Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Tento příspěvek není o Evropské unii, ale o vymahatelnosti práva v jednotlivých členských zemích. I Česká republika těžko může někoho peskovat za pohrdání zákony, když má prezidenta, který sám nerespektuje soudní verdikt. A rovněž i v naší zemi je běžné nedodržování vlastních zákonů, kterým úřady jenom přihlížejí.

3 7
možnosti
Foto

Aha - takže za sluníčkářské rozhodnutí německého soudu (v rozporu se zákony Německa) může náš Zeman? (jakože jsem volila Hilšera a posléze Drahoše)

2 0
možnosti
PS

Musíte najít někoho kdo s tím může něco dělat. Bude to těžké protože ti co mohou pomoci toto nejenže neřeší oni to dokonce ani nepovažují za problém. Je to jako s opilcem, nejdříve si musí problém přiznat, pak ho musí pojmenovat a následně může začít s léčbou. Vedení EU si zatím problém ani nepřiznává, naopak jde tak daleko, že pokud na problém někdo upozorní je označen za fašistu. A co tedy EU chystá dál? opět špatný směr, nepohodlné názory se budou cenzurovat. A EU se bude stále plácat po zádech a navzájem se ujišťovat že je vše v pořádku. To v EU parlamentě nevíte že populističtí xenofobové díky EU posilují v každých volbách? Nikdo si nevšiml Rakouských voleb? Co ty Italské? Co brexit? Co propad tradičních stran v Německu?

4 0
možnosti
Foto

To není problém EU - překvapivě. Je to problém jednotlivých členských států a jejich úředníků.

1 1
možnosti
Foto

Je sice chvályhodné, že to říká europoslanec, ale to tady každý dávno ví. Daleko chvályhodnější by bylo o tom mluvit na půdě europarlamentu a upozorňovat na neustálé porušování jak národních zákonů Německa tak těch mezinárodních o azylových řízeních a přidělování azylu ze strany Německa.

31 0
možnosti
Foto

Myslím, že pokud mě trochu znáte, tak víte, že nepíši věci, pokud bych k nim neměl připravené konkrétní kroky ;-)

1 0
možnosti
JB

J60a10n 26B92u39r65i41a54n

5. 3. 2018 10:28

Jen takový dotaz - ty druhé a třetí ženy mají i v tom Německu oficiální status manželky? Jestli ne, tak je to podobné, jako když někdo se někým žije mimo manželství - což je i naší společnosti běžné - a občas se děje i to, že manželka a milenka o sobě ví a tolerují se.

Jediný rozdíl pak je v tom, že tomuhle muslimovi to platí stát.

1 0
možnosti
Foto

Tomu muslimovi by nejspíš nevytýkal nikdo ani deset manželek, pokud by je měl všechny ve své režii. Ale nemá, pobírá na ně sociální dávky. To vám nestačí? Když si každý muslim přitáhne několik manželek a nechá aby mu je a jejich děti vykrmoval stát, tak to moc dlouho nevydrží ani Německo.

14 0
možnosti
Foto

Proč by se měl snažit o začlenění do společnosti, když už dostal (a i nadále dostává) všechno, co potřebuje?

26 0
možnosti
Foto

To je potřeba se ptát německých úřadů.

3 0
možnosti
JZ

Ať je to jak chce, Ahmed nikoho neohrožuje, i když Německo by nemělo něco takového tolerovat, to v žádném případě. Horší však je, když fanatický okamurovec útočí v Česku na vlaky.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ochotny-duchodce-zapaleny-fanda-spd-sousede-popisuji-muze-kt/r~12fd23d61e3e11e8aca5ac1f6b220ee8/?redirected=1520240552

0 12
možnosti
Foto

Jak "neohrožuje"? Ohrožení nemusí být vždy prvoplánové, tedy nemusí se jednat o přímé násilí. Masivní parazitování ohrožujě společnost jako takovou, a je o to horší, že k němu dochází plíživě.

12 1
možnosti
Foto

Jediný rozdíl mezi postavením cizince jako azylanta a jako turisty (viz praxe v USA) je ten, že azylant může legálně pracovat. Ale je zde dočasně.

A kdyby zde dorazil dotyčný se svými manželkami jako turista, mohlo by to někomu vadit?

Lze předpokládat, že by polygamie začala být problémem, až by požádal dotyčný o německé občanství.

0 0
možnosti
SB

Tady jde o to, že mu EU dovolila přistěhování té druhé manželky jako rodinné příslušnice.

Kdyby sem přijeli na turistické vízum (míním tím nejen ty dvě manželky, nýbrž i toho chlápka, proto píši "přijeli" a nikoli "přijely" , všechno si řádně platili a po skončení organizovaného zájezdu opět odjeli jako zbytek turistické skupiny, nikdo by neřekl ani slovo. Nevznášeli by k žádné evropské zemi žádné nároky z hlediska něčeho, co je u nich legální, ale u nás ne. Místo dvou noclehů by si platili tři, místo dvou snídaní v hotelu by si také platili tři, totéž o vstupenkách do galerie nebo o jízdenkách do metra. Ale tím, že on už tady jednu manželku má a druhou jsme mu (tedy nikoli my Češi, ale my Evropané) dovolili pozvat jako rodinného příslušníka, je to o něčem jiném.

V organizované turistické skupině (nebo i při soukromé individuální turistice) by sem ty jeho dvě manželky nepřijely jako jeho manželky, nýbrž jako občanky příslušného muslimského státu a jako řadové návštěvnice jedné nebo několika evropských zemí. A tady je ten rozdíl mezi individuální nebo skupinovou turistikou a mezi tím, co se stalo v tomto případě: Ony sem nepřijely jako individuální osoby, nýbrž jako dvě manželky téhož pána. A vznášejí si nároky na něco, co je tady nepřípustné.

11 0
možnosti
JH

Brečíte dobře, ale na špatném hrobě. My to všichni víme, že to není správné. Ale musíte vystoupit v europarlamentu, pohrozit Německu sankcemi, ať se už to neopakuje, vždyť to tahají do společného prostoru. Je to ale práce vašich soudruhů z klubu v europarlamentu z německé vládní katolické strany. Jinak podíval jsem se na tu reportáž a radostnější opici jsem ještě neviděl - vzezřením i IQ.

28 2
možnosti
SB

Souhlasím s Vámi.

Také se směji tomu, jak europoslanec za stranu, která horuje pro EU, zároveň kritizuje nešvary v EU a myslí si, že je nevímjaký hrdina.

Český národ se už jednou spálil, když naivně věřil v reformu systému, který však měla provádět strana, která v tom samém systému vládla. Tehdy se tomu říkalo "socialismus s lidskou tváří" a v čele stál jistý soudruh Dubček.

Věřit kritickým eurohujerům, to je jako věřit reformním komunistům. Reformní komunista bude vždy nejméně ze dvou třetin komunistou a teprve v nejlepším případě z jedné třetiny reformním. A kritický eurohujer bude vždy především eurohujer a teprve potom bude kritický.

Ano, ve srovnání s nekritickými eurohujery je kritický eurohujer přeci jenom menší zlo, takže pan Zdechovský je menším zlem než například pan Halík nebo pan Pehe. Ale vždy bude pouze menším zlem, nikoli že by byl přínosem.

10 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.