Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L27u71k82á36š 85R66a59i83s

23. 3. 2018 9:38

Vážený pane Zapletale.

Původně jsem to chtěl přejít jen mávnutím ruky, ale když Vy ctíte presumpci neviny a schvalujete trestně stíhaného premiéra v demisi a registrovaného agenta StB Andreje Babiše jako premiéra demokratického státu, který žil desítky let v izolaci a pod dohledem soudruhů, ve vládě, pak já cítím, že je vhodný napsat svůj komentář a svůj pohled na Váš článek.

Shrnu to, neb nejste v pozici, abych Vám věnoval více řádků, než bych věnoval baskytaristovi z jakékoliv rockové kapely.

Jak jsem již napsal schvalujete Andreje Babiš (vynechám ten titul, který si plně zaslouží) ve vládě na postu kde je. Tvrdíte, že dělá svoji práci a než aby se zpovídal ze všech lží, ze všech ohavností, které má za sebou, tak má tvrdě makat ve prospěch lidí. Což ale s pohledu prezidenta, který mu k tomu dává prostor a veřejně lže, když tvrdí, že bude požadovat "sto jedničku" a vzápětí řekne, že mu dá tolik času, kolik bude chtít zavání nadržováním a to je v rozporu se vším co pak píšete.

Mimo jiné jste uvedl "...Tím chci říci, že demokracie nemá být ohýbána a zpochybňována podle toho, jak se to zrovna komu hodí..." - a to je právě to, co pan Zeman, Babiš a Okamura předvádí. A všechny tři uvedená individua, Vy ve svém článku vyzdvihujete.

Je mi 44let. Když mi bylo 15 let, tak jsem začátkem toho roku byl na Václavském náměstí a protestoval proti tehdejšímu systému. Ano, byl jsem tam, protože mi moji rodiče říkali pravdu, jak to s naší zemí je.Ano, byl jsem tam, protože jsem slyšel o všem, co se ve skutečnosti děje díky rádiu Hlas Ameriky.

Dnes je to jednodušší. Máte volný přístup k internetu a vše, co se tu děje, vidíte defacto LIVE. Ti, co to tak vnímají a vědí, že udržet si v této zemi svobodu a demokracii, se rozhodli tak, že prostě vyšli ven do ulic a řekli svůj názor nahlas.

A díky bohu to byli opět studenti. Ti, kdo to vidět nechtěli a nechtěji vidět, radši zůstanou ve škole a vudou se vyjadřovat skrze Blog,tak jako Vy.

A upřímně, je mi Vás líto. S pozdravem - Lukáš Rais

1 1
možnosti

Díky, článku na idnes máte svých 5 minut slávy, gratuluji.

Kdyby se vlastenečtí studenti (jako náckové?) postavili proti výuce výhradně levicových a kavárenských názorů (tím máte na mysli jiné názory než ty Vaše?)

Co vlastně ti akademičtí mozkové ... No, Vy hlásáte úplně to samé, tou cenzurou narážíte na co? Jakože ČT cenzuruje, protože nevysílá dostatečně pozitivní info o Tomiovi, ale to že SPD cenzuruje svůj profil na FB je naprosto v pořádku?

Co je to ta Vaše skutečná pravda a opravdová svoboda? Spravedlivá demokracie?

Přečtěte si ústavu.

Výsledek voleb je, že hnutí ANO získalo v parlamentu 78 křesel, toť vše. Prezident má někoho pověřit sestavením vlády, ústava neříká koho. A ten někdo musí získat důvěru v parlamentu, bohužel ústava neříká dokdy. Pokud ji nezíská, tak se pravomoc "někoho pověřit" posouvá dál, až dojde na předčasné volby.

ČR je zastupitelská demokracie. Lidé v parlamentu a především vládě tak zastupují i ty, kteří je nevolili. Demokracie chápe stát jako službu občanům, takže naši volení zástupci se nám zodpovídají.

Skutečně to není o tom, že máte právo jednou za 4 roky jít k volbám a pak si nechat líbit to, jak někdo vládne.

Nevím, co víte o 17. listopadu 1989, ale pokud by tehdy lidi jen a pouze chodili k volbám, tak tady máte stále komunismus, přičemž komunisti taky v 1946 vyhráli demokratické volby.

Pokud je demokracie v ohrožení, tak je třeba vyjít vo ulic. Jedinej, kdo ve 48 nějakým způsobem protestoval proti komunismu byli právě studenti. Možná, že teď je na nějaké demonstrace příliž brzy, ale je lepší demonstrovat dřív než bude pozdě.

1 1
možnosti

Nevím, co bych dodal.

R^

Pokud jste tím, kým se zde prezentujete, tak nebudete to mít jednoduché.

Držím palce.

:-)

1 0
možnosti

Superkarma.

Přeji Vám vše dobré. R^

1 0
možnosti

A co je to ta kavárna?

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Tebe bych volil R^

1 2
možnosti

Ti, kdo se chovají stejně, jsou slušní - naprosto geniální:-D

2 0
možnosti

Tak buďte rád, že žijete v ČR. V USA by vás za to podmínečně vyloučili.

0 2
možnosti

A to vy, jako znalec USA musite vedet :-)

0 0
možnosti

J25i35ř87í 30N35ě28m33e33c

21. 3. 2018 17:18

Karma a naprostý souhlas. Obdiv za to, že se to nebojíte říci, nebojíte se toho, jak Vás ostatní (včetně učitelky) ukřičí.R^

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS