Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak bychom měli vzpomínat na zradu Francie a Británie? Vždyť to jsou zase naši "kamarádi", kteří až zas přijde k nějakému lámání chleba nás hodí přes palubu. Nikdo si tenkrát absolutně neuvědomil, že Mnichov a následující okupace dala Hitlerovi náš vyspělý zbrojní průmysl a vyspělou armádu (teda co se týká zbraní). To mu vlastně poté, v čele s našimi tank, pomohlo i bez problému přepadnout Polsko a obsadit i západní a severní státy (Francii, Holansko atd.) a Británie měla jen kliku, že je ostrovem. Zapomnělo se na památku spousty mrtvých, týraných i mučených, která jim náleží. Neúcta k tomuto datu a k těmto obětem. No jo, jak si vlastně můžeme připomínat datum německé okupace, kterou v dnešní době opět představuje němka Merklová a všichni kolem ní a její vize 4té říše!!!

5 0
možnosti

Vidím, že jste se do Ing.Zemana pustil vskutku odvážně. Ale máte recht. O výročí okupace z Hradu ani muk. Ale vyvěšování modrého praporu s hvězdami si tentokrát pan prezident odpustil.

0 2
možnosti

Díky za připomínku

německé okupace Československa a odtržení Slovenska. Ta okupace nás stála nepřeberné utrpení, včetně zabíjení naších hrdinných odbojářů a skutečných elit tohoto národa.

Je trapné, jakém nezájmu toto výročí přešli naši učitelé, či profesoři a místo připomínky našich hrdinů šaškovali v politických hrátkách organizovaných opozicí.!!

10 1
možnosti

GB a Italie opravdu CSR nezradily - nemely s nim totiz smlouvy o obrane.

0 4
možnosti
Foto

Ba i s Francií jsme měli toliko smlouvu o konzultacích. Nicméně Češi nečtou nic jiného než titulky v novinách: Vlastní spojenci nás zradili (České slovo)

2 2
možnosti

P38e12t60r 27V23e23s77e63l57ý

15. 3. 2018 12:55

A co bychom více ještě tehdy chtěli, vždyť jsme 6 let pevně patřili k výkvětu západní civilizace – Německu. Nebo snad to byli mentalitou (a pohledem na Východoevropany /Slovany) jiní Němci než ti současní? A bylo těch 44 % Němců (volby 1933) opravdu semleto 2.sv.válkou a nemohli tak svůj nacionálněsocialistický názor o německé výjimečnosti v sobě nést a přenést dál.....

1 0
možnosti
Foto

Počkejte, jakej bude kravál okolo 21.srpna. To si to všichni vynahradíme. To bude kobercové bombardování, skoro také, jako když zemřel letištní velikán.

9 2
možnosti

Kraválu okolo 21. srpna není nikdy dost. Ať se mládež poučí, co to je východní dubisko. Neplatí pro nepoučitelné.

4 3
možnosti

Vyborne, Zdeno... Myslis, ze je fakt, fakt 15.? Jen jestli jste se s Rozhlasem nespletli... :)

5 0
možnosti
Foto

Je vhodné také připomenout, že nejvýrazněji protestoval proti obsazení Česka německou armádou SSSR,

5 4
možnosti

Z důvodu obrany před vzrůstající agresivitou Německa byla 16. května 1935 uzavřena smlouva týkající se vzájemné pomoci mezi ČSR a Sovětským svazem v případě útoku Německa.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS