Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K28a41r33e68l 57B15o23k

25. 2. 2018 23:06

Nemám nic proti zákonu o zákazu kouření, ale co autor blogu sepsal považuji za slátaninu.

6 0
možnosti
Foto

Zdanění jedné krabičky cigaret se pohybuje okolo 80 %. Pokud to myslí stát ze zdravím občanů opravdu vážně nechť zakáže výrobu cigaret, To stát neudělá na prodeji cigaret si stát mastí kapsu. V létě jsou resturace prázdné a všichni sedí venku cumlají pivo a hulí jak fabrika. Jaký tedy má zákaz smysl ??

7 0
možnosti
VH

Každá prohibice dopadně stejně: vznikne trvalá mafie (zůstane, i když prohibici zrušíte).

0 0
možnosti
Foto

To je sen každého kolektivisty. Nabourávat se do vlastnických práv druhých lidí. A ty argumenty s tou křižovatkou svědčí o tom, že autor nechápe co to ta vlastnická práva jsou.

19 0
možnosti
ZJ

Co by jste očekával. Koukněte na vzdělání.

0 0
možnosti
AR

Pane, Stodulky nejsou dědina a v tom je velký rozdíl. V dědinách některé hospody ukončily činnost a některé zase omezily otvírací dobu. Také raději si dám láhvového Radegasta doma a mohu u něho v klidu a teple pokouřit. Navíc nemusím šlapat sněhem a dávat si pozor teď na náledí!!

2 0
možnosti
JA

J81i25ř62í 79A26l48e50x51a

25. 2. 2018 21:42

Demagogie. Dočetl jsem to jen k tomu příměru sw nabouraným autem. Dál to nemá cenu.

22 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik