Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Taky jsem podepsala petici, protože aby si lidé uvědomili, že zvíře je stejně živá bytost jako oni. Ale ti, co píšou, že by tomu kdo zmrzačí zvíře udělali totéž, jsou lidé se stejně násilnou povahou. Lidé měli být vychovaní už od dětství svými rodiči k lásce k přírodě. a ke zvířatům. Trest je už jen výsledek špatné výchovy.

1 0
možnosti
Foto

Podepsala jsem Petici za co nejvyšší trest pro toho sadistického zmetka-- přidejte se, ať je nás co nejvíc! Díky!!

0 0
možnosti
MV

ani jsem tu upoutavku nerozkliknul, protoze ja tohle proste nemuzu

a toho hajzla bych si teda fakt podal taky

1 0
možnosti
ZO
Foto

S mou velitelkou domácnosti jsme na tom, Ivanko, stejně!R^ Na lidi tohoto druhu umíme vystartovat!

0 0
možnosti
PV

No - mě zase napadá myšlenka - je ten tyran vždy opravdu sám - nikdo z okolí nic neví ?? Rodina, přátelé, známí , sousedi atd ?? Vzpomínám si na reportáž v TV k tomuto případu a lidé z paneláku vypovídali že pejsek tam naříkal často ;-€

1 0
možnosti
Foto

To taky nikdy nepochopím...:-(

0 0
možnosti
Foto

R^Ivi a to nemusíme hledat tyrany. Nedávno vrátili jezevčíka do útulku, protože je doma párkrát kousnul. Protože byl vystresovaný při příchodu do útulku, protože jsme si budovali k němu cestu. A protože něměl důvěru k dalším cizím lidem, byť ho vzali do tepla. Pomalu a zlehka a taky proto, že to je tvrdohlavý jezevčík, od kterých je dle statistik největší počet kousnutí. Ještě, že ho měli jen na zkoušku, protože ho vraceli s tím, že by se měl utratit. Je to fajn pejsek, ale bojí se, kdoví, co si zažil. A jak se má pes bránit jinak než zuby? Někdy si říkám, že bez existence některých lidí by bylo na světě lépe.

3 0
možnosti
Foto

Který jezevec to byl? Chudák...Lidi jsou fakt občas paka:-(

0 0
možnosti
Foto

R^tresty by měly být rozhodně přísnější-ale to vyzývání přes internet by se mohlo zneužít i proti někomu kdo nic neudělal

2 0
možnosti
Foto

R^ Přesně i mně tato myšlenka napadla. Také mi není toho pacholka líto a přes hubu by si zsoužil, možná i prdel nakopat. Ale jak mocná zbraň internet je. Měla jsem fenečku po operaci páteře stačilo, aby nás někdo natočil, když jsem ji venčila. Někdo může přidat vymyšlený příběh a bude se jednou lynčovat i nevinný člověk.

0 0
možnosti
Foto

A krom toho se objeví spousty samozvaných mstitelů - rovněž psychopatů:-(

1 0
možnosti
DV

D98a22v20i95d 49V60l32k

18. 3. 2018 20:15

Možná by nás stejně měly rozčilovat zprávy o týrání dětí.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že u mě o tom snad nepochybuješ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 628
  • Celková karma 33,42
  • Průměrná čtenost 2040x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy