Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

ono se stačí podívat na ty "katolíky" signatáře, co sepsali ten pamflet proti Dukovi, co je to za existence :-/

13 2
možnosti
Foto

Zcela jasní zaprodanci a ztroskotanci:-).

4 3
možnosti
Foto

No tak jedna skupina katolíků má něco na Dukovi, jiná píše protipetice. Vnitřní záležitost Římskokatolické círve. Klidně je vyobcujte a zatraťte. Ale špinavý prádlo si perte doma. Já nechápu ty rozhořčené, až fanatické vyjádření podporovatelů kardinála v tisku i na netu. Takhle jen děláte ze své církve těžko pochopitelnou sektu.

3 9
možnosti
MK

Omyl, jedna skupina "katolíků", kde katolíci by se dali spočítat na prstech jedné ruky napsala dopis papeži, aby neprodlužoval mandát Dominiku kardinálovi Dukovi. Druhá skupina opravdu katolíku na to reagovala podporou Dukovi s tím,že si je vědoma, že toto rozhodnutí je na papeži. Nežádala o prodloužení, ale pouze vyjádřila podporu svému Arcibiskupovi proti kampani lidí, kteří nic jiného než nátlak a lži neznají

15 2
možnosti
JZ

Všichni by si měli uvědomit, že kardinál Dominik Duka není politik, ale kněz a on nemůže ignorovat volební výsledky. Komunikuje s těmi, kteří byli zvoleni, ale to přece ještě neznamená, že s těmito lidmi souhlasí.

19 0
možnosti
JZ

a kněz neuvažuje politicky?

0 0
možnosti
JH

J24a64n 91H86y93n87e60k

15. 2. 2018 10:01

Včera jsem si náhodou poslechl na Rozhlasu plus nějakého Bierhansela , který vypouštěl jedovatou slinu celou půlhodina na pana Duku. Až mě zamrazilo, co si dovolí někdo do rozhlasu prohlásit. Z pana Duky učinil nacionalistu a podporovatele prý fašistických názoru strany pana Okamury. Ač nejsem věřící, přesto si jako obyčejný člověk vážím pana Duky, za jeho přístup k lidem i jeho myšlenkový potenciál.

Když jsem vyděl v televizi směšnou protestující skupinu v maskách před Arcibiskupským palácem, tak mi bylo docela smutno. Ne z toho, že nějací lidí protestují a ani neví za co, ale že se tomu věnuje veřejnoprávní televize pomálu, jako nejdůležitější události dne. Přitom je tolik problémů ve společnosti, na které se nechce a snad ani nemůže v dnešní době poukazovat. Je to smutné divadlo současnosti.

48 2
možnosti
Foto

Pane Hyneku velké plus. Překlepl jsem se . :)

8 1
možnosti
OB

Děkuji Vám za podporu pana kardinála Duky pane Zdechovský, dnes jste si u mne udělal velké plus a máte ode mne snad první karmu :-)R^

13 0
možnosti
MK

Přesně napsáno.

Navíc dodám, že na Popeleční středu člověk na znamení pokání, sype popel na svojí hlavu, nikoli na druhé. Memento homo, quia pulvis es et in pulverem reverteris

24 0
možnosti
Foto

Myslím, že pan poslanec Zdechovský je ten, kdo by mohl vytáhnout KDU z nesnází:-)

2 1
možnosti
PS

Souhlas, jak níže uvádím, nová generace by měla nastoupit. Jinak se přeměn nedočkáme...R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Zdechovský. Jsem rád, že i má ODS se postavila na stranu pana kardinála, proti samozvané nekřesťanské farizejské elitě. Na demonstraci sezvaní studenti, kteří nemají ani potuchy o katolické církvi, šaškárna a dehonestace pana kardinála na veřejnoprávních médií....ono se pak nelze divit, že obrovská spousta normálních a slušných lidí dají radši přednost estébákovi, prolhanému prezidentovi anebo japonskému šizuňkovi....karma pro Vás.R^

16 1
možnosti
PS

Slušní lidé by se měli podporovat, pokud jde o jejich urážení. K ODS - Vám nepřipadá, že funkcionáři ODS kopírují chování funkcionářů velké strany před 35. lety? Tehdy na schůzích je označovali za novodobou šlechtu, skutky té nynější tomu odpovídají. Viz pan Topolánek a jeho problematické nákupy pro armádu, atp.

2 0
možnosti
IP

Poznal jsem p. Duku ještě v Pardubicích. Pozval tehdy všechny účastníky vánoční pobožnosti na návštěvu opravené a rekonstruované "fary" spojené s malým pohoštěním. Většina lidí tohoto pozvání využila a podle rozhovorů byla překvapena velmi vstřícným postojem p. arcibiskupa. Ten se snažil pohovořit s každým, kdo měl zájem a přitom většina ani nebyla věřícími katolíky. Proto také já podporuji p. kardinála.

18 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.