Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až teď jsem si přečetl text pod fotkou. No není divu, že tak píše. Raději by měla poradit Fialovi, že jestli bude dál pokračovat, tak ODS nepřeleze 5 % a poslanci ODS se budou muset začít živit prací.

35 4
možnosti
Foto

Ano, odtud větříky vanou;-D

8 1
možnosti
Foto

Základní princip demokracie - vlády lidu - (mnoho lidí pod tímto pojmem vidí i svobodu) jsou volby. Rovné, přímé a tajné. Jsou uzákoněny v ústavě a pokud autorka píše o ohrožení demokracie p. Babišem a Zemanem, měla by i vyjasnit jakým způsobem by ji mohli ohrozit. Babišovi se povedlo odstavit od státní kasy mnoho pijavic, které na ní byli dvacet let prostřednictvím "klasických partají" přisátí a v jejich útrobách zmizelo pár bilionů prostřednictvím zákonem nenapadnutelných nebo těžko prokazatelných fíglů či "úřednických omylů!. Mafiána nejvíc bolí, když mu někdo sáhne na peníze a tak není divu, že si koupí média, aby do Babiše řezala a politici jsou proti němu, protože v tom s těmi vzadu jeli.

10 2
možnosti
Foto

pijavice byly, ale ti, které jsem pod pijavicemi viděl, by byli s měkkým.:-)

2 0
možnosti
IM

I77v51a32n 36M77i90n21á47ř

13. 3. 2018 12:23

Jenom nechápu, jakou mizivou menšinu, která by "mohla" rozhodovat v referendu má autorka na mysli ? Rovněž nevím, proč by měl být Okamura začleňován mezi výběr těch - co demokracii cupují ??

Zvláštní je také fakt, že v tomto jejím osobním výběru - nefigurují komunisté. Je jich plná sněmovna i senát a - skutečnou demokracii nám vytloukali z hlav .. po celé dvě generace !!

9 0
možnosti
Foto

Tam je ovšem vysvětlení prosté. I ODS se nejednou hodily i hlasy KSČM. A co kdyby, že;-D

6 0
možnosti
JK

Demokracie není dědičná, každá generace si musí tu svojí vybojovat.

0 0
možnosti
Foto

Šíření paniky? To je přece trestné... " Už panikáři jedou, už panikáři jdou.Hlavu maj ve smutku a strach jim kouká z očí - už je to na beton - všecko se otočí... Kolena se jim třesou... "Tak mi připadáte Vy, milá paní... "Nejlepší odpověď pro panikáře je rázná domluva přes obě tváře...atd. " ( J.Weric + J. D Vioskovec). Vzpamatujte se,... ;-ORv

10 4
možnosti
JR

J64a11r53a 65R47a17n47k

14. 3. 2018 4:15

Tak uz zde mate autorko patou kolonu a vsechny duvernice i domovnice;-)R^

0 1
možnosti
EH

Britové zase mají bajku "Cry wolf". Tak dlouho chlapec křičel, že se blíží vlk (přitom se nic nedělo), až ho začali ignorovat.

Tak dlouho se bude ukazovat prstem na Zemana a Babiše, až lidi otupěle přestanou rozlišovat, co ještě je demokracie a co už není.

Co třeba ta smečka obránců ČT? V realitě zakazují jakoukoliv kritiku této instituce. Kritika = útok na svobodu slova. Jak to asi dopadne? Lidi se naštvou a schválí jakoukoliv přeměnu - třeba i privatizaci. Takto se zabíjí demokracie - přesvědčíte lid, že se jí nedá důvěřovat.

15 4
možnosti
PK

..ale jen pro úplnost bych doplnil ODS a jejich všeobjímající kmotrovské ruce, které nelze odseknout ...;-D

15 1
možnosti
JS

Vážená dámo, tito dva pánové zvítězili v demokratických volbách. Demokracii tedy cupují taková individua jako jste Vy, která nejsou ochotna uznat výsledek voleb.

18 7
možnosti
Foto

Výsledky voleb ale nikdo nezpochybňuje, problém je v tom, že podle ústavy má vláda požádat sněmovnu o důvěru a ne si tady vládnout bez ní.

8 2
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik