Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Neuvěřitelné pokrytectví. Republika rozkradena, prodána, státní dluh cca. dva biliony, a tady řešíte, že SPD dostane za svůj zisk ve volbách nějaké peníze? Proč nepláčete, za miliardami, které dostaly strany v předešlých volbách?

9 11
možnosti
VS

Pokrytec jste vy. Když píšete,že byla rozkradena, tak piště jasně. Kdo a jak je rozkradl - jmenovitě. A pokud umíte číst, tak asi jste si všiml, že jsem především psal o něčem jiném.[>-]

6 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^ Okamura je v politice jenom kvůli tunelování státního rozpočtu.

11 11
možnosti
VM

Bylo by férové a vyrovnané napsat, koli ostatní strany vydávají příbuzným a přátelům na poradenství a mediální služby ;-D Každopádně je mi to srdečně jedno, Babiš nás na dotacích a daňových úlevách stojí daleko víc :-) No a co nás stála v minulosti ODS, ČSSD, KDU a jí nevím, jak se ty spolky všechny jmenovaly, to už jsou těžko představitelní astronomická čísla. Každopádně, pokud bude pokračovat ve svém programu v prosazování referenda, přímé volby a odvolatelnosti politiků, jejich hmotné odpovědnosti, nechť si za mě dělá poradenské služby jednou tak dražší, mě to za to stojí.

Jinak, já osobně k životu politiky, a nejen je, nepotřebuji a nikdy jsem je nepotřeboval. Tedy každý krok vedoucí k přímé demokracii a kontrolovatelnosti politiků je pro mě takovým úspěchem, že mi je jedno, co to stojí.

Hezký den

5 6
možnosti
VS

Asi jste plně nepochopil text. ten se právě zaměřuje na jeho referenda odvolatelnost politiků.

4 1
možnosti
Foto

I20v35a37n 74M49a70r74e79k

14. 3. 2018 11:59

Kolik nás bude Tomio.O a SPD stát p. Svobodo? No oproti "zavedeným" stranám se v této záležitosti jeví jako naprostý amatér. Musel by se ještě dlouhá léta snažit, a stejně by se jim ani na dohled nepřiblížil. Vzpomeňte si jen různých kauz těchto partají, a možná mi dáte i za pravdu. [>-]R^

11 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
EH

Kolik lidí tady hájí menší možnost rozhodovat o státu. ;-D Momentálně není povinné se politiky jakkoliv účastnit, takže vás nikdo týrat referenty nebude.

Je tu samozřejmě hrozba, že nějaký populista zfanatizuje plebs, aby dal hlas v referendu něčemu nevýhodnému nebo nemorálnímu. Jenže co dělají oponenti referenda a populismu? Svolávají plebs na demonstrace, aby hájili, co není ohroženo. ;-D

4 6
možnosti
SB

Píšete tady o referendu, zda Okamura má zůstat v politice.

Tato sněmovna má takové složení, jaké vzešlo ze svobodných voleb. Tuto sněmovni zvolil lid, který podle Ústavy české republiky je nositelem veškeré moci ve státě. Přesně tak je to formulované v současné ústavě. Jestliže někomu slovo "lid" zní jako ze starých časů, tak ať to neříká mně, nýbrž autorům Ústavy Českés republiky.

Mně se nelíbí třeba pan Pospíšil nebo pan Feri, ale též nepožaduji jejich odchod ze sněmovny, protože i oni jsou tam z rozhodnutí nositele veškeré moci ve státě. A tím nositelem není Slavomír Beneš, nýbrž lid.

12 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
MC

Všichni levičáci jsou zlem pro Česko. A to, že jsou zůstali po "Sametu" ve všech institucí je bohužel pravdoláskou disentu včele s V. Havlem. Pokud Česko má pracovat pro občany, tak by je měla všechny ODS vyšachovat tím, že vstoupí do vlády s Ano. To, že v Ano mají zřejmě v čele bývalého agenta stb je nyní smutné, ale druhořadé. To, že Havlova láska nezvítězila je zatím pouhým šachem pravici, ale pokud se ODS o to nepokusí můžou naši občané dostat tvrdý levicový mat, což je děsivé. Vám karma.R^

2 1
možnosti
VM

Tak nevím, co nám strana, která se sama zprofanovala nehoráznými tunely a kmotrovstvím, může nabídnout. Názorová pole obou stran jsou tak rozlišná, že by vznikl kočkopes. Spojení s ANO by ve finále ODS ještě více ublížilo.

A za mě osobně není druhotné, že je premiérem soudem uznaný spolupracovník StB a že je stíhaný pro podvod.

2 2
možnosti
Foto

Referendum o účasti pana Okamury v politice by rozhodně mělo být jako první. Autor blogu má navíc pravdu v tom, že pan Okamura je v podstatě kafemlýnek, z něhož padá cca 10-15 vět v různých obměnách, o myšlenku v nich zavadit nelze.

Co je mu nutno přiznat, že se velmi dobře poučil z fiaska Úsvitu a nyní je jeho podnikatelský projekt naprosto dokonalý.

17 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Je mi celkem jedno, co s miliony SPD či Okamura udělá. Pro nás jsou tak i tak ztracené. Partajím bych dal peněz polovinu a těm pod 5% ani korunu. Pokud jsou poslanci své straně věrní, ať si ji financují, jako to dělali komunisté za 1. republiky. V tu ránu by bylo na kandidátkách jen pár stran a ne desítky jako teď.

9 2
možnosti
RC

Pokud se nepletu, narok na financovani ted ma mozna jen tech 9 snemovni.

0 0
možnosti
JH

Račte spočítat i ostatní strany, bylo by to zajímavé. Kolik už vyžrala třeba KDU, TOP a vůbec všechny? Nebo ČSSD, která ještě přitom stačila nasekat dluhy! Jinak, na státní příspěvky má nárok každá parlamentní strana, ale to vy jistě víte.

10 1
možnosti
Foto

I85v34a62n 78M49a63r89e54k

14. 3. 2018 11:47

Pssst p.Holotová,to raději neřešte, držte se tématu a tou je Okamura a SPD. ;-(

5 1
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 12,81
  • Průměrná čtenost 1440x
Důchodce, občas si přivydělávající v komparsu. Člen klubu Milady Horákové. Snažím se nemít stádní názory a řídit se heslem: Důvěřuj, ale prověřuj!

Seznam rubrik