Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zemanův projev byl pozoruhodný: takový prezdient tu od doby Klementa alias Právě se vracím z hradu snad nebyl. Napadlo mě, že s ním bude pořád legrace, i když už ho budou vozit.

9 0
možnosti
JK

To uvidíme. Myslím, že jeho vystupování za chvíli přestane všechny bavit.

1 0
možnosti
Foto

Jaroslave, pokud se na mne nezlobíte za ten můj předposlední blog...jsou tam výhradně mí milí - tak Vám k prvníému místu na titulce zkusím optarně poblahopřát. Jste vážně dobrý... nejen tím textem, ale i tím, jak statečně odpovídáte... já jsem na té titulní společnosti s KT s Vámi... takže také dusno , ale já na to poctivé odpovídání nemám... nu, bude to muset přežít i pan Čejka, který diskuzi ani nikdy nemá, ale já mu zkusím právě od Vás a asi i s Vámi, když dovolíte v přátelském držení se za ruce - poslat virtuální políbení a pozdrav, ale že některé hry na soudce umění a sportu mám nastavené jinak a vůči zrovna Hřebejku Janovi a jiným zcela určitě... Jako Vy:-)VR^

4 0
možnosti
JK

Já se na vás nezlobím. nemám proč. Všiml jsem si, že jste na titulce a gratuluji vám k tomu.

Já doufám, že si to pan Čejka přečte, bude určitě potěšen. R^;-)V

1 0
možnosti
JH

J24o67s41e72f 14H12o52n92e83š

10. 3. 2018 13:37

Jste Zemanův bernardýn.Začalo to "projevem" v EP,kdy káral Ukrainu už i Trump dává od něho ruce pryč a ke zvolení mu neposlal nic-to o mnohém vypovídá

3 0
možnosti
JK

Je mi známo, co píšete. Proč jsem ale Zemanův bernardýn?

0 0
možnosti

Kecy v kleci.A nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám vlezou všude.

6 2
možnosti
AL

Z článku váženého Jaroslava Kvapila: :-)

--------------------------------------------------------------

No, podle mého je to všechno zbytečné. Za sebe znovu uvádím, že mě prezidentův projev potěšil. Moc. Přeji mu ještě hodně takových. Jak se říká – jen houšť ve větší kapky.

-----------------------------------------------

I já mám radost, že skvělý projev nejlepšího poválečného prezidenta blogera Kvapila potěšil.

Oceňuji i to, že větou " Přeji mu ještě hodně takových" nepřímo popřál českému prezidentovi dlouhé a pevné zdraví.

Inu, tak je to správné, tak to má být vždy, když láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí.

:-)R^

1 14
možnosti
JK

Nejlepšího poválečného? No, když si to myslíte. Jinak jsem mu skutečně popřál dlouhé a pevné zdraví. Ostatně se člověku vždy přeje to, co nemá. Znáte to přece.

8 0
možnosti
AH

Věřím že někteří lidé neradi poslouchají svoji kritiku veřejně,natož při inauguračním projevu.Stav naší společnosti udolat každého kdo chce změnu než ten pomyslný ping-pong s ČSSD a ODS,je na zamyšlení.Babiš neměl šanci ješte nic dokázat,ale už ho chtějí do tepláků poslat,jen aby se vrátili staré dobré doby okrádání na daních,tunelování a kmotrovství.

3 24
možnosti
Foto

Vy jste fakt komik...Babiš v té době okrádání na daních,tunelování a kmotrovství přišel k největšímu majetku a sám je největší kmotr v čele své soukromé politické strany.Nebo si snad myslíte,že Babiš žil někde jinde a přišel nás všechny spasit přímo z ráje...;-)

30 0
možnosti
Foto

Zeman bude upadat stále víc,stáří a alkoholem ztracená soudnost a začínající demence jsou procesy,které nelze zastavit,tak to prostě je...pokud to jeho voliči nechápou a považují "jejich Miloše za borce,co zachranuje vlast",je to dost smutný obraz celého Česka,máme co si "moudří a zkušení" zvolili,chátrajícího a čím dál hloupěji blekotajícího Zemana jim všem přeji...

24 1
možnosti
JK
MK

RvRvRv Je až směšné, jak jste čitelní; tedy myslím ti, kteří vytrvale píší negativně o Zemanovi (např. pan Vodvářka, Turner, Matuška, samozřejmě autor a další)

1) - za sebe: jsou jiné kroky a výroky, které lze Zemanovi vyčítat; abych byl konkrétní např. poznámka (o které si myslel, že bude soukromá) u Putina o novinářích.

2) Vytvoříte mantru, tedy vzor inauguračního projevu a pak to, co je mimo Vaši představu kritizujete; tedy kritika by byla stejně i kdyby projev svatý.

3) To, že prezident při takové významné příležitosti považoval za důležité zmínit dvacetiletý Bakalův hnůj a dlouhodobě tendenční ČT je jen snaha odpovědnými veřejně zatřepat, aby se konečně probudili.

4) Nedivím se, že ti, kteří tomu zlořádu dlouhodobě asistovali, se jako potrefení zvedli a za přísného sledování všech kamer odešli. Nevím, proč ve vaší kritice tato nepatřičná teatrálnost nenašla své místo.

5) Daleko více je důležité to, o čem Zeman mluvil než to, při jaké příležitosti.

8 22
možnosti
JK

Těší mě, jak vás můj článek nadzvedl. Jen těch palečků dolů je málo. Máte na víc, pane Kulhavý.

A co je to za češtinu - daleko více je důležité? Tak snad - daleko důležitější je...

17 0
možnosti
Foto

Mně by jenom zajímalo, jak a čím se druhý inaugurační projev Miloše Zemana odlišoval svou dikcí od druhých inauguračních projevů Havla (od toho zvláště) a Klause.

Viz zde http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1121560-pan-prezident-rekl-od-masaryka-az-po-klause

0 10
možnosti
JK

Když tak - mě nebo mne. Jinak celkem chápu, že vám není ta odlišnost jasná.

6 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik