Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A72d12a22m 95M38a34l93ý

18. 3. 2018 10:22

Piráti jsou stále nadějí. Na rozdíl například od hnutí ANO.

7 11
možnosti
Foto

aby vám to přesvědčení aspoň přes příští zimu vydrželo.

1 0
možnosti
JS

Piráti se stali béčkem TOP09 a bohužel jim to stále nedošlo. Myšlenky přitažlivé, výsledek 0.

9 8
možnosti
Foto

Po přečtení vašeho článku mám velké pochybnosti o tom, zda jste skutečně přítel a příznivec strany Pirátů. :-/

10 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JP

Já bych ještě flintu do žita neházel, myslím, že se mohou naučit i poučit. Prozatím se nechávají jen vodit loutkovodiči.:-)

5 3
možnosti

Zatímco měli loutky namalované na svém předvolební autobusu...smutné.

6 0
možnosti
Foto

Nevím, o čem píšete, ale o naší politické realitě moc ne.

Spíš mi to připadá, že popisujete svou virtuální realitu, ale i tak.... nic moc.

12 1
možnosti

Ve vašem příspěvku chybí jediný argument pro tvrzení z nadpisu a úvodu článku. Proč že to ti piráti padají na dno a ztroskotávají?

23 0
možnosti
VS

Máte pravdu. taky přemýšlím o čem článek vlastně je.[>-]

9 0
možnosti

Piráti mě každým svým krokem utvrzují v tom, že je to čistokrevná levice. Velice šikovně maskovaná, tedy tím nebezpečnější.

10 4
možnosti

Zásadním problém některých diskutérů (nevím, jestli i vaším) je, že levice je pro ně téměř cokoliv na naší politické scéně. Proto mám pocit, že rozdělení levice a pravice je u nás v podstatě zbytečné a překonané a raději řeším liberalismus a konzervatismus. A jelikož jsem téměř stoprocentně liberální, v tom piráti moje přesvědčení naplňují.

8 1
možnosti
DB

problém mladých a nových politiků je jejich snaha po vlastí performanci. Neuvědomují si, že jejich práce je především prací pro ty druhé. Je ovšem i smutným faktem, že politici na všech stupních a nejspíše i ve všech státech jsou brutálně málo placení. Obvykle je v platu předčí jak sportovci tak jejich trenéři a hvězdičky filmového plátna a pochopitelně bankéři a jim podobní. A to přesto že nikdo z těchto zmíněných nemá ani setinu zodpovědnosti toho nejníže postaveného politika. To je ostuda všech lidí.Chtějí aby se o ně někdo staral, ale nejsou schopni ho zaplatit ani jako fotbalistu. A to je bída.

A tak mnozí vykukové jdou do politiky jen proto aby si vylepšili své ekonomické postavení a někteří k tomu používají i trestné metody.

Mnozí politici se domnívají, že jejich práce je především vykřikovat něco v televizi. Protože platí, do příštích voleb, sejde z očí sejde z mysli. Což je ovšem také jen ohodnocení voličů a jejich neschopnosti chápat politiku a politiky a vnímat jejich práci jen přes počet slov utrousených před nějakou kamerou. A to je bída.

A tak zde té bídy lidské máme mnohem více než by se člověk nadál.

6 2
možnosti
KP

Za vysledky sve prace jsou preplaceni a oni to dobre vi. Proto je vzdy pred volbami takovy boj o predni mista na kandidatkach.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........