Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11o95s84e53f 38H93e48r31t26l

13. 2. 2018 11:56

Tak fajn, vy učíte jednu muslimku a ta je v pohodě. I na strážnici s dredy si lze zvyknout. Dvě Romky jsou slušné osoby.

A teď to přijde: na základě těchto dojmů jste vyvodila, že islám je neškodný a když ho zakázat, tak pak i křesťanství.

Super.

Připadáte mi jako cestovatelé, kteří se vrátí z Íránu a jediné, co si pamatují je, že se tam k nim lidi chovali slušně. To, že je tam tuhý režim a běžně se tam popravuje oběšením na jeřábu za přihlížení davu, to sluníčkář neví a tak nějak to vytlačuje. Plus že korán obsahuje taková ustanovení, která jsou už dnes v rozporu s naší ústavou a další a další, stokrát omílané skutečnosti. Jenže lidem Vašeho formátu je to zřejmě málo.

4 0
možnosti

Jenže o tom to celé je. Obviňování Čechů, že jsou rasisty, je směšné, naprosté většině jiná barva pleti nevadí. Pokud se "jinaký" člověk chová normálně, pracuje, nedělá binec atd., problém s ním může mít maximálně pár hlupáků. Co vadí, je obtěžující způsob života a chování. Je jedno, jestli jde o "naše" Romy nebo arogantní muslimy a podobné, kteří si (zatím v jiných zemích), vynucují "respekt" ke svým zvykům a chování, které naráží na to, v čem jsou zvyklí žít Evropané. Dredatá černá policajtka a prima muslimka jsou fajn, ale nezletilý migrant v Německu, který pobodal manžela starší paní, která mu neprojevila "úctu" tím, že ho nenechala vstoupit jako prvního do obchodu, je poněkud problém, stejně jako hordy migrantů ve Francii a Itálii, kteří projevují svou nespokojenost s čímkoliv, od jídla až po nedostatečnou výši kapesného, ničením všeho, co jim přijde pod ruku a rabováním obchodů. Vznik muslimských ghett v evropských městech, kde samotná bílá žena už nemůže projít po ulici, obtěžování žen v bazénech....a těžko argumentovat, že jsou to výjimky, bohužel obyvatelé Malmö a spousty jiných měst mají jiný názor.

1 0
možnosti
Foto

S tím táborem v letech je to jak s kolovrátkem, který nelze zastavit.

Většina lidí o tom táboře neví nic Někdo velmi málo a já tedy velmi málo.

Etapa o které hovořil pan Okamura byla etapa pracovního tábora.

Ta ovšem skončil v roce 1942, z tábora se stal tábor sběrný který ale nevykazoval všechny rysy tábora koncentračního.

Takže někoho obviňovat z něčeho, když ani není zřejmé o které etapě hovořil, je čirá politická manipulace.

2 0
možnosti

Velmi naivní. Např. nerozlišujete kvantitu pohybu - i chytří a rozumní říkají třeba o Anglii - dokud jich bylo pár tisíc, no problem. Když ale jich jsou statisíce, miliony ... Kvalita - mí švédští přátelé říkají - migrace 90.let z prostoru Jugoslávie (válka), i muslimové, nebyl závažnější problém. To co ale chodilo odjinud a to co se navalilo teď - hrůza, nejen Malmö.

7 0
možnosti

Jenže ti chytří a rozumní ví, že si obě zmíněné země migraci podcenily z vlastní vůle, ne z rozhodnutí EU. To samé Německo, stejně tak Francie. EU je úřad, v otázce migrace bezradný (přirozeně, co by s ní taky mohl dělat), který se snaží o velká papírová gesta.

Po vystoupení bychom měli úplně stejnou hranici s nezvládajícím Německem, úplně stejně propustnou a na krizi budeme moci reagovat maximálně plotem, který, pokud vím, žádný úředník z EU Maďarsku ani Rakousku nerozbořil. Žádná zázračná změna, která ochrání před migrací, nebude.

0 2
možnosti

Principy, jak zaujmout, prosadit se - jsou stále stejné. Svou pracovitostí, vynálezem k usnadnění života, umností ... Anebo žvanit - pak ovšem o čem ? V podstatě o čemkoliv, zprvu to nezabírá, postupně se okruh posluchačů najde. Kde chybí aktuálnost - zvyší se gradace rétoriky ... Pak vrchol umu - Vsugerovat svůj blábol do hlavy druhého tak, aby on jej pojal za nápad vlastní ! Pak, jej bude vehementně prosazovat ... Jako Češi, rasismem netrpíme, nejsme k tomu histo vybaveni. Model obytného domu - Přijde nový soused - Je lhostejné, zda je fialový, nebo puntíkovaný. Smyslem je, aby ctil Domovní řád, choval se tiše a v neděli, až na něj přijde řada - Umyl schody. To je celé - Zbytek je - Volejte Okamuru ... :-)

0 1
možnosti

Význam Okamury, jistě to není žádný beránek, je v tom, že tlačí ostatní strany, aby v otázkách migrace zaujmuly reálný postoj. Stejně tak AfD. V tomto bych proti Babišovi nic nenamítal. Zatím.

Jinak k Tomiovi - ten se vypracoval pracovitostí, politika přišla až potom.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1261
  • Celková karma 22,80
  • Průměrná čtenost 1114x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik