Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Sportovní komentátoři ČT komentovali pouze chyby (stejné chyby vyhodnotila vítězka), ale její dobré a nadprůměrné výkony bohužel nekomentovali.

Prostě asi nevěřili, že by mohla dosáhnout na nějakou medaili (ona sama chvíli v cíli asi uvažovala podobně). ;-D;-D;-D

Zapomněli prostě bezdůvodně (nacionálně) fandit !Jako třeba Poláci ...

11 0
možnosti
Foto

Sport nelze komentovat chladně a neutrálně. To by mělo platit u politiky.

3 0
možnosti

Pořad se Zemanem jsem neviděl, takže tady soudit nemohu a nechci. Že závod Ledecké nebyl v přímém přenosu mi nevadí, v průběhu 2. třetiny hokeje na to moderátoři utkání upozornili, dokonce ani nevyžvanili, že naše lyžařka získala zlato a hned o přestávce jsme to viděli. To je v pohodě, nakonec z lehkoatletických závodů, kde běží „x“ disciplín najednou, vídáme důležité pokusy také ze záznamu, aniž to kdo vůbec tuší.

Problémem jsou podle mého ale komentátoři – a jejich odborní poradci. Ne všichni jsou totiž na výši, ne vždycky hovoří k věci a vůbec ne vždycky tak, že jim běžný smrtelník rozumí. Slangu je zkrátka nad únosnou mez. Tohle zdvojené komentování musí stát mraky peněz. Nejsem přesvědčen, že zrovna to je rozumná investice, ať jakkoli ne všichni do Asie za olympiádou museli cestovat a své komentáře zvládají i z českých televizních studií. Bývalý sportovec prostě není profesionální komentátor a pouštět je do přímých přenosů mi nesedí.

6 2
možnosti
MB

Je to pořád dokola - Nepřítelem stanoveného pokroku, je přemýšlivý a nedej bože samostatně konající člověk, (OSVČ). Typický rebel, který neustále klade odpor. Pak dokonce upozorňuje, na novodobou Normalitaci v režii nejviditelnějších státních představitelů. Na chuť vlády, jedné strany, na novodobá médium jednoho muže, které rádo zve jednoho muže. Na obrodný proces živé vody, kterou je polévána naše nedávná minulost. Rudobratří jsou veselí, další zase adorují Bureše, (viz jiný blog bez diskuse). Nevím, je zima, nicméně aktivizace plazů je převeliká, sérum rozumu již jako nedostatkové zboží. Proti chřipce se dá očkovat - Jak proti blbosti, to věru nevím ! Pomluv a útoč na ČT = Posílíš mír ! ... :-)

15 0
možnosti
LV

K těm blogům bez diskuze - takhle si klaka AB představuje demokracii.

10 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,84
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.