20n15g18e89r

19. 3. 2018 19:00

Sorry jako, ale píšete blbosti.

1 8
možnosti

To video bylo nesnesitelně kruté a šílené. Bezcitnost. Zvrhlá krutost. Vidět člověka, jak bezhlavě tluče a trýzní malé štěně, které pláče...

Nechápu, že tohle někdo mohl natáčet a nezasáhnout...

Na druhou stranu autor toho článku má oprávněnou otázku, zda dokáží být lidé podobně soucitní právě s dětmi, kterým se často ubližuje také.

Nesouhlasím jen s jednou věcí, že by v těch reakcích na chování toho asociála byla prioritně nenávist. To oč tu běželo byl soucit a buďme za něj rádi. A že se v reakcích některých lidí projeví jen jiná podoba asociálnosti je věc jiná. Anonymita a možnost dát volný průchod nejrůznějším pocitům malosti je typická pro dnešní dobu.

5 0
možnosti

Nejsem ze zásady sprostý, ale v tomto případě se přiznám, že větší zhovadilost jsem dlouho nečetl, ten člověk má absolutně popletený hodnotový systém a to je slušně řečeno.RvRvRv

5 3
možnosti
Foto

...ale jak je možné, že ublížení zvířeti má u nás větší hodnotu zloby než ublížení člověku?"

Na základě čeho a u koho jste změřil onu hodnotu a ? Na základě toho, že je to na sociálních sítích probírané téma? Jestli to nebude tím, že týrání dětí nebývá běžně zveřejňováno?

17 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,97
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik