Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A proč by nemohl být pobouřen, je to jeho názor, tak proč to bagatelizovat...ale je fakt, že pro tuto autorku platí obecně, co jsem zatím od ní přečetl, že zvyk nalézati ve všem všudy jen směšnou stránku je nejspolehlivějším příznakem duše mělké - neboť směšné leží vždy na povrchu...........no co čekat od autora, který upřednostňuje násilí nad diskusíRvRvRv

5 1
možnosti
MB

Všichni čelní - Pelikán, Babiš, Brabec, Telička, Konečná, Grebeníček, Ondráček - mají rudé rodiče. Nepochybný náskok před většinou společnosti, vzdělání, kontakty, výhody. Děti za rodiče pochopitelně nemohou. Mohou se však rozhodnout, jak se s tím vyrovnat. Zajímavé, osobní střetnutí dětí - Syna Píky a dcery prokurátora Vaše. Ta dcerka se např. dědictví po svém krvavém otci vzdala. Grebeníček postavil kariéru na svém otci zločinci. Telička prozřel, Pelikán žvaní a dále se znemožňuje. Můj otec A.Babiše neznal - sdělil mi, abych do žádné strany nestupoval. Pokud případně ano, pravil tak jedibně ve funkci Předsedy ! Být řadovým členem nemá synu, žádný význam. Rodič A.Babiše neznal - Oligarcha to 100% udělal, stal se Předsedou, že ano ... Nu, bude lépe ... :-)

13 0
možnosti
Foto

No vida, jak si komunističtí rodičové považovali dobrého vzdělání. A to dokonce tak, že je možné je považovat za antikomunisty. Rudá šlechta.

5 0
možnosti

Starost Pelikána o mlátičku je s přihlédnutím k Pelikánovu pozoruhodnému rodinnému zázemí opravdu dojemná. Spolupráce s dědičkou KSČ a fašistickou SPD nevadí? V čele jeho rodné strany agent StB, trestně stíhaný člověk s pochybnou minulostí, podezřelý z nájemné vraždy, patologický lhář...to všechno nevadí. Spíš bych řekla, že rudý synek kalí vodu a dělá si alibi do budoucna.

19 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik