Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

A přijde vám normální ten váš článek ? Nebo jste taky zmanipulována ?

10 9
možnosti
Foto

Paní Holotová vy Jste typické Okamurovec Zemanovec-voláte po svobodě slova, brojíte proti politické korektnosti, ale jen do té doby než se někdo dotkne vašeho milovaného vůdce:-/Rv

13 25
možnosti
Foto

dokud někdo nenapadne bazální princip demokracie, kterým jsou přímé, rovné, tajné volby a to tou nejnedemokratičtější, revoluční formou jakou je ulice. Ala Staromák v únoru 1948. Tento způsob boje chápu za totality, kdy se svobodné volby nekonají, ale ne dnes.

9 4
možnosti
JC

J54i93r78i 68C96e44e

16. 3. 2018 11:11

Smutný je, že ta dívenka pravděpodobně komunismus zažije.

Také vás tak baví to „škádlení se“ mezi konzervativními „brežněvovskými“ komunisty z KSČM a progresivními eurokomunisty, co obdivně vzhlížejí k Bruselu?

Ono vůbec není podstatné, kdo bude v nějaké komisi, ať už bude hlídat GIBS, média, nebo třeba zdravotní pojišťovny, nebo o svobodu ČT, která ovšem není svobodným, ale veřejnoprávním médiem s přesně definovanou funkcí...

Mnohem důležitější je zmanipulovat dav, vyvolat v něm pocit, že Brežněv s Grečkem vstávají z hrobu, a vyhnat ho do ulic, aby začal bečet, že chce více Evropy, více Soroše, více regulací, více cenzury...

9 5
možnosti
Foto

Pokud děti někdo "udajně zneužil" při demonstraci to Vám vadí,ale to že je sama zneužíváte při své hloupé manipulaci patrně pokládáte za statečný čin.Komu nejvíc vadila včerejší demonstrace?Podle reakcí komunistum a náckoidním okamurovcum.To mluví samo za sebe....

10 5
možnosti
MK

Pane Bárto, při své omezenosti v politickém rozhledu si neuvědomujete, že právě Vy, svými přiblblými výkřiky naháníte voliče Vámi vyjmenovaným. Nejsem příznivcem žádné z těchto stran a vadí mně, jak studenti recyklují názory dnešních opozičních stran. Bez solidního rozboru nařknou prezidenta z útoku na média s podtextem omezování svobody slova. ČT je nekritizovatelný polobůh? Zvláště, když je prokazatelná její zaujatost?

Na velký rozbor zde není prostor, tak jen malý příklad: v minulosti jsme měli více vlád bez důvěry v demisi, ale jen málokdy byla tato skutečnost zmiňována. Dnes na ČT neustále; náhoda nebo záměr?!!

Nebo jiný: neustále slyšíme spojení "trestně stíhaný premiér". Proč ČT nezveřejní názor p. Michaela Kroha, který se problematikou dotací 15 let zabývá a přesně specifikuje kde se stala chyba s tím, že dotace na Čapí hnízdo nemusela být udělena; na vině jsou nepřesná kritéria EU a k nápravě došlo až v r. 2014. Pochopitelně retroaktivita není možná.

Nejhorší v ČT není ani tak zpravodajství, ale komentáře a skladba hostů.

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 22
možnosti
JN

Tak doufám, že nás zde pak budete informovat i o tom, jak skvěle Vaše dcera maturitu zvládla a kterou prestižní zahraniční univerzitu studuje. :-)

11 3
možnosti
DB

naprostá většina národa jen opakuje naučené a odposlouchané fráze...........málokdo se skutečně zabývá politikou a ekonomií a dalšími vědami a skutečnou realitou..a proto tito lidé nemají názor..i když si to myslí.............

Názor je myšlenka, ke které jsem se dopracoval po mnoha letech studia a přemýšlení.........a řekněte mi kdo tohle skutečně dělá.....určitě to dělal pan PETRÁNEK..jenže toho již nezvou na debaty aby neříkal to co je pravda a co se ale zároveň NEHODÍ DO KRÁMU MAINSTREAMU...........

3 2
možnosti
MS

Smutné je, když se k té většině vědomě přidají i učitelé a ředitelé na základních školách a podlehnou vábení organizátorů. Středoškoláci a vysokoškoláci se svou dobou studia mohou dopracovat k přemýšlení a názoru, jak vyplývá z vaší definice. Ale jaká je pravděpodobnost, že se ke stejnému přemýšlení a názoru dopracují studenti základních škol?

Co kdyby to nebyl protest proti Babišovi a Zemanovi, ale proti migrantům? Souhlasili by dnešní schvalovatelé a podporovatelé svobody projevu politický protest, kde by na Staroměstské náměstí přijeli Konvičkovci s dětmi? Dostaly by také hračky a hrály si na vojáky?

Politický protest je hezká demokratická věc, akorát by se neměla hnát do absurdních mezí. Jak napsala pí Holotová - bizardních!

5 0
možnosti
AR

Je pěkné jak toto dovede rudé mozky vytočit;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

hloupé nálepkování bylo vlastní právě těm rudým bezmozkům

1 0
možnosti
AK

zcela souhlasím. Je to zneužití malých dětí. Ve 12 nejsou dospělí a tohle je prostě hnus. A hůř, jestli to schvalují jejich učitelé. Kdo bude věřit 12 letýmu děcku, že ví, co je komunismus. To dítě se narodilo v roce 2006...možná to zažili jako děti jejich rodiče (počítám tak ročníky 70-77). Takže kdo to do těch dětí nahustil? Je mi z toho fakt zle.

5 0
možnosti
Foto

víte, ono je taak laciné sem předhodit dvanáctileté a ukazovat na tom model. Tohle snad každý ví a ne každý, kdo demonstraci schvaluje, tam žene děti a právě takovéhle. Zneužívají tihle a zneužíváte si zase VY,paní Holotová, přesně, kam Vy to posunout potřebujete a chcete. Rozumný člověk děti politikou nezatěžuje, ale i doma se má od jistého věku jejich vnímání vychytat a otevřeně se o věcech bavit. Dneska to jde. Se mnou se doma radši nikdo nebavil... bodejť , po těch výsleších a problémech si to táta prostě nevzal na triko, nechtěl... Leč moje orientace byla jako v růžích a cestu jsem si hledala pracně a jinak sama. Mám velké obavy, že je cítit, proč zrovna Vy máte takové obavy z nějakého budoucího.

14 2
možnosti
DB

jak moc rozumíte politice vy? a jak ji vysvětlujete svým dětem........???

2 3
možnosti
Foto

...jen jsem si vzpomněla, jak kdysi byla pranýřována paní učitelka, že středoškolákům na jedné škole pomohla formulovat otázky na p. prezidenta a studenti je měli napsané na lístečkách... Ten tlak na ni byl takový, že až skončila v nemocnici. Nařčena z manipulace s mladými lidmi.... Stejní lidé, kteří ji tehdy napadali, dnes jásají nad včerejškem.... Je mi z toho hodně smutno.... Mám tři už dospělé děti (19, 24 a 25), jsem ráda, že mají svůj názor, hodně si povídáme, studují a pracují....nebojí se práce ani diskuse. Mluví plynně anglicky, ale nechtějí se stěhovat. Znají historii a jsou tady doma, chodí k volbám, a respektují názory druhých.... Snad jsme jim jako rodiče dali do života to podstatné.

6 0
možnosti
Foto

S Vaším dovolením, prosím, budu část Vašeho příspěvku citovat pod svým blogem na stejné téma. Na ten případ už jsem docela zapomněl a asi nejsem sám...R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.