Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro vás je Petříku iDnes malý rybník. Tady vás nikdo neocení. Vidím to na vlastní samostatný blog. Takové myšlenkové perly přilákají tisíce lajků. Hodně štěstí.

9 1
možnosti
SS

Nebo muze jit k Olserovi ci Stworovi ... tam by byl u svych ...

5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 1
možnosti
JP

Prožíváme tak trochu obdobu února 48. Odpovědnost nese Zeman a Babiš. Věřím, že po roce jejich vládnutí národ vystřízliví. Snad nebude pozdě.

10 2
možnosti
Foto

Trochu mimo téma, ale když už sem bylo do diskuze zataženo jméno režiséra Jiřího Menzela, mohl by mi někdo vysvětlit, proč jeho nejlepší díla vznikla za totality? A když jsme u toho, proč ČT neustále opakuje ze svého "zlatého" fondu normalizační seriály, televizní filmy, inscenace a estrádní programy? Jen se ptám, nic víc, fakt by mě to zajímalo, když prý tady byla taková nesvoboda a kulturní poušť. Tedy s výjimkou Jana Zieglera, pro kterého je, dle diskuze, nejoblíbenější film Ještě větší blbec, než jsme doufali, skutečně to porevoluční velký filmový počin...

2 4
možnosti
Foto

Též by mne zajímala odpověď na Vaše otázky.

2 2
možnosti

My příznivci demokracie jsme zase všechno prohráli, jak hluboko se do těch sr.ček se ještě musíme potopit ? - tož z citací, z článku pana Vlka.

Zdá se, že v těch sr.čkách se brodí už dlouho a jaksi si nevšimli, že je tady už pomalu 30 let demokracie a že ti bývalí vysocí komunisti už jsou dávno zámožní kapitalisté.

Problém je jen v tom, že ještě nepochopili, co je demokracie.

Karma!

3 9
možnosti
Foto

Teď z komentářů ČT24 vyplývá jediné, že všichni pravicoví poslanci volili tajně Ondráčka a modlili se, aby byl zvolen, protože pak mohli halasně rétoricky protestovat proti komunistům.

2 6
možnosti
Foto

Mně se tedy líbil Stanjura, ale hlavně Gazdík - cituji:

"Předseda hnutí STAN Petr Gazdík uvedl, že „zvolení Ondráčka je fackou demokratickému vývoji České republiky.” https://www.novinky.cz/domaci/465015-stanjura-odbornik-mlaticka-ma-funkci-a-babis-muze-v-klidu-makat.html

Jen se divím, proč si Gazdík nenafackuje sám sobě, když zpochybňuje demokratickou volbu Ondráčka.

4 5
možnosti
Foto

R^lidé si umí vždy všechno odůvodnit jak se jim to hodí-přesně jak píšete v závěru-když dva dělají totéž..:-)

9 1
možnosti
Foto

Děkuji, paní Palková za příspěvek.

Je to přesně tak R^

2 1
možnosti
AL

Pro "některé", kteří to možná ještě nevědí.

--------------------------------------------------------------

Poslanci v druhém kole pátečního hlasování zvolili do čela komise pro kontrolu Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) komunistického kandidáta Zdeňka Ondráčka. Dali mu přednost před Zuzanou Majerovou Zahradníkovou z ODS.

Poslanci jako zástupci svých voličů demokraticky rozhodli.

Jak vidno, mnohým se demokracie zajídá a bezmocně napadají toto rozhodnutí.

Ale, jak je vidět, nemají nárok.

:-)

4 5
možnosti

bolševici se zaklínají demokracií....Rv

3 3
možnosti
OK

O86t31a 98K10i28n94c

2. 3. 2018 20:32

Myslím si, že blog, který útočí na ostatní blogery nepatří do kultivované diskuze. Ale u vás je to již zažitým zvykem, pouze nastavujete zrcadlo, co jste zač.

13 3
možnosti
SS

Doufam, ze ho administrace konecne posle za Olserem ...

8 1
možnosti
AL

Není bez zajímavosti, že novináři vynaložili hodně času a energie, aby našli někoho, koho tehdy ten devatenáctiletý kluk uhodil pendrekem.

Ani po tolika letech se nenašla žádná konkrétní "oběť", která by trpěla pod "Ondráčkovým" obuškem.

Není pochyb o tom, že kdyby takový člověk existoval, tak by už dávno požadoval u soudu milionové odškodnění a stal se mediálním protikomunistickým hrdinou.

Asi se někde stala chyba, nebo se časem někdo vynoří.

Abych nezapomněl - karma.

:-)

8 8
možnosti
Foto

Přesně tak R^

To jen místní rusofobní extremisté pořád volají po násilí ve jménu "západní demokracie:"

5 9
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik