Diskuse

Prodáváme své svobody za kus žvance

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Blogere Richarde, schizofrenie neni sice lecitelna, ale trvalym uzivanim prislusnych leku je mozne drzet pacienta v takovem stavu utlumu, aby nebyl nebezpecny nejen sam sobe, hlavne ale svemu okoli. Proto co nejdrive vyhledejte lekarskou pomoc.

1 2
možnosti
SN

:-)......Dnes to probíral v TV Telička z EU s ekonomem Kohoutem! Telička.....samozřejmě obhajoval EU? (za ty prachy to určitě stojí), pan Kohout velmi trpělivě vysvětloval, že zas tak o moc nejde, řešení se dá vždycky najít.

Skupina nevolených kamarádů se rozhodla, že bude řídit naše životy. Vašim oponentům se to zřejmě líbí. Pozítří ještě dostanou čipy pod kůži, budou jistě spokojeni. Minulý režim byl odsouzeníhodný, ale toto jej vysoko převyšuje. Samozřejmě už také nabíhá zmíněná cenzura, (v Německu už to běží, u nás se o to rve jakási Udženia), něco špatně napíšete...kriminál! Opravdu se Vám to líbí? R^R^R^

3 4
možnosti
RS

:-) Vidíte že se mi to nelíbí. Díky. R^

0 1
možnosti

Ono je to v podstatě takové řečnické cvičení na téma "můj orgasmus je lepší než tvůj orgasmus" jedni straší ekonomickým úpadkem, druzí straší společenským úpadkem. Obě strany slibují světlé zítřky po překonání pár bezvýznamných detailíků. Obě strany mají pravdu a obě strany přesně vědí proč jsou ti druzí špatní.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 6
možnosti
RS

Vy nemáte co kritizovat, nevíte o mně vůbec nic.

4 2
možnosti
RS

:-);-) podle negativních reakcí jsem nejspíš trefil kladívkem přesně na hlavičku.

3 3
možnosti
Foto

Trochu jste mi připoměl pana Bobliga z Edelstadtu. Pokud nevíte kdo to byl, tak si přečtěte knihu Kladivo na čarodějnice. Nebo si zajděte na film. Ta podobnost je v tom, že uvažujete podobně jako on. Píšete že negativní komentáře dokazují, že jste uhodil kladívkem na hlavičku. On zase tvrdil, že přežije li někdo torturu, není to důkaz neviny ale důkaz toho, že ho ďábel zbavil bolesti. Ale, jak dodává, ještě se mu nestalo, že by se někdo k čarodějnictví nedoznal. Podobně jako on, ani vy nejste schopen uznat, že se možná v úsudku mýlíte.

6 1
možnosti
VV

K clanku bych dodal jen to, co uz pise pani Dana Kellnerova ve svem blogu.

1 0
možnosti
RS

;-D To je žvást. Je mi vás líto. :-/

2 1
možnosti
Foto

Citát: "Zatím se jen přesouvá z hlavní strany"

A i kdyby, co je Vám do toho? Tady jste na soukromém serveru a je výsostným právem majitele co si tu dělá. Nebo snad máte jiný socialistický názor o společném vlastnitví? Brání vám někdo si založit vlastní webové stránky a psát si tam co uznáte za vhodné?

3 1
možnosti
RS

R31u93d82a 23S93l35a29v12í50k

12. 2. 2018 19:50

Můžete mi sdělit, v kterém dalším politickém směru (mimo demokracie) existuje svoboda?

2 0
možnosti
Foto

Tam, kde jsou spravedlivé zákony a vymahatelnost práva. To může (nutně nemusí) být i klidně monarchie.

Stejně jako i v demokracii o svobodu můžete přijít, demokracie ji nutně ke své existenci nepotřebuje. V kolébce demokracie (antické Řecko) měli dokonce otroky.

1 0
možnosti
Foto

Jsem typický pražský kavárník a povaleč. Vstávám okolo 10. hodiny, v klidu si vypiju kávu a vykouřím doutník, dám si skleničku šampaňského, zajdu do sauny a už je čas na oběd. Biftek z irského hovězího, krevety a nejdražší francouzské víno je běžná věc. Potom chvilka golfu nebo tenisu a hurá do kavárny. Takhle je to skoro každý den, už to začíná být nuda. Když je hezké počasí, projížďka jedním z mých tří kabrioletů mně vždy zvedne náladu. Zkuste to také tak, uvidíte, jak je pak život krásný.

Ale teď vážně. Necítím se nijak omezován ve svých svobodách, obzvláště ve svobodě slova. Ale především díky EU a neexistenci našich hranic se cítím naprosto neomezen ve svobodě pohybu. Díky za to! A nejen po EU. Proč myslíte že český pas má bezvízový styk s asi 150 zeměmi světa? Že v tomto patříme k 20 nejlepším státům planety? Jakou by asi náš pas měl hodnotu po czexitu, až se odtud bude hodně kavárníků stěhovat? Jděte s těmito úvahami někam.

5 3
možnosti
RS

Kam? ;-D Jestli jste si nevšiml, mé úvahy vycházejí z úvahy Topolánka. :-)

1 2
možnosti
Foto

8-obrání vám někdo psát takové blogy???

5 0
možnosti