Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

děkuji, naprosto přesné

0 0
možnosti

hlavně když je do stávky nežene Kalous

0 0
možnosti
Foto

Ale,no tak...Vy jste tu přece před volbami mocně horoval pro Zemana.;-)Pokud jde o výsledek voleb,je to až komické,jak mnoho lídí nechápe,že volby nevyhrál Babiš jako soukromá osoba,ale hnutí ANO.Požadavek,aby Česko nevedl trestně stíhaný premiér,ale někdo jiný z vítězné strany,přece není zpochybnění výsledku voleb.Karmu budete mít vysokou.A vi od koho?Od starých komunistu a ruzných "vlastencu" dýchajících více,či méně pro Okamuru,všichni dohromady nadšení zemanovci....to má být ta "štastná budoucnost" pro Vaše děti....?Rv

1 0
možnosti

Prostě studenti 18+ mohou klidně jít manifestovat po škole, alespoň v první fázi, k žádnému hrubému porušování zákonů či násilí tu nedochází, takže není žádný důvod přistupovat hned k "tvrdé stávce." Proto uvolňovat studenty ze strachu, abych jako ředitel nevypadal nedemokraticky, či je dokonce vyzývat k účasti je úplně mimo a MŠ by z toho mělo vyvodit závěry.

3 0
možnosti

P42a51v97e72l 35M60a37c93h

19. 3. 2018 22:23

Je to velice podobne tomu co se deje v mnohych zemich na zapade. Kdyz nejses "progresivni" tak jses pri nejlepsim podezrely a pri nejhorsim fasista. Oznacovat lidi timto zpusobem se me vubec nelibi. Mimochodem, Zemana moc nemam rad ale asi z te bidy byl on nejlepsi. Rozhodne si to hodne lidi myslelo a tak to take dopadlo. Co si tak pamatuju tak tomu se kdysi rikavalo demokracie. Dnes uz asi ne.

1 1
možnosti
Foto

Mohl byste specifikovat co to znamená rozhodli jsme se nepřipojit.

Kdo se rozhodl?-studenti, pedagogové nebo vedení (majitelé) školy

Mohl ten kdo se chtěl připojit soukromě tak učinit bez postihu ,...

Kým jste byli kritizováni a za co konkrétně (nepřipojení se celé školy, neumožnění připojit se těm kdo chtějí,...)

Takto jak jste to napsal ten článek nedává smysl:-/

2 3
možnosti

Jak muze byt postizen nekdo, komu napisi rodice omluvenku na jednu vyucovaci hodinu?

0 0
možnosti

Přeci, když už se studenti chtějí veřejně angažovat, jsou školy povinny je v tom podpořit. Pokud tak neučiní, prokazují tím svou nedemokratičnost, lhostejnost ke stavu země, zpátečnictví a přinejmenším latentní zemanovství a probabišovství. Fuj!

Zdroj: https://doksansky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=654763

jen nalévání negativních emocí..to je jediné co je zde skutečně na výši..........manipulace........

Fuj je celý článek....

2 9
možnosti

studenti DAMU by mohli stavkovat po celou dobu studií ...

6 0
možnosti

V Americe jsou mnohem dál. Tam studenta podmínečně vyloučili za to, že se rozhodl zůstat apolitický a nevyjít s ostatními studenty do průvodu.

https://www.msn.com/en-us/news/us/ohio-student-suspended-for-staying-in-class-during-walkouts/ar-BBKikzU

8 0
možnosti

to si nedovolili ani komunisti

5 1
možnosti

Pokud nekteremu studentu slo opravdu o principy, urcite sel demostrovat i bez povoleni ucitelskeho sboru s vedomim, ze za to bude potrestan zapoctenim neomluvenych hodin. Takoveho studenta mozno nazyvati hrdinou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Jsem tátou 3 dětí (ročníky 1996, 2000 a 2008) a ředitelem Centra Sion, které mj. provozuje několik úspěšných nestátních škol. Žiji v Hradci Králové a jako typický Hradečák si nedovedu představit, že by to mohlo být jinak...

Seznam rubrik