Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K48a38r69e27l 53B65o13k

14. 3. 2018 8:45

Autorka blogu píchla do komunistického vosího hnízda. A to je povyk.

5 7
možnosti
PV

Asi takhle, dnesni vedeni zeme opravdu neni nic, co by si clovek mohl dvakrat prat. Ale je to jen dusledek. Pricinou je neschopnost drivejsich politiku, vest tuto zemi tak, aby kazdy obcan mel pocit, ze aspon pro nej bylo neco malo vykonano. Vymlouvat se na hloupost volicu je velmi nizke.

6 0
možnosti
RV

Myslel som si, že to bude o demonštráciách, na ktorých sa vykrikujú požiadavky, ktoré nie sú v súlade s demokraciou, ale nie, pani to vidí opačne.

5 0
možnosti
MT

Pani je mírně pomýlena a dezorientovana...

2 0
možnosti
JP

J32i12r67i 52P62r90a53j79z

14. 3. 2018 8:10

Teď jsem četl článek https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=653091

a potom ten váš. A musím říci to stejné v bledě modrém.

Oháníte se demokracií, ale doopravdy jste jen voják , který hájí svoji stanu a kdo není s námi je proti nám.

Mě se také nelíbí vystupování Miloše Zemana a taky ho tam nechci, ale je to prostě volba tohoto národa , Tak to akceptuji.a je to proto , že standartní strany ODS , CSSD byli nebo ještě jsou přesně taky takovými vlky co cupují tuhle demokracii.

A co pro to mohu udělat já ?

Chodit k volbám A volit ty strany jejichž program nebo osobnost se mi líbí. Ano nemusí se dostat do sněmovny , ale alespoň mohu mít čisté svědomí, že jsem volil podle sebe.

7 0
možnosti
LT

Mícháte dohromady dvě různé věci. Ano, Miloš Zeman je demokraticky zvoleným prezidentem této země, ale to neznamená, že kroky, které dělá jsou v zájmu demokracie a lidí této země a že dodržuje vždy zákony či Ústavu.

Právě fakt, že demokraticky zvolený představitel se snaží naši Ústavu "ohýbat" až na nejzazší mez je projevem toho, že se děje něco nedobrého.

4 4
možnosti
VM

Já Vám rozumím, ale nesouhlasím. je to pouhé shrnutí mainstreamových úhlů pohledů, tedy toho, co chce současný systém, aby si lidé mysleli :-) . Naštěstí lidí, kteří si umí udělat svůj názor přibývá :-) .

Na závěr bych chtěl poznamenat, že česká demokracie není cupována, nemůže být cupováno něco, co není. Jediné, co je cupováno, je současná iluze demokracie :-)

Hezký den

5 1
možnosti
JF

Mílá paní janderová. Zločinecká strana ODS, kterou jste Vy členka zcela bez zkrupulí a drzým čelem před hlasováním o církevním restitutcí udělala toto. Předsedkyně PS PČR Miroslava Němcová přijala do svých rukou slib poslance Pekárka, který byl odsouzen soudem za korupci!!! S tímto poslancem jste následně prohlasovali církevní restituce. Předsedkyní PS PČR jste udělali člověka, která ač neřidička využívala jako místopředsedkyně PS PČR služební auto, které i s kartou na benzín používal její syn (byli asi v tíživé finanční situaci). Dále bychom mohli mluvit o A. Novákovi, Vondrovi a PromoPro, Aleš Řebíček a Viamont a nějaký Dalík. Vy zde chcete někoho moralizovat - spodina politického prostředí se nazývá chátra a to celá ODS je.

14 3
možnosti
BM

Je to marný, jeto marný, je to marný.

0 0
možnosti
MB

Já jsem tradiční volič ODS ...a jelikož jsem konzervativní toleruji a volím ODS i v dobách, kdy tápe..

Ale, proboha, už se vzpamatujte! Přestaňte se utápět v dávno dobojovaných bitvách, bojovat s duchy minulosti..

Zformulujte srozumitelně nějakou vizi, pusťte dopředu lidi, kteří jsou schopni lidi oslovit, komunikovat a kteří rozumí současné době a jejím problémům.

Tak bojujte s těmi, na které míříte těmi frázemi o ohrožení demokracie. Mně také nejsou dvakrát sympatičtí .. ale to oni byli demokraticky zvolení do postavení, ve kterém se nalézají.

To spíše ti ostatní, kteří nedokázali lidi oslovit jsou teď tou smečkou, která (byť nevědomě) cupuje demokracii jakousi nepolitickou politikou. A ještě se svévolně (tj. zcela nedemokraticky) nazvou "uskupením demokratických stran". Copak tu máme nějaké nedemokratické strany? Copak jsou u nás nedemokratické strany povoleny? Copak by to nepřekáželo našemu členství v EU? Copak by jejich zástupci mohli vysedávat v Evropském parlamentu?

Opravdu se proberte. Přestaňte se utápět v prázdných frázích, moralizování a vyvolávání duchů... rozhlédněte se kolem sebe, pochopte dobu a její potřeby .. a začněte navrhovat a dělat, co je potřeba - aktivní smysluplnou politiku založenou na skutečných argumentech a získávání lidí pro svoji vizi.

Strašení totalitou již není moderní program, se kterým by se dalo uspět.

22 2
možnosti
JR

J95a64r12a 31R41a57n86k

14. 3. 2018 4:07

Ta totalita se projevila v inauguracnim projevu a ve vsech tech silenych " jak se v Cesku laskave a nekriticky rika - Milosovych bonmotech" - je velky rozdil mezi hlavami statu, nektere jsou si vice podobne a dokonce ze sve neoblibenosti ziji;-(Rv

2 10
možnosti
SP

Chudák dívenka, takových šelem, aspoň aby si té odvahy všiml nějaký sponzor!

5 1
možnosti
Foto

J48i96r43k85a 96H24o46n23c56ů

13. 3. 2018 23:36

Pěkné. Soukmenovec Goebbels by měl radost. ;-D

10 1
možnosti

Demokracie byla ohrožena ale těmi stranami "demokratickýma"které za 24 roků svých "činnosti"nadělali tolik nepotrestaných průšvihu že tradiční zájmové strany můžou být rádi že z toho nejhoršího to teď tahá někdo jiný.

13 0
možnosti
  • Počet článků 99
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1199x
Politička, členka ODS a bojovnice proti totalitním režimům. Bezpráví a zlovůle by neměly ovlivňovat dění našich životů.

jaroslavajanderova.eu

Seznam rubrik