Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde. Kdyby nerekl toto, bylo by nalezeno neco jineho.

5 0
možnosti
PK

No, je jasný,že si to mohl MZ zcela odpustit a když už to nemůže vydržet najít si jinou příležitost.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. (Prezident M. Zeman samozřejmě také). "A za pravdu se vždycky každý nejvíc zlobí," R^;-)

6 4
možnosti
LB

A proto ve Vladislavském sále při včerejší inauguraci prezidenta seděl za prezidentovým poradcem Nejedlým ředitel televize Barrandov Soukup a vedle něj známý pražský kmotr Tomáš Hrdlička. Zato na některé hejtmany a rektory VŠ se pozvání nedostalo, ty musela dodatečně pozvat až sněmovna.

Osobně si v televizi raději vyslechnu názor bývalého ministra financí Kalouska, než různé rozbrušovače a vybrušovače z SPD, Okamurův kolovrátek nebo soudruhy z KSČM, kteří jsou v televizi snad každý den.

7 2
možnosti
ED
RC

1) neni pravda, ze by byl na obrazovce najcasteji Kalousek. Samozrejme, ze to byli vladni politici

2) Kalousek byl v minulem volebnim obdobi predstavitelem nejsilnejsi demokraticke parlamentni opozicni strany. Ja mel zase pocit, ze komancove jsou na obrazovce casteji, nez zdravo

9 2
možnosti
MS

Pokud bych to měl brát objektivně, tak poslanci TOP 09, také své černé obleky mohli využít při jiné příležitosti, ačkoli měli pravdu.

0 0
možnosti
AT

Já jsem si dokonce začal pohrávat s variantou, že je to součást nějakého spiknutí, kdy ČT zamýšlí Kalouska lidem znechutit a tak ho pomoci zničit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik