Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Myslíte, že se začnou střílet vzájemně?

2 1
možnosti

Dosud nevyřešená vražda novináře je a priori vraždovitější než vražda bufetáře?

7 1
možnosti
Foto

Jasňačka. Zvlášť když Fica vystřídal Pellegrini, přičemž poslední článek oběti byl mj. shrnutím chronicky známých zpráv o působení italské mafie na Slovensku (kuriózní na tom ale je, že Pellegrini neumí italsky ....)

2 0
možnosti

J10o22s50e27f 23N28i33k30l

18. 3. 2018 17:41

,,,to je škaredé, jako kdybyste někoho k tomu přímo naváděl...!!

1 1
možnosti
Foto

Pokud se nepletu, tak k tomu naváděl Zeman.:-)

2 6
možnosti
Foto

Zdravím a pozdravuji ... jmenovitě a především Josefa, Tomáše a další známé a přátele .... díky za čtení i příp. podporu ;-)R^ ctrl A + C a pak V;-D ... teď mohu pokračovat, neb několik mých odpovědí, už nenávratně zmizelo v bezedných útrobách internetu, a já je fakt hledat nehodlám. Vám všem díkyR^;-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stejně tak nehodlám reagovat na příspěvky, které jsou mimo téma článku - pokud vám snad někomu činí potíže pochopit o čem článek je, zkuste se poradit s jinými diskutujícími; pokud text chápete, ale přesto se snažíte rozmělnit diskuzi, přidáváním témat, odváděním pozornosti a mlžením, o trollech - jako je donáška, kteří se snaží jen zviditelnit raději ani nemluvě; vaše snaha je marná, mějte alespoň tolik duchaplnosti, abyste se nenamáhali zbytečně - na podobné příspěvky nehodlám vůbec reagovat.

K vám ostatním, kteří píšete k věci, pokusím se jak to bude možné, odpovědět. Těm, jejichž příspěvky jsou v rozsahu blogu, a naplňují skutkovou podstatu výše zmíněnou, doporučuji začít psát vlastní blog, kde můžete podobná témata vesele diskutovat. Vám všem děkuji za pochopení, neb jak jsem zmínil, mám problém s připojením, případně nehodlám ztrácet čas, nesmyslnými diskuzemi. Pěknej zbytek neděle. ;-)

1 0
možnosti

Ahoj, Karle. Řekl bych, že u nás je to tak na úrovni kvasu. Ale současně je to i určitý signál, že si lidé nenechají všechno líbit. Na Slovensku to byla dlouhodobá záležitost.

Vraždou novináře, jen pohár přetekl. Kritika politiky Fica, se ozývala již delší dobu.

Po odvolání ministra Kaliňáka se volalo dávno. Otázkou je, jak daleko se občanská

společnost posune? Aby uliční protesty neohrozili samou podstatu demokracie. R^

Lidé zaměňují příliš často spánek a bdění, božské odpočívání a lenost, pomalu se ploužícího tygra a prase. L.K.

5 0
možnosti

errata: neohrozily

0 0
možnosti

P56e93t76r 40T36o67m80e31k

18. 3. 2018 16:37

R^R^R^Naprosto souhlasím.

6 0
možnosti
Foto

Pokud by byla slovenská společnost spokojená, pak by nejspíše vražda pana Kuciaka a jeho snoubenky znamenala sice rozruch, ale nejspíše ne pád vlády. Ficův Smer má však za nehty tolik špíny, že se více méně čekalo na rozbušku, kterou brutální vražda nepochybně byla. Je otázkou, jestli se najde skutečný vrah /míním tím toho, kdo rozhodl o likvidaci novináře, nikoli toho, kdo zmáčkl spoušť/.

Myslím, že u nás je to přece jen jiné. Česká společnost přes veškeré remcání žije v blahobytu a t.č. necítí potřebu revoluční změny. Tedy přesně řečeno její nadpoloviční část, které nevadí lhář a opilec na Hradě a lhář a estébák ve Strakovce. My Češi si neumíme vážit svobody, nikdy jsme za ni pořádně nezaplatili a tak se jí rádi vzdáváme za plný talíř.

Karle karma.

15 1
možnosti
Foto

Více, než jen špínu za nehty, mají i měly všechny politické subjekty. Vždy jde jen o to, který z nich pod jakou záminkou využije tu kterou příležitost k poražení svých soupeřů. A to se netýká jen SK!

7 5
možnosti
Foto

Před více než pětapadesáti lety se začali objevovat na veřejných záchodcích nápisy ,,Servít je vůl". Jen na jediném pisoáru v hospodě ,,U dvou srdců" se vysoko nad žlábkem objevil nápis: ,Všichni jste volové. Váš Servít"R^ Ten první nápis se objevil postupně široko daleko po celém světě. A na počátku přitom stálo pár frustrovaných jedinců, kteří byly vyhozeni od zkoušek na jedné z fakult ČVUT v Dejvicích;-D Inu, doby i časy se mění, lidé však zůstávají v jádru stejní;-) P.S.: pokud komukoli připadá tento příspěvek jako OT, S TÍM NIC NENADĚLÁM. OVŠEM VĚŘÍM, ŽE JEJ MNOZÍ JSOU SCHOPNI POCHOPITR^

3 2
možnosti

Pamatuji také jeden. "Je to pravda, Servítová".

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS