Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRv Jste velmi směšný, když v diskusi tvrdíte, že Zeman o Drahošovi lhal. Naopak lhal Drahoš, když chtěl, jsa v koutě, nějak vymluvit jím vypuštěnou cifru 2600 migrantů. V Lucerně bylo setkání k migrační krizi v Evropě a on na Primě lhal, že šlo o Ukrajince nebo Vietnamce.

Sprostým lhaním Zemana nepošpiníte, Drahoše neobhájíte. Doporučuji omluvu za klamavé informace!

8 7
možnosti
Foto

Také jsem nedočetl. Pláč bez důkazů.

5 1
možnosti
LC

Klíííd. Už jen 5 let a asi 15 dní a dočkáte se.

2 0
možnosti
BV

Pane Hornere?

tvrdíte, že "Prezident byl zvolen sice na základě porušení zákonů".

Můžete uvést konkrétně jakých a konkrétně jak a kdy. Vzhledem k tomu co tvrdíte ve svém blogu. tak pro své tvrzení musíte mít zcela nezpochybytelné konkrétní důkazy.

Předseda volebního senátu Tomáš Langášek ve svém dnešním ohlášení kostatuje, že volební senát, který vedl nezjistil nezákonosti, což zcela odporuje vašemu tvrzení.

11 1
možnosti
ZH

Vy snad nemáte uši a neumíte poslouchat. Langášek přiznal, že k porušení zákonů došlo, že prezident v kampani lhal, ale, že to není hrubé porušení; slovo hrubé je tím sporným problémem. Mně se ty důvody jeví jako hrubé a jiným ne.

2 5
možnosti
JI

J25i98r65i 66I80c81h58a

21. 2. 2018 22:28

Takovou snůšku nesmyslů jsem opravdu už dlouho nečetl. Vlastně jsme to ani nedočetl do konce, protože se mně chce z toho blejt. Pane Horner jste úplně vedle.

12 2
možnosti
ZH

Argumentovat nepotřebujete, nepotřebujete to ani číst, ale bezpečně víte, že jsem úplně vedle. Vaše nevědomá upřímnost mne dojímá ;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik