Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když je použití síly v případě ohrožení demokracie legitimní, tak snad platí nejen v případě demokracie liberální, ale i té socialistické?

5 1
možnosti
JP

J25a94n 36P41a77l80l43a25s

2. 3. 2018 20:42

Socialistická demokracie - to nemůžete myslet ani jako vtip. Co bylo demokratického na vedoucí úloze KSČ, zakotvené v ústavě?

4 1
možnosti
PK

Již se zapomnělo na směšné pseudointelektuální výrony o humanitárních válkách a humanitárním bombardování a praktické bombardovaní tříštívými kazetovými bombami a uranovými střelami Srbů. Jedině Klaus si zachoval zdravý rozum z tehdejší plejády politiků.Dnes se o tom raději nemluví , bo to kazí některým tehdejším postavám memoáry.

4 2
možnosti
Foto

Bombardování Srbska, ať už čímkoliv přece náš prezident Václav Havel označil za bombardování výlučně humanitárního charakteru...

4 3
možnosti
Foto

Tyhle hrátky o tom, co se dělo před třiceti lety, mi připadají jako odvracení pozornosti od aktuálních problémů dneška. Žil jsem v totalitě, ale rozhodně nemůžu říct, že na každém rohu stál fízl a když jsem řekl něco nehezkého o režimu, hned následovalo vězení. Větší obavy mám dneska, abych náhodou neřekl svůj názor třeba na výkup jistého vepřína, tam už to kriminálem smrdí.

12 4
možnosti
JL

Totez lze rici o dobe nemecke okupace, kdo pilne pro risi pracoval nemel se ceho obavat, i zvyseny pridel potravin dostal, jak to zajistil zastance delnictva R. Heidrich. Totalita jako totalita, okupace jako okupace, at uz okupant prisel z Vychodu nabo ze Zapadu.

1 2
možnosti
JZ

Napadá mě název jednoho českého filmu Je to ještě větší blbec, než jsme doufali. ;-DPetříkovy blogy zpravidla nečtu a tato slátanina mě utvrdila, že o nic nepřicházím. A jenom drobná věcná poznámka. Srbsko napadlo Chorvatsko, Slovinsko a podněcovalo občanskou válku v Bosně a Hercegovině.

18 4
možnosti
OT

To ale soudruh Petřík nerad slyší.

8 4
možnosti
JM

J46i81ř25í 14M16a45r63e64k

2. 3. 2018 19:35

Produktor textu míchá jablka a hrušky. Rv

4 3
možnosti
OK

O17t56a 34K94i82n15c

2. 3. 2018 22:25

Jako téměř vždy.

0 1
možnosti
MB

p. Petřík skutečně si říkám, co takhle v pátek večer - pudí člověka k sepisování podobných ptákovin ? Nikdo žádné násilí neorganizuje - pouze řádky slovesných blogů, pohoršených lidí. Patřím mezi ně, i já samotný. Hnus, který předvádí M.Zeman s A.Babišem dostupuje vrcholu. KSČm, která utrpěla ve volbách debakl - pod jejich moudrým a prozíravým vedením se řadí vedle vítěze. Poražená je pouze morálka a páteř národa je vyvbízena ještě k většímu ohybu. Prý se to nazává státotvorností a tak nějak bude lépe. Já se tedy tážu - Revoluce 1989 již byla - či teprve bude ? Apokud již byla, tak pro koho ? Pro agenty STB, pendrekové bušiče ? Jsem nenásilný člověk, věřte mi, po vzoru J.Menzela, jsem ochoten ve svém věku sebrat nějaký proutek a rudá záda jít osobně sešvihat ! ... ... :-)

21 2
možnosti
Foto

Menzel někoho sešvihal prutem před rokem 1989? Já myslel, že tehdy točil pohodové filmy typu Kdo hledá zlaté dno či koprodukční Čokoládové čmuchaly...

4 4
možnosti
DV

D23a18v60i27d 66V33l70k

2. 3. 2018 19:28

Správně je třeba nás někam nahlásit. Udat nás. Obávám se ale, že Váš řídící důstojník už je mimo službu pane Petříku. Čest.

15 4
možnosti
JW

„Z hlediska vyššího principu mravního vzdor proti tyranskému režimu není zločinem.“

14 1
možnosti
Foto

Myslíte, že vítězství ANO v demokratických volbách znamená "tyranský režim?"

8 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik