Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ne, ruský státem organizovaný doping nemá s přidělením her do Korei nic společného. To je celkově problém všech podobných organizací, vlastněných všemi a nikým. Olympijský výbor, UEFA, OSN, ...

6 0
možnosti
MP

Mě ještě zaujala jedna věc, a to je netypické nahuštění několika olympiád do jednoho regionu. Vždy se razil přístup, že by se jednotlivé oblasti světa měly pravidelně střídat, aby olympijské hry byly pokaždé diametrálně jinde. A teď tu máme Olympiádu v Jižní Koreji, následně letní bude v Tokiu, a další zimní zase v Pekingu...

4 0
možnosti
Foto

Ano, taky mě to zarazilo. Má k tomu někdo nějaké vysvětlení, ze kterého by nemrazilo v zádech?

1 0
možnosti
VH

o dobře. Ale lze předpokládat, že si hlasující dobře spočítali výši všimného ;-D

3 1
možnosti
SN

:-)......Vladimíre, je to už dosti dlouho, ale v TV byl o tom přidělování a "všimném" natočen film.Tam se jedná pro hlasující, nebo jejich země, celkem slušné prachy! R^R^R^

1 2
možnosti
DV

D62a17v55i77d 90V93l44k

14. 2. 2018 15:10

Znamená to že nejlepší olympiáda by byla ta prodělečná? Já to všem přeju ten tyjátr, ale že by mi to trhalo žíly? No a že je na zimní olympiádě zima a studený vítr, to je asi logické ne, nebo se to mělo pořádat někde v hale?Jinak co z toho olympismu zbude pane Nožičko, když bude doping povýšen na státní doktrínu a řízen přímo ministrem?Kdyby jste uznával Fair play ta byste to musel uznat ,že tam Rusové nemají co dělat.

10 4
možnosti
Foto

H44a33n36a 56V92l88k81o85v63á

14. 2. 2018 15:15

Ach Bože...nemohl byste si tu svou jednoduchost nechat výhradně do svých blogů (tam ji tak nějak předpokládám) a jinde se buď předem informovat nebo nevyjadřovat?

O dopingu ruských sportovců (z nichž většina těch špičkových se připravuje mimo Rusko) toho již bylo napsáno tolik....

Fair play by bylo jim ten doping dokázat....Ne plošně setřít. To je takové bulvárně líbivé řešení, přesně ve vašem "značkovém" duchu.

6 5
možnosti
Foto

H93a27n82a 31V98l29k59o39v74á

14. 2. 2018 14:56

Inu, čekala bych, že většina vašich haterů sklapne krovky a přinejmenším se pozdrží komentářů (vždyť jste přece vyjádřil že v Mnichově či Annecy by to bylo lepší), ale vono ne.

Popravdě i mně se tento způsob her zdá poněkud nešťastný. Zejména pro přístup MOV k KLDR.

To násilné propojení reprezentací, lidí co se nikdy neviděli a nikdy nemají (a nebudou mít) nic společného....

Jak jsem tak přejížděla minulý týden Soláň a přemýšlela jestli mám nasadit sněhové řetězy - poslouchala jsem v rádiu různé reportáže - a ta o Korejských hokejistkách byla fakt výživná. Jihokorejské hokejistky trénovaly (tak jak to u sportovců bývá) celé čtyřleté olympijské období pod vedením Americké trenérky, k nelibosti všech - zejména trenérky - byly v posledních měsících postaveny před POLITICKÉ rozhodnutí obou vlád aby týmy Koreí byly společně.....Každý sportovec asi tuší, co je to za pitomost v kolektivním sportu stavět tým neznámých lidí pár měsíců před olympiádou.

Tak jako se jinde vyjadřuji velmi příkře k multikulturalismu, tohle mi přijde stejně nesmyslné a hloupé.....

Svět se řítí divným směrem a zde na blogu to vidím taky - na jedné straně proevropští magoři multikulti, na druhé zastánci vycházení s autoritativními režimy....Já jsem vždycky viděla, že ti "Euro" jsou tak nějak sebejistější a arogantnější .....Nic proti tomu, já si na své aroganci zakládám, i když jdu obvykle proti proudu... ale tato olympiáda je stejně pitomá jako multikulti.

P.S. Za vítr ovšem nikdo nemůže. tak snad se to dojede.

7 2
možnosti
Foto

J54a80k53u92b 47R70o17t64h

14. 2. 2018 17:08

"To násilné propojení reprezentací, lidí co se nikdy neviděli a nikdy nemají (a nebudou mít) nic společného"

Zase víte prd a komentujete. Je to výsledek dohody obou zemí. Njevíc o to stála ta na severu.:-/

4 3
možnosti
Foto

Poslední věta je jasná a o tom skrytě celý blog asi má být. CHUDÁČCI RUSOVÉ KTERÝM VŠICHNI UBLIŽUJÍ. Jinak když vidím v televizi ty "natřískané" haly v Brně a Ostravě, tak s těmi diváky jsme na tom stejně. A stejně je to celý jen finanční cirkus, který některé země berou tak prestižně, že jsou ochotny do dopingu zapojit i státní orgány.

8 4
možnosti
JN

Pane Flaško, že Vám je celý ten "olympijský cirkus" ukradený, to už jsme pochopili z vašeho dřívějšího blogu. ;-) Ale u všech lidí tomu tak prostě není a proto jim věci, o kterých jsem v článku referoval, vadí. Hezký zbytek dne.

6 0
možnosti
Foto

Skvěle napsánoR^. Je smutné vidět prázdné biatlonové ochozy, když na každém závodě Světového poháru je plno až přeplněno, prostě divácký zájem obrovský. A pak je to na olympiádě bez atmosféry. To je velká škoda.

4 0
možnosti
JN

Přesně tak, trendem dnešní doby je bohužel přidělovat pořadatelství významných sportovních soutěží i zemím, kde je divácký zájem o dané sporty nevalný. Viz například nedávné mistrovství světa v cyklistice v Kataru (kde bude za 4 roky i MS ve fotbale...)

6 0
možnosti
DT

Vážně by se mohl nějaký závod kvůli nepřízni počasí úplně vynechat? Fakt nevím, jak to funguje, ale čekal bych, že závod se prostě odjede i třeba po oficiálním ukončení olympiády, ale pořád by se jelo o olympijské medaile. Nedokážu si představit, že přijedu na OH a tam mi řeknou, že je vítr a ať jedu zase domů...

5 0
možnosti
JN

Asi by záleželo na rozhodnutí MOV. Teoreticky by se samozřejmě mohl závod konat i den či dva po slavnostním zakončení, ovšem s ohledem na to, že většina delegací by už např. měla na závěrečný den zakoupené letenky, by to mohlo být problematické.

0 0
možnosti
VV

Ty ZOH nebyly prideleny, ale vylosovany. !.

2 2
možnosti
JN
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,39
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik