Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravdu se nezlobte, ale sledovat "rádoby" politické debaty soudruha Soukupa může jenomblb...

1 1
možnosti

Zrovna včera jsem přepnul, právě diskutoval jízdu. Pán asi nepochopil, že L.Hrstková upozorňovala na chyby jízdy. Stejně tak je tomu u televizních fotbalových či hokejových přenosů. Tam je to ještě podrobnější.

Přepnul jsem to. Již podle výzdoby sálu je evidentní jedno české přísloví. "Jména hloupých na všech sloupích".

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti

Proč cítíte potřebu se zase vyvyšovat nad nesoudného člověka. Kde berete tu odvahu si o sobě myslet, že zrovna Vy jste soudný. A to jenom proto, že si o programech pana Soukupa myslíte své. Víte co je na světě nejhorší? Srážka s blbcem. Proto od Vás dál...

2 4
možnosti

Kateřina Neumannová komentuje fakt dobře.Lucie Hrstková jako expert kritizovala všechny sjezdaře, nejen Ledeckou, a její nadšení v závěru bylo super. Petr Vichnar se držel zpátky, takže souhlas s blogem.

1 0
možnosti
Foto

Za ten politický nesmysl dávám karmu.

0 0
možnosti

No, pokud Soukup - ten z Barrandova - kritizuje práci novináře, stává se pověstným kozlem zahradníkem... A vám obdiv, že tenhle TV kanál dáváte.

9 5
možnosti
Foto

Myslím, že ne, Marku. Pokud nadržuje, je v tom zcela upřímný a ne tak zákeřný, jako třeba Moravec.

6 6
možnosti
Foto

??? Co má společného nadpis s článkem? A dokonce i ta zmínka o Soukupovi v článku je úplně mimo. Ale pokud uvádíte, že se pravidelně díváte na TV Zemanov, tak to by to asi vysvětlovalo :-/.

4 5
možnosti
Foto

Asi špatně čtete, prosil bych pozorněji. Pan Soukup, ředitel TV Barrandov kritizoval Petra Vichnara z ČT za jeho komentování jízdy Ester Ledecké na olympiádě. To jsem okomentoval jako zbytečné, protože si nemyslím, že by ta jízda byla špatně okomentovaná, toť vše.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS