Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... tak včera sem se dozvěděl vod jedneho komika že je populistické zvýhodňovat důchodce-milionáře a milionáře-studenty nějakejma slevama na busy a pendolino,- nóóó, a dneska další pecka z dílny mediálních mágů, keří přisuzují častější výskyt politiků TOP 0,9% v TV (mluví pomale !) překotné a rychlé mluvě kolegů politiků z jinejch partají !,- ......two,- to nevymyslíšV!

3 2
možnosti

..možná v Brně...

1 2
možnosti
Foto

Zlotřilý Kalousek je jeden z mála politiků, kteří dovedou něco říci, aby to mělo hlavu a patu.

12 10
možnosti
Foto

To uměli jiní také...

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 6
možnosti
Foto

Já myslím, že ale v článku není řeč o současné době ale o době před volbami...

8 0
možnosti
VR

Ono hodnocení v téhle studii je celé dost pofiderní! Tvrdí se tam, že čas věnovaný TOP09 neodpovídá jejímu volebnímu výsledku a politickému vlivu!

Podle tohoto kriteria by tedy strany, které se nedostaly do parlamentu neměly v ČT dostat vůbec žádný prostor, že?

Doporučuji k přečtení životopis autora studie! Víte, že je to mimo jiné ekologický aktivista?

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti
RC

Mimojine bylo vcera sdeleno, ze studie merila CAS, ktery mel kdo v CT. Takze clovek, ktery mluvi pomalu ma podle studie vice casu, nez clovek, ktery mluvi rychle. I kdyz oba reknou totez.

Jak pise pan Korecky, studie byla odmitnuta jak radou CT, tak velkym mnozstvim odborniku.

6 3
možnosti
Foto

Na ČT 24 jsou přenášeny tiskovky politických stran v parlamentu. Nezdá se mi, že by délka vystoupení jejich představitelů respektovala jejich volební výsledky.

3 1
možnosti
PK

Včera v programu 24 GŘ ČT oznámil,že rada ČT tuto zprávu odmítla, tak nevím jestli nebyla dosti pozitivně laděna, nebo použité metody v ní byly chybné.... že by Karlova universita selhala?

16 4
možnosti
Foto

To selhání je vždy výběrové. Odmítá se to, co se nehodí.

10 6
možnosti
AL

Jak to ten chlapec dělá, že píše tak skvělé články?

Některým blogerům musí cenzor umísťovat články na titulní stranu pravidelně, aby jejich karma neklesla pod deset a tento šikovný chlapec sedne ke kompu, napíše článek a karma se nebes dotýká.

To zase bude závisti.

Ale je mladý a on to zvládne. Chci tím říci vážený autore, že byla by věčná škoda, kdybyste přestal psát.

Už se těším na další.

:-)R^

13 12
možnosti

My máme ve firmě jednoho patolízala, říkáme mu "Hujer". Na Vás ale zdaleka nemá.

10 7
možnosti
AT

A četl jste to vůbec? Nebo vám stačí, že objektivitu a pravdivost potvrdil sám veliký?

Zpráva zcela jasně a bez pochyb potvrzuje, že nejvíce vysílacího času měly vládní strany. TOP09 byla posunuta na přední pozice přepočtem, který se opírá o jakýsi "význam" každé strany na politické scéně. A míru tohoto významu určil autor zprávy. S podobnou metodikou posunu na čelní místo ve zprávách třeba Cibulkovu partaj.

3 0
možnosti
Foto

Tak, ono to tak složité není. Premiér a ministři mají na určitý prostor vždy nárok, ale předseda marginální partaje již daleko méně.

A protože pozornost Kalouskovi věnovaná byla větší, než mu z jeho pozice příslušelo, tak to v té zprávě tak vyšlo.

Kdyby mi někdo tvrdil, že se v ČT nadmíru vyskytuje Bursík, bude mi to divné. U Kalouska ale ne.

3 2
možnosti
TB

Čert vem analýzu, někdo Vám ji shodí ze stolu, někdo ji zase bude velebit......co mě ale zaráží je fakt, jak může pan Moravec dlouhá léta uvádět jeden z nejsledovanějších diskuzních pořadů s politiky, když je veřejným tajemstvím, že s jedním z nich žije. Odpověď je nasnadě - jednak TOP09 a jednak aby někdo nebyl nařčen z homofobie, kdyby ho za to kritizoval....ale umím si živě představit to prskání pravdoláskařů, kdyby nějaký diskuzní politický pořad na ČT uváděla třeba manželka Babiše, Filipa nebo Sobotky a dalších......a přitom by to byl úplně stejný případ ;-)

10 4
možnosti
Foto

Jo, jo. Od sestřenice mé maminky, vdovy po lounském malíři si kupovali obraz.

2 0
možnosti
OZ

Je hořce absurdní, že nad touto rozvrácenou krajinou vlaje prezidentská standarta T. G. Masaryka s nápisem „Pravda vítězí“. To, co se tu děje od první přímé volby prezidenta se Zemanovou prolhanou kampaní a následným útokem na novináře a pak od vpádu Andreje Babiše do vydavatelství Mafra, to všechno je jeden ohromný útok na pravdu ve prospěch celého gejzíru lží.

Jedním ze základních prostředků subverze, neboli nepřátelského podrývání demokratické společnosti je snaha znejasnit pravdivý stav věcí. Svobodná novinářská práce nemá k pravdě vlastnický poměr. Jejím úkolem je ale chránit snahu o pravdivé vidění světa a pravdivé myšlení. A bránit možnosti veřejnosti dozvědět se pravdivý stav věcí. Zejména, co se politické moci týče.

A veřejnost se sama musí umět starat o to, aby ji nezničili lži. I když je někdo šíří pod praporem s heslem „Pravda vítězí“.

13 3
možnosti
Foto

Vaše tvrzení by se možná blížila životní realitě, kdy novináři na jedné straně nespláceli hypotéky, nad druhé straně hospodaření médiií nezáviselo na získání reklamy

4 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik