Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další blog typu ANO, ALE ..

..

3 1
možnosti

Pane Matuško, už jsem vám to psal několikrát: pokud se vám líbí jednostranně napsané články s černobílým viděním, tak čtěte např. blogy paní Jandové, pana Zieglera, pana Ábelovského... U mě se jich fakt nedočkáte. ;-)

5 0
možnosti

Pád vyčůraného sociálního demokrata Fica mi hlavu nedělá. Jen žasnu jak snadno tenhle převrat proběhl, bez vyšetření té vraždy novináře, která mohla mít nejrůznější příčiny.

Slováci pro takové případy mají přesný výraz - s tím Ficem fakt

v y b a b r a l i:-)

11 0
možnosti
Foto

Převrat...?;-)Ono se něco změnilo...?

0 0
možnosti
Foto

Jasně, desítky tisíc Slováků nic nevědí, tak jim pan učitel Nožička poradí, co mají dělat - zvláštní na tom je to, že pan učitel obhajuje srdnatě Zemana, který by novináře střílel, tedy musí logicky obhajovat i Fica, jeho přítele a kamaráda, a možná by mu to klidně i odpustil, (Zemanovi) - kdyby to byli novináři ČT, asi v rámci jeho přímé volby většinou voličů, nebo by to minimálně okacával, bagatelizoval, tak jako v tomto případě.

Zvláštní taky je, že nikdo z těchto a jemu podobných zdejších autorů, raději o vraždách novinářů ani nepípne, že. To jako by ani nebylo. Ale hlavně že budou tito lidé kritizovat vyváženost ČT, zatímco sami odmítají vidět či bagatelizují, co se jim nehodí do krámu. A odstoupení Fica, je takovou věcí, to je evidentní.:-/Rv

9 6
možnosti

Tak jestli vy jste ten Zemanův bonmot ohledně novinářů (beru, že tenhle nebyl moc povedený) vzal vážně, tak to je potom jakákoliv další diskuse s vámi asi zbytečná. :-/

10 1
možnosti

V této kauze autor píše o koze, ale Slováci mluví o korupčním voze! Stačí se podívat na http://www.aktuality.sk kde hned na čelní straně je 3. shora pěkný článek už z 28.února "Talianska mafia na Slovensku. Jej chápadla siahaju aj do...." V něm je podrobněji rozebrán postup italské mafie od nástupu na Slovensko do nynějška. Jsou tam fotky i graf, jaké vazby měli v budově vlády. Fico zas nebyl blb, aby o tomto nevěděl. Že ta korupce tam byla rozlezlá občané věděli už řadu let. Ale Ficova vláda to zametala pod tepich!! Škoda, že autor se nedívá i do boku a hledí jen na obhajování zodpovědného za průšvihy Fica.!!

10 0
možnosti
Foto

Na budovu niekto nastriekal: "Zlodeji, Vasky jugent".

Vasky (Smer-SD) výroky:

Na adresu novinárov a ďalších politikov používali slová ako “skapete” či “fašistické špiny”.

„prezidentský palác bude rozstrieľaný na franforce“

„Ja nejdem posielať nikoho: ‚Choďte rozstrieľať Prezidentský palác‘, nie. Ja osobne idem viesť tento útok, v ktorom prezidentský palác bude rozstrieľaný na cimpr campr. Toto nie je vyhrážka, toto je sľub.“

„Obesiť Kisku“, „Obesiť Nicholsonovú“, „Obesiť Poliačika“

Béla Bugár dostal ochtranu, keď sa mu vyhrážali. Vyhrážkami Kuciakovi sa polícia nezaoberala ao bol zavraždený.

Dodám, že táto informácia bola publikovaná všetkými slovenskými médiami, ale akosi príliš nezaujala, medzi najčítanejšímu ju nenájdete. Venovali jej takú pozornosť, akú si zaslúžila. Takže robíte z komára somára a u extrému máte z potrebu robiť priam pravidlo: "Strana Směr-SD přitom není jediná, kdo v současné době na Slovensku čelí útokům, které nemají s demokracií nic společného." Prečo množné číslo keď útok bol jeden a je normálne vyšetrovaný, čo sa o vražde novinára Kuciaka povedať nedá?

Nezosmiešňujte sa. :-)

9 1
možnosti
Foto

Jinak, řečeno, obě strany už chřestí zbraněmi. A to nás má povznášet?

0 0
možnosti
Foto

"Strana Směr-SD přitom není jediná, kdo v současné době na Slovensku čelí útokům, které nemají s demokracií nic společného."

Jaké nedemokratické útoky máte konkrétně na mysli, pane anoale Nožičko?

7 5
možnosti

Zkuste si paní Jandová ten článek v klidu přečíst ještě jednou. Máte to napsané hned za tou větou, kterou jste zde ocitovala. :-P

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 6
možnosti

Autor je preci ucitel, tak to musi vedet.

3 5
možnosti

Opět jste napsal dobrý článek.

Karma.

R^

9 1
možnosti
Foto

Když užj ste teda prohlédnul všechny možné servery a na ČT nic nezaznamenal, tak koukněte sem:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2421922-slovaci-po-tydnu-znovu-vysli-do-ulic-chteji-predcasne-volby

Je tam i odstavec o tom, jak hořelo v krajském sídle Ficovy strany v Žilině. A píší tam o požáru téměř to samé, co Vy. Článek je ze včerejška.

Ale já Vás chápu. Vám jde o to, že to na ČT24 neběželo minimálně půl dne v kuse. Zlořádi to jsou ;-D

9 1
možnosti

Pane Buriane, rozumíte psanému textu? Já v článku píši o tom, že to včera nebylo na ČT ani v hlavních večerních zprávách, ani v pořadu Události, komentáře - což skutečně nebylo a tyhle pořady myslím sleduje mnohem víc lidí než kolik jich pročítá web ČT.

6 1
možnosti
Foto

H49a60n41a 40V16l70k73o33v95á

17. 3. 2018 18:32

Josefe, Fico odstupuje naoko a vliv si chce nadále uchovat - i jeho s mafiány spojená strana Smer.

Slováci to chápou a proto by uvítali předčasné volby.

To že někdo něco zapálil je tak trochu po mafiánsku oko za oko.... Ne že bych s tím souhlasila, ale ty demonstrace chápu.

A trochu mne mrzí, i když jsem to tak trošku s těmi Slováky čekala, jakým způsobem se vyvíjí vyšetřování vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny.

2 1
možnosti

Hanko, demonstrace jistě chápe řada lidí, ale žhářský útok může těžko nějaký slušný člověk obhajovat. Asi tak.

Že se pokouší Fico si zachovat vliv, je samozřejmě každému, kdo aspoň trochu rozumí politice, jasné. Zrovna tak je jasné, že Sulík a spol. chtějí předčasné volby především proto, že dle aktuálních průzkumů mu preference rostou a Směru naopak klesají.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS