Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

devadesátá léta a ODS, pokud si vzpomenete, byl to Klondik, doba temna, kdy pod vedením této strany byl stát rozkraden, pak se střídalo ve vládě ODS a ČSSD, a stále se kradlo, od křišťálově křišťálového týpka (u něhož mlýny mlely) až po dobu,kdy o zásadních věcech rozhodovala premiérova sekretářka. Bylo to období Pandur, stihaček, Trade Fides, Cassa...

Lidé volali po změně, a tak přišla Strana Zelených,vzpomeňte Bursík a jeho průšvihy, nebo Kateřinu..., nové volby a znovu chtěli lidé změnu, přišly VV... To snad bylo ještě horší, ... koho volit? Vlastně, koho byste vybral Vy? Kalouska a TOP09? Ti už těch škraloupů mají, Piráty? Vždyť jsou to zbytky Zelených namíchaní s levičáckými aktivisty, KOHO?

12 2
možnosti
DV

D73a57v34i43d 14V47l32k

2. 3. 2018 21:33

Posledně jsem volil ODS.

4 2
možnosti
Foto

No nevím...Ne že byste s Babišem a tak neměl pravdu...

Ale co se Magdy Vášáryové a tahu dolů týká - celkem myslím že Slovensko má vlastní šutr na krku v podobě Jána Kuciaka a jeho snoubenky....

6 0
možnosti
DV

D54a49v18i57d 17V43l39k

2. 3. 2018 20:02

Doporučuji s ni rozhovor na DVTV, je to zajímavé.

1 2
možnosti
BG

Tedy..., já fakt nevím, co na to mám napsat. Netušil jsem, že to s českým národem půjde k šípku tak rychle. Nevím..., opravdu nevím...

Upozornit na to oficiální cestou jako ten Prostějovák Jakub Čech nemůžeme, protože bychom byli za aktivní provokatéry, držet ústa se nám taky nechce..., tak co teda?

Od jisté doby nemůžu být na ten národ polointeligentů hrdý. Na národ, který volí lháře, zloděje, ničemy a lumpy, to ani nejde.

A jak rád dodávám, je mi jedno, jestli tím někoho naštvu. On se stejně ozve někdo, koho se to týká.

22 0
možnosti
Foto

Píšete o národu polointeligentů. Tihle samí polointeligenti před 28 lety zvolili do čela ODS a sám jsem jim také pomohl. Potm tihle polointeligenti zvolili do čela ČSSD. Obě tyhle strany naši zem zadlužily, dovolily vytunelování, přenechaly zahraničním majitelům téměř vše co má jisté zisky, banky, energii, vodovody, odvoz odpadů atd, sehrály na národ habaďůru s FVE, která nás 25 let bude stát ročně 40 miliard a tak se nedivte, že tenhle národ polointeligentů teď volí jiné, kterým zatím věří, že budou jiní. Až to zase skončí rozčarováním, tak už budu pevně přesvědčen, že odtržení od Vídně bylo chybou, protože Čech Čecha umí jen okrádat a vlastenecké cítění je mu cizí.

11 6
možnosti
KC

Demokracie potřebuje k životu nejen dialog, ale také obezřetnost a tady se zaspalo něco, co může brzy chybět. Udělat ze zloděje správce majetku, je nejen lehkovážnost, ale především nezodpovědnost.

13 0
možnosti
AK

Budete radši, když vám o škodlivosti alkoholu bude vyprávět abstinent nebo někdo, kdo podstoupil odvykací léčbu?

A o tom jak to chodí v manželství když vám bude vyprávět svobodný nebo 3x rozvedený?

3 4
možnosti
AK

Co máte proti mlácení demonstrantů?

Pokud někdo slouží u takovéhoto útvaru, tak je - když k tomu dostane rozkaz - mlátit musí a je jedno jestli je to v komunismu nebo kapitalismu.

Podívejte se na mlácení demonstrantů v Katalánsku.

Ty mlátičky byste do parlamentní komise taky nezvolil?

8 13
možnosti
Foto

Asi jste se za minulého režimu nezúčastnil žádné takové pendrekovačky, myslím na straně těch bitých.

Já ano, a tak jsem viděl, že někteří to šolíchají jen aby se neřeklo, když byl befél, ale jiní se do toho pustili se zjevnou chutí. A toť ono jádro zakopaného pudla.

Jak byste to řešil Vy, se dá tušit. Rv

13 1
možnosti
Foto

Autor se poněkud mýlí. Normalzace byla završena již po listopadu 1989. Pokud by nebyla, těžko by např. i nějakej Vondráček prošel prověrkou u Rumla jnr. A těžko by příslušníci StB odcházeli po roční placené dovolené s vysokými výsluhami, a pak by asi těžko mohli podnikat. Atd.:-/ Dnes mají mnozí krátkou pamět, ač asi raději, resp. mají dodnes své kostlivce ve svých skříníchRv

6 4
možnosti
JZ

Ondráček nebo jak se ten pendrekář jmenuje by si měl uvědomit, že v případě ohrožení demokracie je použití síly legální a dovolené. A žádný strom neroste až do nebe.:-)

8 2
možnosti
Foto

A co z toho plyne? Vyzbrojíme tzv. Lidové kavárenské milice?

10 9
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

12 2
možnosti
VH

Předevím byla završena Čapizace (a možná důležitěji Korunové dluhopisy). Teď už komise jistě sama najde pochybení ředitele GIPS a důvod jeho odvolání. S nejvašším státním zastupitelem to půjde ještě snáz.

Od této volby je Babiš čistý jak lilie.

8 2
možnosti
Foto

Čapí hnízdo bylo jasné od samého počátku. Podle české legislativy bylo vše O.K. Jen naiva by si mohl myslet, že to dělal Babiš sám. Na to má advokáty a určitě ne nějaké nuly.

1 2
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,72
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik