Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to tak vypadá, bratr je nevychovanej fracek s nevymáchanou držkou.....!!

0 0
možnosti
TH

Janek Ledecký se asi výchově svého syna moc nevěnoval, že z něj vyrostlo toto. Pošpinil svou sestru a celou rodinu

1 0
možnosti
Foto

O58t92o 50K98o97s62e37č15e88k

24. 2. 2018 14:21

Je pravda, že ČT sport s Zárubou upřednostňuje hokej a zapomíná na jiné sporty. Nagano je 20 let pryč a náš hokej je na vedlejší koleji, ale máme jiné sportovce schopné dovézt medaile.

Další problém je, že pokud chce člověk dnes sledovat kvalitní sport, musí platit - Eurosport pět olympijských programů. Sport dnes není amaterský, stojí hodně peněz, a tak kdo chce vidět kvalitu a nebo si vybírat sám, musí platit. Olympijská myšlenka se utopila v penězích a to je fakt, který už nikdo nevrátí.

A proto je zbytečné nadávat ČT za ty peníze co za ni platíme...............

3 0
možnosti
Foto

Ano. To lomcování penězi je smutné. Bere to ideály, na kterých byla původní myšlenka založena. Co naděláme.

1 0
možnosti
MS

Vyjádření mladého Ledeckého radost z unikátní zlaté medaile ze sjezdového lyžování trochu pokazilo. Bylo to možná na pouhé zvednutí obočí. Někdo by řekl, že je prostě mladej a bl....

Kdyby viděl kousek dál, věděl by, že většina diváků ČT by stejně její sjezd v super G viděla ráno ze záznamu nebo na netu.

1 0
možnosti
KJ

Myslím, že mladý Ledecký se trochu nekontroluje... Dzp.

2 0
možnosti
Foto

Můžete mě poučit, co znamená Dzp.? Vídám to v diskuzích často a našel jsem jen, že je to zkratka Dokumentace ztdolávání požáru, což asi není ten správný význam.:-)

2 0
možnosti

Českou televizi tímto dopisem pošpinit nemůže, ta už dávno špinavá je.

4 1
možnosti
Foto

Kdyby ČT nevyhazovala peníze koncesionářů na přihlouplé seriály psané autorkami při žehlení a vaření, tak by ji nikdo nepřeplatil.

0 1
možnosti

Českou televizi tímto dopisem nemůže pošpinit, ta už dávno špinavá je.

0 2
možnosti
MV

Pani Ortova to je generacia milenialov. Boli vychovani konat bez spetnej vezby. Obdivujem skutocnost, ze obe deti pana Ledeckeho su talentovane (sport aj umenie), je to skutocne sen kazdeho rodica, bohuzial je tu aj vysvedcenie tohto rodica. Ta reakcia je neprimerana a mimoriadne nevhodna. Zaujimalo by ma aka by bola jeho reakcia v pripade ze by sa jeho sestra umiestnila napr. na 12 mieste ? V zjazde bola povazovana za outsajdra, takze vyhodnotenie priority prenosu bolo podla mna adekvatne. Ano, je uzasne, ze uspela, ale je zaroven aj normalne, ze prioritu mal prenos hokejoveho zapasu.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji za zastavení, pane Vrabele. Jak vysvětluji i jinému diskutérovi, pokud by se jednalo o sprosťárnu určenou jen pro pár přátel na facebooku, tak to sice není nic k oslavování, ale každý jsme zodpovědný sám za sebe. Člověk si může říct něco o horké hlavě v návalu euforie, která vychladne. Ale když další den už s rozmyslem a tedy s chladnou hlavou a střízlivým uvažováním celou věc osobně rozmázne tím, že zveřejní "Otevřený dopis ČT", tedy ho dá sám přečíst široké veřejnosti, a v tom dopise si za tím hulvátstvím stojí, pak je to hozená rukavice, říkající si o to, aby se pro ni někdo sehnul. Jsem tak nadšená sportovní fanynka, že si na OH vždy beru dovolenou. Je tomu tak i letos. Brzy vstávám, fandím, přeji úspěch, smutním při nezdaru a soucítím s aktérem, když po několikaleté přípravě kýženého snu nedosáhne. A protože je kvalifikace paralelního obřího slalomu žen přeložena na sobotu na 1:00 a vyřazovací jízdy odstartují v 1:54, tak se zase nevyspím a Ester Ledeckou budu očima posunuvat k úspěchu :-).

3 0
možnosti
KJ

Může. To není trestné... Dzp.

0 0
možnosti

No, možná kdyby jste to tu teď nerozebírala, nikdo by si toho už ani nevšiml.

3 2
možnosti
  • Počet článků 508
  • Celková karma 32,77
  • Průměrná čtenost 2199x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik