Diskuse

Stop slušnosti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Libuš, přeji hezkou neděli, a nejen tu!:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuju Horste a nápodobně;-)

0 0
možnosti
MS

Docela by mne zajímalo, jak se Hrad popasuje s poslední informací z ruské strany, že použitý jed Novičok pravděpodobně pochází z ČR. Tak trochu mi to připadá, jako by si Rusové poněkud opožděně vzpomněli na aféru Lockerbie a český Semtex. :-/

1 0
možnosti
Foto

Právě česká ministryně obrany popřela, že by Novičok se mohl nacházet v českých skladech. A to znamená, že nepochází z Ruska, protože v tomto případě bychom s nim disponovali.

0 0
možnosti
Foto

R^Prezident nás teď nejspíš ujistí o tom, že ten chemický útok v Londýně nebyl dílem Rusů a že právě oni nás před podobným nebezpečím spolehlivě ochrání;-D

5 1
možnosti
Foto

jestli v tom nebudou mít prsty ty marťani co jsem po nich minule pátrala:-/

1 0
možnosti
Foto

R^ Nejen to předvolební hrozba migrací měla sloužít k vyděšení voličů.Volič se musí bát celý život, aby bylo možno najít téma, kterým jej zachránit.

3 0
možnosti
Foto

R48o35m34a62n 58K46o85z23e21l

17. 3. 2018 18:13

To ano, strašení je takový folklor - třeba strašení, že skončí svobodné volby.

0 0
možnosti
JL

Vase mineni o prezidentovy, pani Palkova, je vase osobni pravo. Zde neni moje kritika vaseho clanku. Jen vas udiv nad nemoznosti prezidenta predlozit plan na zastaveni migrantu do nasi republiky, me rozesmal. Zde proto kitizuji vas. Neznalost moznosti ve funkci prezidenta CR, je ukazkou vasi lenivosti se dukladne obeznamit s minenim nasi Ustavy. (Clanek 63). Polemika je vitana.

3 0
možnosti
Foto

Pane Limo, ten plán je totiž tajný. Takže ho nezná absolutně nikdo. Migranti tedy vědí, že máme tajný plán, který by je zahnal až ze Ural, tak se sem moc nehrnou. R^

3 0
možnosti
Foto

Libuše, vy si zahráváte.Vždyť pan president Miloš Zeman je etalon slušnosti, empatie, solidnosti a obětavosti. A vy na něj takhle.

Že Vy dostanete na holou?

5 0
možnosti
Foto

teda pane Vodvářko;-D;-D;-D

do velikonoc času dost

1 0
možnosti
VV

Mohu vam ten clanek jen pochvalit, kdyz jsem zahledl profesionalni diskutery bojujici za jejich jedinou levdu, presla mne chut napsat neco navic.

4 0
možnosti
Foto

naprosto chápu a děkuju za přečtení-pěkný zbytek víkendu:-)

0 0
možnosti
Foto

V jednom se mýlíte, a to zásadně. M.Z. nevyhrála volby žádná hesla, ale neschopnost kohokoli proti němu postavit protikandidáty, kteří by dokázali ,,přesvědčit" jejich voliče v dostatečném počtu. Kampaně, založené na principu ,,ANTI", atˇ partajní, či prezidentské, vždy vyvolávají i odpovídající protitlak a odpor. A proto vše dopadlo tak, jak dopadlo, což ovšem není zásluhou M.Z.;-) Nakonec i kom v podstatě dojeli, a to je dobře(!), na tom, co se obecně nazývá pasivní rezistencí, ač mnozí jí vykládají za aktivní;-)

5 2
možnosti
Foto

pokud tvrdíte že hesla nepomáhají ovlivnit voliče tak proč se spolek Zemanových přátel namáhal s těmi plakáty a transparenty?8-o

2 0
možnosti
JV

Karma, Libuše. Co se týká pana Zemana, asi každý, včetně jeho voličů věděl, že migrace je jen zástupné téma, na které nemá president prakticky žádný vliv - krom toho, že o tom bude mluvit. Ve společnosti, která je prakticky komplet proti migraci, by bylo jedno ať už by volbu vyhrál kterýkoliv z kandidátů.

A co se týká proruského počínání současného vládce hradu? Nu, o tom věděl také každý, čili nelze očekávat, že se nyní bude pan president proti svému chlebodárci jakkoliv vymezovat. Naopak, koná v přísném souladu s Kremlem - tedy přesně v tom směru, kterým se řídí po celý výkon svého mandátu.

7 0
možnosti
Foto

Jaké proruské počínání máte na mysli? Že jako jediný z EU jel náš prezident uctít památku padlých a oslavit vítězství ve Velké vlastenecké válce? Stydět by se měli ti, co nejeli.

4 1
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik