Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Jsem rád, že porážku snášíte s humorem, tak to má být.

Časem si zcela jistě zvyknete. Vždy je mi líto, když vidím, jak ti co volili (promiňte už nevím jak se jmenuje) toho druhého, trpí. Naštěstí mají možnost své utrpení a frustraci si vybít na nějaké ulici nebo náměstí. Pak na chvilku vypustí tzv. páru a žijí dál.Pak je někdo opět popíchne a oni jdou opět do ulic atd. atd.

Jsem velice rád, že jsme v tom důležitém zajedno. I mě projev českého prezidenta potěšil, a jistě nebudeme sami.

Tak napište ještě něco o Zemanovi, jde vám to skvěle.

:-)R^

5 6
možnosti
AL

P.S. Že byl Zeman opět skvělý a ťal některé do živého? To on umí skvěle, vždycky se nejvíce vytočí malost, závist, zlost, lež, maloměšťáctví a média.

Že se většina usmívá a je spokojena a ta menšina bezmocně křičí na náměstích a jejich farizejští vůdci dávají na odiv své falešné pózy je naprosto v pořádku.

Už deset let si národ volí přímo svého prezidenta - a to je dobře, moooc dobře.

Sláva demokracii.

:-)

4 9
možnosti
JR

J84a62r95a 26R75a18n24k

10. 3. 2018 4:30

Dik! Velky dik za humor, ktery je po te celoevropske ostude nutnyR^ Dokonce i blogeri v Cine uz usinali pri "standing ovation":-)R^

5 1
možnosti
JK
Foto

Říkám si při této příležitosti kolik lidí již dnes lituje, že Zamana volilo. Možná je to více než byl ten rozdíl mezi vítězem a poraženým. Škoda, že se nemohou inaugurační projevy přednášet ještě před volbou, moli jsme poslouchat druhý možná poněkud nudný, ale slušný a obsahově přesně odpovídající této události.

14 1
možnosti
JK

Tenhle tady nebyl už ani zábavný a myslím spolu s vámi, že mnohé jeho stoupence nepříjemně zaskočil. Mně to tedy připadá byť jen od letošního ledna jako strašný sešup.

7 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik