Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv!!

Velmi jedovatý text! Velmi podobný desinformačním textům, které se tu šíří mezi námi! My tomu samozřejmě nemůžeme rozumět. Ale všichni ekonomové nás asi odůvodněně straší, že by šlo u nás o katastrofu nejen ekonomickou, ale i politickou!

:-)

5 2
možnosti
KP

Vzhledem k tomu, ze v969etsina drive ceskeho prumyslu ma nove majitele zejmena ve statech EU, nedomnivam se ,ze by zahranicni kapital pripustil clo ci jine prekazky. Stejne tak si nemyslim, ze by tito zahranicni majitele opustili sve nove postavene sklady a montovny. Totez se tyka materskych bank nasich filialek.

Straseni nedozirnymi nasledky jsme zazili jiz v roce 1969 . Vysledkem byla dvacetileta normalizace.

9 4
možnosti

Ano, strašlivá normalizace s ekonomickou devastací, politickou devastací a mravní devastací! Tím mne pro Czexit rozhodně nenadchnete! :-)

5 2
možnosti

Pro mě jsou hlavní a největší strašák lidé, kteří u nás Czexit prosazují, všechny ty proruské kreatury včetně vás...brrr

9 4
možnosti

Proruské kreatury? Václav Klaus st. i ml., Miloš Zeman, mnozí členové ODS i ČSSD, Klausův pohrobek Petr Mach a desítky dalších! :-)

6 2
možnosti
MM

Czexit je ekonomický a politický nesmysl i když autor, proruský a protievropský aktivista, i jiní, se snaží tvrdit opak.

9 6
možnosti
LW

Ono lze dopředu velice špatně odhadovat dopady, když nejsou známé podmínky našeho odchodu. Dejme tomu, že ČR vystoupí pod vidinou "suverenity". Jste si jist, že pokud nám náhodou bude umožněn na bezcelní trh EU, že nebudeme muset plnit veškeré stanovené podmínky a normy EU jako musíme dnes? Mohlo by se stát, že nejen že onu "suverenitu" nezískáme, ale ztratíme možnost ovlivnění zmíněných pravidel. Také bych očekával, že případný nový investor, který chce mít lepší přístup na trhy EU, nebude investovat v nečlenském státu. U již stávajících investorů bych očekával pozastavení investic a v dlouhodobějším horizontu i odchod z ČR. Ale závidím Vám, že dokážete jasně odmítnout negativní dopady vystoupení z EU, byť neznáte za jakých podmínek by se vystupovalo. Byl by to skok do tmy.

3 2
možnosti
AG

A61l72e48x 66G87r25e70g18o51r

12. 2. 2018 11:35

Myslím, ze by to asi ze začátku bylo hodně bolestivé ale pokud se bude EU chovat dále tak jako se chová nebude jiná cesta než vystoupení z EU

6 2
možnosti
JB

J74i39r30i 39B12o72r

12. 2. 2018 11:22

Čistá demagogie.Hranice mezi ČR a SR je bez problémů protože oba státy jsou EU.To by se samozřejmě změnilo.Ekonomické problémy byly eliminovány tím že se všechno dělilo poměrem 2 ku 1.To by se při odchodu z EU určitě nestalo.Píšete nesmysly.

9 3
možnosti
Foto

Když se republika dělila, měly oba státy do vstupu do EU ještě deset let. Je úplně jedno, kdo kde je, důležité je aby si uvědomoval, že se potřebujeme navzájem, stejně Slováci s námi a úplně stejně EU nás a my EU. Odstředivé síly panují v celé Evropě, jenom se o tom moc nemluví, pokud bude EU neustále přilévat olej do ohně, rozhodně se jí nepovede evropské státy více spojit. Buďto budou chtít ze spolku utéct, nebo budou švejkovat a nařízení EU plnit jen jako. Takto jsem si hráli už v časech bolševického RVHP a sovětského bloku.

8 4
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2348x
Chlap z Prahy, patriot, vzděláním ekonom, příležitostný aktivista a každodenní rejpal, prudič a potížista

Seznam rubrik