Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Proč ten "humbuk", pane Chuchmo? Z jednoho jediného důvodu, čekalo se /jak řekl pan Babiš/ něco jiného :)

1 1
možnosti
Foto

Karma a souhlas. R^

Neslyšel jsem ten projev úplně celý, ale z toho co jsem slyšel ten humbuk moc nechápu. Zeman v řeči poukázal na tři obrovské problémy současnosti. Že se to na inaugurační projev nehodí? A proč ne? Na to nikdo nedokáže odpovědět. A že někteří odešli? No a co? Ukázali svou vlastní malost, ale měli na to plné právo.

Stejně jako Zeman měl plné právo pronést projev dle svého gusta. Nicneříkajících blábolů slýcháme od politiků dost a dost.

24 14
možnosti
PK

No, 10 minut klasického kázání o ničem bychom přece vydrželi....na druhou stranu s řadou věcí co píšete souhlasím.R^R^R^

5 3
možnosti
MC

Jste blázenRvTo jestli byl inaugurační projev, tak já jsem Balzac. Projev postrádal vážné zamyšlení nad minulostí, přítomností a budoucností České republiky. Nevěnoval se úvahám nad rolí i osudem své země v neklidném světě kolem nás. nevyužil unikátnost okamžiku, aby připomněl nesamozřejmost stého výročí existence svobodné Československé republiky. Nebylo to více než obyčejná beseda s občany v Ostravě.

15 6
možnosti
JR

J25a16r46a 32R32a78n95k

9. 3. 2018 18:21

Krasne je to v zahranicnich mediich, ktera pisi o pro-ruskem prezidentu Ceske republiky, tak jsme zase tam, kde uz jsme byliRv

"22 hours ago - Anti-immigration Czech President Milos Zeman attacks press in swearing in speech. The pro-Russian ... Jiri Drahos was his main election rival, a former head of the Czech Academy of Sciences who was decried, often in vulgar language, as an out-of-touch liberal. He earned 48.6 percent of th

3 9
možnosti
MR

Včerejší kázání - bylo to tak ubohé, že to nelze nezvat inauguračním projevem - pouze vyvrhlo na světlo prezidentovu přízemnost, zášť a nenávist a totální neschopnost ani ve chvíli nejposvátnější ukázat kus velkorysosti, státnictví a nějakého poselství. Místo toho pouhý výtok těch nejnižších pudů, absence jediné státnické myšlenky, povznesení národa či vize do budoucna. Bylo to jedno z mnoha demagogických vystoupení, úrovní srovnatelných s besedami fekální úrovně u Soukupa.

16 9
možnosti
LB

A co říkáte této pasáži ze Zemanova inauguračního projevu:

"....Dělnická strana sociální spravedlnosti aktivně spolupracovala s Kotlebovou neonacistickou stranou na Slovensku, tzn. stranou, která výslovně schvalovala vyvraždění 60 milionů (sic!) slovenských občanů..."

Zdroj: Miloš Zeman, 8. března 2018

15 4
možnosti
Foto

Pan president má trochu potíže s čísly. Při besedě na TV Bur. zase pravil, že k nám z Nigerie přijde 400 milionů migrantů.

Ekonom?

12 2
možnosti
KP

Děkuji Vám za Váš blog. Jsem moc rád, že se našel člověk se stejnými názory jako mám já. Začal jsem si připadat jako exot, který nemá mezi jednotnou, projev odsuzující národní frontou , co dělat.

Podobně jsem si připadal jen před mnoha lety, kdy jsem nechápal proč se proboha provádí kuponová privatizace a proč mé okolí této zhůvěřilosti tleská.

8 13
možnosti
JN

Já jsem páně prezidentův projev neposlouchal, takže si netroufám soudit.

Projevy prezidentů neposlouchám už více než 20 let. Nemyslím, že tento poslední by mohl být v něčem horší než ty sebestředné bezobsažné výlevy, které jsem slýchali tenkrát.

3 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1037x
Filosofující dějepravný somelier

Seznam rubrik