Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Zřejmě jsem pozorněji naslouchal doprovodnému komentáři. Ne, nebyl to moderátor, kdo tak neobjektivním způsobem komentoval jízdu Ester Ledecké. Byla s ním žena - zřejmě expert na alpské lyžování - která nešetřila kritikou. Nutno připomenout, že v tu chvíli Ester na vedoucí Rakušanku na průběžných časech ztrácela kolem 2 vteřin. Nezapomenu na změnu jejího hlasu, kterým prohlásila ,, ... to není možné !!" Až jsem se lekl, co ta Ledecká zase provádí. Uklidnilo mě až sdělení ... Ledecká vede ! A zvolání ,,Esterko jeď !!" Velké štěstí se přiklonilo na stranu české olympijské vítězky. Vždyť zvítězila nad Rakušankou o pouhých 0,01 sekundy ... což je snad jen 22 cm.

3 0
možnosti
Foto

Dívala jsem se a poslouchala pozorně. Jen jsem v blogu explicitně nerozvedla, že komentátoři ČT byli dva, tedy komentátor a komentátorka (abych použila genderově vyvážený slovník) ;-) Ta dáma viděla od startu předpojatě sklenici poloprázdnou ...

2 0
možnosti
Foto

Komentování jízdy Ester bylo neuvěřitelně neprofesionální a nepochopitelné. Oba se tam předváděli jako bůhvíjací znalci, kritizovali každou chybičku a vůbec nedokázali zachytit kvalitu její jízdy. Absolutní ignorování jejích fantastických mezičasů, na které zareagovali až v závěru jízdy.... no škoda slov.

Já měl strašnou radost z jejího pohledu a výrazu v obličeji po dojezdu, když se zřejmě domnívala, že časomíra je vadná.... to bylo tak silné a ukázalo to její povahu líp, než stovky stupidních otázek novinářů.

Tu zlatou si plně zasloužila a o to víc úctu a obdiv za okolnosti, za jakých ji získala v konkurenci specialistů. Klobouk dolů. :-)R^

14 0
možnosti
JJ

J83i35ř86í 42J50a63n91d97a

17. 2. 2018 17:29

Já si myslím, že Ester nachytala komentátora ČT v neprofesionálních nedbalkách. Někdy od 20. startující už "vypnul" a čekal, že za chvíli bude "padla". Čekal, že Ester dojede a on tak lehce okomentuje nějaké její 15 - 20. místo. Díval jsem se na sestřih zahraničních komentátorů na Eurosportu. Ti zahraniční zbystřili už po prvním mezičase a viděli, že se něco děje. Náš kometátor "zbystřil" až v cíli, do té doby to sledoval je tak na půl oka.

10 0
možnosti
Foto

Taky jsem si článku dotyčného neuspokojeného novináře všimla, a říkala si, ať jí radši nechají se soustředit... a jak to vyšlo! :-)R^

Osobně mám teda štěstí, že dělávám u nás v regionu rozhovory s lidmi, s nimiž většinou ještě nikdo rozhovory nedělal, tak to bývá příjemné pro obě strany.

7 0
možnosti
Foto

Ano, to mám také ráda :-) Objevovat neobroušené drahokamy ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 524
  • Celková karma 17,72
  • Průměrná čtenost 2374x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih