Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Jaksi se nám ta západni "demokracie" sprznila, smrdí a páchne jako tchoř...

13 0
možnosti
ES

Tu reportáž jsem také viděl a nechápu,nechápu a nechápu. Je mě z toho smutno a bojím se o budoucnost Evropy a zvedá se mě z toho žaludek.Končím jinak bych musel být hodně sprostý a to nechci.

9 0
možnosti
JR

J77a40n 53R58á44ž

5. 3. 2018 16:03

Já dřív nechápal, ale teď už chápu. Je to přirozený důsledek relativizace evropských hodnot, těch skutečných, ne těch, které nám cpe do hlav exot Janda a jeho spolek a kulturní deviace "západu". A taky je to další hřebík do rakve idealistických představ o tak zvané západní demokracii.

PS. Pro ty, kteří mne začnou nazývat agentem Kremlu nebo jinými podobnými nařčeními: Nechci být ani podřízeným "západu" ani podřízeným "východu", neb jsem přesvědčeným, že jsme středoevropská země, které vždy bylo nejlépe, když se k nikomu nelísala. A kdo nám tvrdí, že s někým ve spolku musíme být, odpovídám, že je to naprostá hloupost!

3 0
možnosti
OP

Ahmad je jedním z prototypů muslimského migranta: Alláh zařídí, aby nemuslim sloužil muslimovi a vůbec nestojí o to, aby naopak muslim se přizpůsobil hostiteli. Požadavek na větší dům v případě příchodu 3. manželky nebyl vtip, ale samozřejmý požadavek, stejně tak jako zmínka, že si pořídí i čtvrtou, islámem povolenou manželku. Tak jsem zvědavá, jak se k tomu postavíte s ostatními europoslanci a zda budete nárokovat změnu v těchto úchylných postojích německých soudů

39 0
možnosti
JU

Postaví se k tomu jednoduše tak, že budou ustupovat. Nejdříve ve jménu tolerance, později už bude ustupování nutnost. Tak, jako je to v některých nemuslimských zemích již dnes. Politik totiž uvažuje tak, že když ustoupí, bude klid, když neustoupí, budou nepokoje...Kdo stojí o nepokoje? Takže naše civilizace je nucena k postupnému ustupování. A Německo bude samozřejmě vzor.

11 0
možnosti
Foto

Dnes karma, pane Zdechovský. Jen doufám, že toto budete řešit i v Evropském parlamentu.

23 0
možnosti
JB

J82a69n 12B14u34r87i62a17n

5. 3. 2018 13:11

Představte si, že v r. 1968 chlap uteče z ČSSR. V Německu dostanete azyl. Půjde pak na úřad, že by chtěl, aby azyl dostala i jeho manželka s dětmi. Nejspíš řeknou OK, když je sem dostane.

Pak jde na úřad znovu a řekne, že má v ČSSR i nezaopatřené děti z prvního manželství - předpokládám, že mu opět bude řečeno, že je to OK a když ty děti jsou nezletilé, tak je nejspíš samozřejmé, že v Německu budou se svou matkou.

V čem se tedy ten muslim liší od našeho hypotetického Čecha, který samozřejmě může sexuálně žít s oběma ženami?

3 14
možnosti
JS

J98a39n 30S66o16u62č56e94k

5. 3. 2018 12:06

Pane Zdechovský, máte úplnou pravdu. Ptám se ale, co proti tomuto jednání děláte jako europoslanec? Tážete se svých německých kolegů, zda jim nevadí prosazující se dvojí právní systém v jejich zemi, zda jim nevadí, že němečtí daňoví poplatníci budou mít takovéto mnohačlenné rodiny na krku po celý jejich život a navíc každou generaci znásobené minimálně pětkrát? Co dělá EP pro řešení migrační otázky kromě toho, že tyto problémy chce přenést i do zemí, které je zatím neznají?

20 0
možnosti
JM

J19a40k44u56b 35M70a55c41h

5. 3. 2018 11:59

Je to krásné číst vaše různé názory. Ale těm nahoře je Váš názor u pr..

protože o Vás ani neví a neberou Vás vážně. A dotyčnému Ahmedovi je to taky úplně tzv. fuk. Kozy tady pást nemůže, kolik peněz dostává z banky taky neví, je negramotný, tak co? Jde peníze vybrat, utratí je, odkud jsou ho nezajímá,že by měl pracovat a být vděčný? Ale proč, vždyť všechno dostane. někdo ho naučil chodit pro peníze, pro holky, pardon manželky má speciální postel, to mu přece pro život stačí. Není to ráj? Nakonec ideální volič, kterému někdo povede ruku až k urně.

A Němci a nakonec i Vy všichni držíte" hubu".

34 0
možnosti
TT

Vícečetná manželství uzavřená s koupenými dívkami a vykonávaná od 9 let jejich věku budou do Evropy přinášet i desítky milionů klimatických uprchlíků, které ta Vaše sebranka známá jako Evropský parlament opakovaně zve, naposledy v rámci genderové rovnoprávnosti. :-P

8 0
možnosti
MP

Jen pro všechny, co obhajují polygamii. Co se týče sexuálních partnerek, tak muži jich samozřejmě občas mívají více najednou. Ale z pohledu státu to není moc pragmatické podporovat. Protože potom by si ti nejsilnější, nejbohatší a nejschopnější jedinci přivlastňovali větší množství žen, což by bylo v pořádku z hlediska genofondu a zcela v souladu s přírodními zákony, ale způsobovalo by to sociální pnutí, protože vzhledem k tomu, že žen je podobný počet jako mužů, tak na řadu mužů by se nedostávaly partnerky. Takže bychom měli společnost plnou frustrovaných a nevybouřených mladých mužů, což by nikomu neprospělo. V dřívějších dobách častých válek to tolik nevadilo, protože mužů bývalo oproti ženám málo (hodně jich umíralo v bojích), ale v době míru a demografické vyrovnanosti to je průšvih...

9 0
možnosti
Foto

Ale nemohou na ně brát sociální dávky. ;-)

3 0
možnosti
LM

Vzato kolem a kolem, je to i proti jejich zákonům. Jestli se nepletu, víc manželek je dovoleto tehdy, pokud je schopen se o ně postarat.

11 0
možnosti
Foto

Však on se postaral, přihlásil je, za pomoci sluníčkovských organizací, všechny na sociálku.

24 0
možnosti
Foto

Problem neni polygamie, pro me za me, at ma kazdy manzelek a manzelu kolik se mu libi, lhostejno jakeho pohlavi ...

Problem je socialni system, kdy dotycny manzel ma kde bydlet a dost penez, aniz by musel hnout prstem a hodla to tak nechat ...

Zdroj problemu je tak uplne nekde jinde nez v uprchlicke otazce.

22 1
možnosti
Foto

Ale je. Protože to vše je možné pouze proto, že je "uprchlík".

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.