Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J61a66n 45R36á17ž

16. 3. 2018 16:47

Děcka màte volno abyste mohli demonstrovat, ale účast bude kontrolována

10 3
možnosti
JR

J78a16n 27R97á96ž

16. 3. 2018 16:34

Děcka, máte volno, ale účast na demonstraci bude kontrolována!

1 4
možnosti
JK

Ahoj, já jsem Viki a teď vám řeknu tatínkův názor na politiku.

33 3
možnosti
Foto

A třeba taky maminky, dědečka, babičky, tety, strejdy, souseda. Každé dítě se pohybuje v nějakém prostředí, kde slyší nározy svých nejbližších z rodiny, ale třeba i od rodičů kamarádů a taky někdy sledují zprávy, které běží doma v televizi nebo jsou na internetu atd. a z toho všeho si i 12 leté dítě dokáže utvořit vlastní názor. Jistě, je ovlivněný socální bublinou, ve které se pohybuje, ale i tak slyší názory různé, které musí vlastní hlavou zpracovat, to samé platí i pro dospělé. Sám mám děti, cíleně s nima politiku neprobírám, ale občas se na něco z vlastní iniciativy zeptají a tak jim řeknu svůj názor. A úplně stejně se ptají třeba i babičky nebo učitelky a ta jim řekne na stejnou věc třeba jiný názor. Nechápu, proč je pro některé jedince nepřijatelné, že by i děti mohly mít svůj názor utvořený vlastní hlavou? Z čeho jiného by si měly utvážet vlastní názor, než na základě informací z různých zdrojů ze svého nejbližšího okolí?

3 0
možnosti
PL

P25e81t14r 52L13a90n72g96e27r

16. 3. 2018 15:32

To je síla to video. Nějako to šlo před přečtením vašeho blogu mimo mě, dík za informaci. KarmaR^

7 1
možnosti
JH

Nehledě na to, že byl na mnoha školách porušen Školský zákon, jistě budou dohry

6 0
možnosti
BM

Hitler měl také svou mládež (Hitlerjugend). Čí je ale tato mládež? Zblbnutá něčí touhou po moci? Myslím že není tak těžké to zjistit.

24 3
možnosti
Foto

Tak povídejte, čí?

3 0
možnosti
ES

To musel psát Kalousek,přesně jeho styl,a chudáčci zmanipulovaní děvčátka se to museli naučit.Už aby ta vláda dostala důvěru,protože co se tady děje je hrozný.

5 4
možnosti

Ruská fronta prská. Důkaz, že se studentská stávka vydařilaR^

7 19
možnosti
Foto

No tak určitě. A jak to vlastně dopadlo? Kdo vyhrál? Dali se nepřátelé demokracie zbaběle na útěk, nebo jste jen vy ustoupili do předem připravených ústupových pozic...?;-D

24 1
možnosti
Foto

Ty tři malé chudinky připomínají cvičené opičky na řetízku, co oblečené do slušivých sukýnek dříve na náměstích metaly kozelce pro pobavení publika. Bohužel, lepší a trefnější přirovnání mě nenapadá...

43 1
možnosti
JS

V tom opozdenem "boji" proti komunizmu se ztraci naprosto zasadni a nejvetsi nebezpeci pro demokracii. Zeptejtevse tech zapalenych aktivistu, studentu, co si mysli o migraci, Dublinu IV, evropske mene, zbankrotovanych statech a quantitative easing, ktere provadi ESB. Nemaji vubec poneti. A pri tom to jsou veci, ktere budou primo ovlivnovat jejich zivoty. Ne nejaci diluvialni komuniste.

45 1
možnosti
BV

Filip, Ondráček, Babiš, Faltýnek, Zeman, Okamura, Koten, Rozner a další... nejsou jen "nějací diluviální komunisté" resp. fašisté. To jsou komunisté a náckofašisté, kteří současnou demokracii ohrožují skutečně velmi vážně. Obávám se, že ta jejich rudá a hnědá v se současnosti začíná slévat do odporně rudohnědé kejdy - a tím, že se z těchto komunistů a náckofašistů stali spojenci, jsou nebezpeční o to víc. Takže já se dnešním mladým vůbec nedivím, že v tom hnusu, který tu reálně hrozí, opravdu nechtějí prožít celý svůj dlouhý život, který mají před sebou. O nás starší ročníky až tak nejde, my bychom to nějak "doklepali" - nicméně jsem velmi rád, že díky těm mladým, kteří se zajímají o svět kolem nich, snad nebudeme muset.

1 0
možnosti
Foto

Jakkoliv to může vypadat bizarně a osobně se mi takové využívání dětí příčí a na žádnou takovou demonstraci bych nešel ani já sám, tak to nic nemění na faktu, že mají na takové projevení názoru právo. Možná ta holka říkala naučený text a třeba ani úplně nerozuměla tomu co říká a možná taky rozuměla. Mám 13 letého syna a ten celkem přehled a vlastní názor má, i 9 letá dcera má nějaký základní přehled o politice a ve škole zasedá ve školním parlamentu, takže bych ty děti tak úplně nepodceňoval. Ať je to jak chce, tak ta malá hoka nebyla typyckým účastníkem a už vůbec ne organizátorem této demonstrace či stávky. Důležitý je celkový obsah sdělení celé té akce a ne jedna malá mluvčí, kterou si někdo vybral aby tomu dodal emoční rozměr. Právo vyjádřit svůj názor mají všichni, tak ho nikomu neupírejme.

A paní Holotová, nikdo vám nebrání zorganizovat podobnou akci s opačným názorem na podporu Babiše a nechte na pódiu mluvit třeba důchodce nebo bezdomovce, nebo se ujměte slova osobně, jak je libo. Uvidíme, která strana bude mít větší podporu.;-)

11 6
možnosti
Foto

A pardon za ty hrubky..."typyckým"8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.