Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozcupovat něco je ta nejsnazší věc na světě. Ale pohled prostým okem ukazuje, že ČT je havlistická, následně Schwarzenberská a kdo je "dědicem těch tradic"? Samozřejmě Kalousek, že?

ČT neměla nikdy v lásce Klause a proto také zmanipulovala a poslala do světa záznam toho nepovedeného Klausova vtípku s perem v Chile.

6 6
možnosti
TH

Ta studie neexistuje.

2 3
možnosti

Je opravdu politováníhodné, že se Miloš Zeman při svém útoku mohl odvolat na studii z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, do níž její autor PhDr. Jan Křeček napsal, že Česká televize nadržuje TOP 09 v rozporu s jejím nízkým společenským vlivem. Ubohost takové analýzy je zjevná. Veřejný prostor tu obléhají především autoritáři a extremisté vašeoho typu a nikoli bývalé vládnoucí strany. Ty jsou naopak obětí soustavné likvidační a dehonestující kampaně a pan doktor Křeček by se měl za svůj příspěvek ke snaze umlčet opozici jednoduše stydět. Pro dokreslení je dobré uvést, že pan Křeček se dlouhodobě projevuje jako zásadní odpůrce českého členství v Severoatlantické alianci. Tím se věc vysvětluje.

Skutečnými hegemony současných českých médií jsou pánové Babiš, Okamura a Zeman. Česká televize tuto drastickou komunikační převahu jen poněkud napravuje. A její úporná snaha o vyváženost vede až k absurditám, kdy si k diskusi o Stalinovi pozve do debaty i naprosto prolhaného stalinistu, který tvrdí, že v sovětském Gulagu nebyla o nic vyšší úmrtnost než všude jinde.

Zemanův výstřel z Aurory dal veřejný rozměr procesu, který je již dávno nastartován a který nyní překročil do nové fáze otevřeného boje proti České televizi a tím v důsledku i proti všem dalším svobodným médiím.Rv

14 8
možnosti
PK

Karlova universita selhala....8-o8-o8-o

3 0
možnosti

V podobném duchu jako Vy tady psával jistý komunista Cvalín a pan prezident ho pak pozval za odměnu na Hrad na trachtaci. Že Vy byste si také rád zasloužil vstupenku na mejdan s Michalem Davidem (to je ten kouzelník, co dokáže hrát na klávesy a zároveň tleskat rukama nad hlavou) a Helenkou Vondráčkovou?:-)

7 6
možnosti
Foto

O14t98a89k76a66r 91S16e73k95l

13. 3. 2018 16:14

Sáfra , já si párkrát vzpomněl na p. Cvalína a špekuloval , kam se nám poděl ? Ty jeho rozšafné , inteligentní vyvážené blogy táááák chyběly.

On se zřejmě přejedl a přepil ( není divu) na Hradě.Možná i puknul.;-D.

Mno , dobře mu tak.:-)

2 1
možnosti
KP

No tak to vidíte, jak uvádí např. pan Roth byla analýza chybná a bude ji zřejmě třeba udělat znovu dokud nebude správná. Je to podobné, jako s našimi milými demostranty proti všemu a všem. Dokud nebude zvolena strana či osobnost dle jejich přání je třeba protestovat, volby opakovat. Vám samozřejmě karmaR^

24 2
možnosti
Foto

Každá analýza, která se nehodí, je vyhodnocena jako špatně provedená. Vy máte své zdroje odkud? Z anglicky psaných slovníků?

4 0
možnosti
ZJ

Nic jiného než karma.;-D

10 3
možnosti
Foto

J40a92k83u48b 18R15o22t13h

13. 3. 2018 12:57

Proč by proti analýze měli demonstrovat? Ta už byla dávno, dávno utřena a po právu shozena ze stolu jako špatně provedená a používající blbou metodologii. Termín si račte vyhledat ve slovníku. Ovšem není to ten nadepsaný azbukou, který máte po ruce. :-/;-O

11 13
možnosti
Foto

Po právu shozena ze stolu? A to snad pařížskou Sorbonnou?

9 1
možnosti
AL

Skvělý nadpis, perfektní článek a karma k tomu.

Co víc si může bloger přát.

:-)R^

20 8
možnosti

...pochvalu od Amicuse?

5 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik