Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Díky! Skvěle napsané!

2 1
možnosti

Karma.

Jen technická : Babiš nebyl "prokazatelným členem StB", ale spolupracovníkem čs rozvědky. Dost podstatný rozdíl. Byl vyslán do zahraničí a tak spolupracoval proti vnějšímu nepříteli. Btw rozvědka funguje i dnes. Za to se snad ani nemusí stydět.

0 0
možnosti

Komunisté vyhráli pomocí podvodu na voličích. V roce 1946 dokonce tvrdili, že jsou proti kolchozům, ale pak začali s násilnou kolektivizací. Tvrdili, že budou podporovat živnostníky, výsledkem bylo totální zestátnění i toho posledního ševce. Nikde neříkali, že zakážou lidem cestovat a zadrátují hranice atd.

11 0
možnosti
Foto

Ten program platil od voleb do voleb. Který švec byl v té době zestátněn?

A ochrana územní celistvosti republiky snad byla zakotvena v ústavě? Každý stát snad může chránit hranice, jak uzná za vhodné.

Jinak za komuniamus u nás poděkujte Trumanovi a Churchillovi.

0 6
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

7 0
možnosti
Foto

Vítězný únor 2018 proběhl nepochybně ústavně a legitimně 25. ledna 2018. Dokonce s použitím stejných rekvizit. Viz třeba čistky na ministerstvech. A samozřejmě i na nižších úrovních (Němeček). .

0 3
možnosti

Už jsem to psala jinde - komouši a estébáci ten únor prostě uměj, to se jim musí nechat. To budou kobliháři koukat, až se budou brzy zase hrabat v popelnicích. A dobře jim tak.

6 1
možnosti
Foto

Bezvýhradný souhlas, pane doktore. Já bych snad ještě pochopila, že jsme si komunisty zvolili po válce. Ale to, že jsme se z jejich zločinů nepoučili, už pochopit ani omluvit nejde a ukazuje to, že jako národ nestojíme za nic. Zvolíme si Zemana s Babišem, a pak jsme pyšní na Ester Ledeckou, které jsme k jejímu umění a úspěchu ničím nepomohli a mě málem ukamenují, když to napíšu do diskuse, kde "vlastenci" Ester oslavují. :-)

3 2
možnosti

Kladivo na zločin promluvilo.

Kvalitní ostravský materiál, který semele všechno dohromady. Zemana, Babiše, Petříka, Stalina, ani Martu Semelovou neušetří.

4 8
možnosti

R^

Vážený a milý Tomáši!

Sdílím s Tebou znepokojení nad naší politickou scénou, i když se snažím to vidět z jiného zorného úhlu. Ano, je to letos 70 let, co komunisti znásilnili občany Československa. Možná to usnadnili demokratičtí ministři, kteří v únoru 1948 odstoupili od své vládní odpovědnosti. Dnes mi politici "Demokratického bloku" připomínají tuto dobu svojí neochotou přijmout svoji vládní odpovědnost.

Dovol mi, abych nabídnul svoje odlišné vnímání:

https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650643

:-)

6 0
možnosti
Foto

Četl jsem, je to na širokou diskusi. Je škoda, žes ji neotevřel

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé, jak se Vám, pane Vodvářko během těch 40 let plných násilí, věznění a zabíjení názorových protivníků podařilo vystudovat prestižní vysokou školu a cestovat na Západ i do SSSR.

Toto se přece nepodařilo i leckterým komunistickým prominentům...

4 14
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám