Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bedrichu Dvoraku. Prijmete uprimnou litost nad vasim smutkem. Jistotne se nebudu smat vasemu rozhodnuti ve volbe. Citim vasi snahu neco zmenit. Jak mnoho podobnych obcanu pred vami. (i ja) Byli to ti, kterym zalezelo na spravedlive vlade a pracovite Snemovne. Stale se to vsak nedari. Strany, ktere zustaly od zalozeni republiky, jsou v upadku. Nove prichazeji a padaji po jednim mandatnim obdobim. Nebudu jmenovat. Jen pripomenu. Dnes mame 98 stran a hnuti a skoro vsechny platime. Tedy, politicka scena je siroka a mame si z ceho vybirat. Jen zde neco chybi!!

Podle mne nam chybi lepsi proces sestaveni ridicich organu ihned po volbach. Prenechani na kooperaci zvolenych stran, je dnes neproduktivni. (to snad uzna kazdy). Pocet stran pro tuto kooperaci je mnoho. I ideologicky je nemozne urcite casti po volbach tlacit pro kooperaci. Otazkou je, co dal? Mate na to odpoved, pane Dvoraku? Ja ano. Na internetu mam stranku nastinu reseni tohoto problemu. Je k dispozici na: jerry.limafamily.net.

0 0
možnosti
Foto

Piráti udělali vše proto, aby měli své jisté a ticho.

Čekala jsem, že příliv nebojácného mládí trochu rozvíří vzduch a ty staré politické pardály přinutí řešit palčivé otázky. Mám ráda tah na bránu a oni se zabetonovali v opozici, žádný fičák, ale bezvětří.

5 0
možnosti
Foto

Piráti jsou především kolektivisté a jako takoví budou podléhat kolektivistickým nápadům při řešení celospolečenských problémů, které ovšem vznikly na základě předchozích kolektivistických rozhodnutí. Nejsou o nic horší, nebo lepší než ty strany co už tam byly před nimi, nebo které přijdou po nich.

0 1
možnosti

Piráti jsou nesourodou stranou s vágním programem, ale zdravotnický program byl jedinečný pro svoji životnost a vstřícnost jak k pacientům tak i k lékařům. Velmi se podobal tomu, o čem marně píši asi dvacet let.

:-)

1 0
možnosti

Po mnohaletém čtení blogů a diskuzí pod nimi, došel jsem k definitivnímu závěru, že jenom mi debatéři jsme "dobří, chytří, spravedliví... a všichni ostatní jsou ...daďte si dle libosti.

Tady si posiluji sebevědomí;-D

PS. Piráty můžu, však volím TOP09;-)

7 0
možnosti
Foto

To je jedno koho volíte, pokud nejste přímo u státních penězovodů.

0 0
možnosti
Foto

Máme tady jedno Piráta. Při cestě autem do lesa, kde se procházím se psem jsem míjel plakát, na kterém bylo něco ve smyslu, že se za pravdu poperou za nás a nad střechou mu vlála vlajka Pirátů.Sice jsem je nevolil, ale čekal jsem, že se v případě překročení 5% postaví na stranu těch, kteří mají zájem očistit Česko od velrybářů a lumpů. Opak se stal pravdou, oni jsou kamarádi s ODS a TOP.

9 7
možnosti

V takovém případě by Vás očistili od Vašeho guru Babiše a to nevím, co byste pak dělal;-D

9 0
možnosti
Foto

Co jste od Pirátu čekal...?Že si padnou s komunisty a nácky do náruče?Potom Vaše zklamání chápu....já zklamán nejsem.

12 2
možnosti
Foto

Piráti jsou svazáckou sekcí TOP09

9 13
možnosti

Jak to děláte, že vaše hodnocení jsou tak úderné a nezpochybnitelné? 8-o

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
12 2
možnosti

nebude to konec takových lidí..vždy si totiž lidé volí osobu, o které si myslí , že je osobnost.........a osobnost se nějak musí projevit..........je to složitější než si myslíte...........jediné co se nějak změní je způsob jak se osobnosti budou prezentovat.............až budeme mít všichni super rychlý internet, možná se nám politici budou prezentovat holograficky v obýváku.................ale to je jen jiná forma prezentace.............podstata té prezentace je stejná..............

4 0
možnosti

"Doba našich přesvědčených a schopných revolucionářů skončila před více než 60 lety."

To, autore, myslíte vážně? A které ty schopné revolucionáře máte na mysli? Snad ne Gottwaldovu garnituru?

15 0
možnosti
Foto

Stačí si představit všechna ta bojiště, kterými lidstvo během svého vývoje prošlo. Bylo jich nepočítaně a na všech padali především ti neohrožení, stateční, nebojácní jedinci. Přežili ti opatrní, podělaní, držící se v "závětří", či kryti za zády nebojácných. Tak lidstvo přicházelo o hrdiny a přežívali zbabělci a pokrytci za hrdiny se vydávající.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........