Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

To je teda dílo - myslím to popisované. Slušnost především, že... Přečtěte si, co píše dnes v MfD spisovatel Vondruška o demokracii a úctě k vítězům voleb! A já na vedlejším blogu: "Takže, že by už snad někdo vyhlásil Na zteč?" či "Paradoxy pana Vaňka."

4 1
možnosti
Foto

I73v57a95n 59M14a39r38e43k

17. 3. 2018 19:56

Nezájem p.Dostálku, uctívají heslo "Buď bude po našem, anebo bude zle"! Rv

1 0
možnosti
Foto

Když vyjdou do ulic lidé, označovaní jako extremisté, má policie poplach a jejich počty jsou vyšší než počty demonstrantů. Nechápu, proč se to samé nepraktikuje i v případě jiných demonstrací. Davová psychóza je nebezpečný jev, ať jde o kohokoliv.

4 0
možnosti
MH

jasně, všechny je zakázat aby byl klid na práci.To už tu bylo...

1 0
možnosti
DV

D93a49v17i97d 28V58l50k

17. 3. 2018 18:09

Kristepane jak z Ruďasu v ro 85. Pravdou je , že nějaký magor zapálil před barákem pneumatiku. Ovšem propagandista pan Nožička z toho udělá útok zdivočelých hord na slovenské státní zřízení. To je směšné!!!

10 10
možnosti
Foto

Proč lžete? V médiích píší, že hořela střecha budovy a hasiči to hasili dvě hodiny. To asi nebyla jen guma před barákem....

6 1
možnosti
Foto

Zajímavé, jak o tom mainstream a pořadatelé demonstrací mlčí.

Zato, jak mainstream, tak pořadatelé demonstrací vědí, že za vraždu slovenského novináře a jeho přítelkyně může Fico a u nás je třeba k nastolení "demokracie" dle not TOP09 svrhnout Zemana a Babiše. To už mainstream věnuje větší pozornost této události, na které se sešlo několik desítek lidí: https://zpravy.idnes.cz/demonstrace-romu-praha-okamura-rozner-babis-klaus-koncentracni-tabor-v-letech-1h4-/domaci.aspx?c=A180317_140554_domaci_hell

5 5
možnosti
VS

Sám Nožička uvádí odkaz na aktuálně.cz, kde o tom psali. Vy ale zjevně nemáte tušení, že tyto stránky patří do stejného vydavatelství jako Hospodářské noviny. Čili že patří pod Bakalu, vy chytrolíne.

5 0
možnosti
ML

M16a14r11t92i31n 53L53a90c48o

17. 3. 2018 18:05

Otázka znie: Komu môže prospieť "zapálenie sídla strany Smer"? Odpoveď: Strane Smer. Kto má pod palcom políciu a tajnú službu SIS, ktorá už mimochodom, v minulosti vyprodukovala na pokyn z najvyšších miest o.i. tzv. "samoúnos" občana Slovenska do Rakúska? Odpoveď je, strana Smer. Kto varoval pred "násilnosťami" pri pokojných demonštráciách proti skorumpovanej vláde? Premier Fico a jeho poskok, policajný prezident Gašpar. Neverte tomu, že na demonštráciách sa zgrupujú slovenskí zbojníci s valaškami a podpaľujú kaštiele ako kedysi Pacho, hybský zbojník.;-)

7 2
možnosti
Foto

Pan Nožička toho jistě o dění na Slovensku ví více než nějaký Slovák....;-)Jen se potřeboval navést do "pravdoláskaře" Kisky a strašit Majdanem,nic víc za tím nehledejte....U nás v Česku totiž určitá skupina lidí považuje každého demonstranta skoro za zločince,který ohrožuje demokracii.Jejich snaha dehonestovat to co se děje na Slovensku je velmi silná....

4 5
možnosti
Foto

V nemorálním systému se stačí zmocnit státu a donutit ostatní lidi dělat co si ti noví vládci představují. Je jedno kdo se dere a jakým způsobem se dere k moci, protože cílem není spravedlnost, ale moc.

Ovcím se samozřejmě musí tvrdit opak, že nejde o moc, ale o spravedlnost. ;-D

1 0
možnosti
Foto

"Nechci dávat tento čin nějakého radikála za vinu těm desetitisicum demonstrantum" Ovšem.....blog o strašení Majdanem o tom napsat musím.;-)Soros Vám nějak z toho strašení vypadl,bez toho to ovšem nemá tu správnou štávu.Dokonce ani logiku,Směr a její koaliční partneři jsou nejvíc proevropské strany,opozice to má naopak....

3 6
možnosti
JN

Pane Bárto a nejste to ve skutečnosti vy, kdo má potřebu do všeho motat Sorose a EU? ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,56
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik