Diskuse

Proč?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pokud cokoliv napíšete proti antikomunistickému bloku, jste automaticky označen za komunistu, nevadí že jím nejste, nevadí, že je nemusíte a nepodporujete.....prostě jste označen a konec diskuse. Je to prostě klasická ukázka demagogie a to je bohužel hrozba demokracie, schovávat svou neschopnost diskuse...za tím,že ...vy jste komouš;-D;-D;-D

15 0
možnosti

Až na to, že Mirísek jím je,:-)

4 4
možnosti
OZ

PROČ komouši tak rádi mudrují o demokracii? PROČ?

9 7
možnosti
DS

Protože komunismus původně vznikal jako demokratické hnutí a spoustu demokratických myšlenek přijal. Ale to byste nepochopil, protože budete schopný maximálně napsat, že to není pravda.

6 4
možnosti
RH

Lidi můžou demonstrovat pro nebo proti čemu chtějí. Svoboda slova a shromažďování je také součást demokracie. Zatím se to může, ale třeba se zase dočkáte fízlstátu.

9 5
možnosti
Foto

lidé ať si dělají co chtějí. Podlost je vydávat skupinu zmanipulovaných naivů za národ.

3 4
možnosti

...bože, to jsou kydy...

15 5
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik