Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To se musí líbit Cíglerovi, já to do konce nedal....

4 1
možnosti
KT

Marš dělat něco užitečného, holoto jedna!

0 0
možnosti
VPS

Viděl jsem ty tři holčiny a přejěla mne hrůza.....

Takhle nějak se vychovávali děcka v Hitlerjugend!

28 3
možnosti
JP

Mluvil jste s nimi?

3 2
možnosti
VM

Nebylo by náhodou místo zlehčování a podceňování dětí a studentů (jsou dnes ve svém věku daleko dále než jsme byli my) a jejich názorů lepší, jim v hodinách dějepisu vysvětlit, jaké byli komunisti zrůdy a těmito zrůdami zůstali dodnes? Co to byla STB a proč by neměl být její agent (zatím nedokázal opak), navíc trestně stíhaný, v čele vlády? Proč je hulvátské vystupování "prezidenta" nepřijatelné? Tohle by měli učitelé těm mladým vysvětlovat a ne se jim vysmívat, že jsou zmanipulovaní - možná ale, že ve svých rodinách nějaký názor slyší. Tak jako v mojí rodině...[>-]

6 7
možnosti
JP

Pro někoho je komunismus normou chování - tahle zvrácená ideologie

0 0
možnosti
JJ

No, to je ale materiál. Potěš koště. Rv Proč takovým malým trdlům vůbec někdo plete hlavu politikou? ;-O

17 2
možnosti
JN

Názor, že současným komunistům vyhovuje demokratický systém je donebevolající hloupost a svědčí o nízké úrovni obecně bloggerů na Idnes. Zkuste s paní Šichtařovou raději něco dobrého uvařit.:-/

3 5
možnosti
JH

Dík za tip, paní Šichtařovou mám ráda :-)

1 1
možnosti
PH

Dřív se říkalo, že dětství končí v okamžiku, kdy si dítě uvědomí (nebo je postaveno před) svoji vlastní smrtelnost. Nyní se bude říkat, že dětství končí, když dítě zjistí, že existuje nějaká politika. Díval jsem se na to video dole (na kousek, já víc nevydržel), ale už na tom začátku jsem viděl, na co, kromě ještě jiných věcí, dojedeme - to dítě už neříká před jmény oslovení "pan". Děti nemají žádný potuchy o úctě - natož o politice. Je to prostě pouhá zábava, jako by smažili nějakou hru, v níž si žijí svůj život.

30 1
možnosti
OV

To by mě zajímalo na základě čeho si dvanáctileté dítě udělá politický názor

37 2
možnosti
Foto

bude li se mu od šesti let vtloukat do hlavy, že Václav Havel byl druhý František z Assisi tak tomu ve dvanácti uvěří a ve dvaceti bude chtít jeho svatořečení.

8 3
možnosti
MK

No to zírám - my se normálně vracíme k jiskrám a pionýrům. 8-o

30 let po revoluci ... to je smutné

41 3
možnosti
JP

Jak rád by je šátkoval p. Zeman s p.Babišem, ale oni se asi nedají ;-)

3 10
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.