Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Hloupost Vasi particky ilustruje odpoved jednoho Vaseho poslance na otazku, jake jsou priority bezpecnostniho vyboru na zvyseni bezpecnosti v zemi. Odpovedel: podporit hasice.

Clovek ze strany, ktera tvrdi, ze nejvetsim nebezpecim je migrace, polozi na prvni misto hasice. ;-D;-D;-D;-D Asi na migranty pouzijeme vodni dela.;-D;-D;-D

Ja jsem samozrejme pro podporu hasicu, ti nas chrani pred skutecnym nebezpecim. Ale Vy (jako strana) byste si meli prestat vymyslet a vyhrozovat!!

5 1
možnosti
Foto

Tak, samozřejmě, vodní děla jsou lepší než ostré náboje. To věděli už komunisti. Hasiče bych tak podpořil, i když si myslím, že policie má vodní děla svoje.

0 1
možnosti
OZ

hloupost té vaší účelové partičky je jak vidno zcela nekonečná...Rv

6 0
možnosti
MM

Paní Procházková se jasně a demokraticky vyjádřila ,

že inteligenčně nevhodní spoluobčané

a také všichni ostatní řádní občané s inteligencí průměrnou a vyšší

již nesmí dostat možnost společného hlasování v referendu.

Jako například bylo referendum o vstupu do EU.

Pro vstup bylo 77,33% odevzdaných hlasů - takže více než 3/4.

Jí prostě moc záleží na tom, aby se už nikdy nic podobného nemohlo stát.

2 0
možnosti
RC

muzete prestat tapetovat totez?

1 0
možnosti
VS

Doufám že bude referendum dle vašich představ. Okamžitě bych vyvolal referendum o zrušení vaší strany. Taky doufám, že se vám podaří prosadit zákon o odvolatelnosti poslanců. Vaši poslanci by byli první, kteří by opustili parlament.:-P

6 1
možnosti
Foto

O zrušení strany rozhoduje soud.

0 0
možnosti
MD

Obecne referendum nebude problem. Az tehdy, kdy si ten co ho vyhlasi bude jist svoji veci. Pak si to sve necha rad potvrdit prave v referendu, by mel svym oponentum co otloukat o hlavu. Neni vic co dodavat.

A vsichni ti jakovzdelani nadobycejni lide maji jedinecnou prilezitost vzdelavat a kultivovat lid. Lid, ktery ovsem posleze zjisti, ze si vystaci sam, bez nadobycejnych.

0 0
možnosti
DB

můžeme se na to podívat bez urážek a silných slov...........proč by nevědoucí a podinformovaná a zmanipulovaná většina měla mát právo, ničit svým nekvalifikovaným rozhodnutím život vzdělané a vědoucí menšině?...........je proto že je jich víc? no v antickém Římu tací lid vůbec k volbám nesměli............práv proto, že byli nevzdělaní a byli silně podinformovaní..........

Pak totiž ta informovaná a vzdělaní menšina musí najít cesty jak i pro tuto nevzdělanou a podinformovanou většinu najít způsoby jak jim zlepšit život...........jinak by tito nevzdělaní a podonformovaní ještě žili v zemljankách a jeskyních........a to stojí moc práce a zbytečného času..........pro všechny.........

je jedno dobré pravidlo, nemluv do toho čemu nerozumíš..............ovšem u nás si každý myslí, že rozumí jak ekonomii tak i světové politice.............to je ovšem ale jen mam a sebeklam té méně vzdělané většiny..........

A to se týká i VŠ ABSOLVENTŮ..........doktoři jsou vynikající v tom co dělají.........ani by je nenapadlo dát si auto opravit zubařům nebo malířům pokojů.............přesto ale mluví i do světové politiky a ekonomie, i když v tomto oboru nemají erudici.........a to platí o všech......tak jako ekonom nemluví do opravy aut či do opravy zubů nebo operací srdce, tak proč by měl doktor či kdokoliv jiný bez specifické erudice mluvit do ekonomie a světové politiky????????????

jen proto že má ústa a abychom se nenudili???????????

Navíc je to tak, že lidé bez specifické erudice jsou lehkým cílem jakékoliv manipulace..viz Brexit..........ale viz i sametová revoluce.....kterou připravily a provedly západní tajné služby.........a lid to nevěděl a šel jako stádo ovcí....nevědomých , podinformovaných a nevzdělaných.............a tak jsme jako masa lidu přes tuto nevzdělanou a podinformovanou většinu velmi lehce manipulovatelní........a řízení....

1 0
možnosti
JZ

... Současně bych však chtěl varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím, a že to, co nespraví parlament, spraví občané. ...

Miloš Zeman

1 0
možnosti
Foto

Myšlenka, jakéhosi "selektivního volebního práva" se vrací jako Halleyova kometa, ale častěji. Kdysi, myslím (nejsme natolik "sdělán", abych to věděl jistě) mohl volit pouze ten, kdo platí daně.

Zní to rozumně, dokud se nezamyslíme nad tím, že by nevolili studenti, ženy (nebo muži) v domácnosti, důchodci a ti, na které jsem zapomněl.

Ostatně, oč paní Procházkové kráčí je toto její přímé, rovné a nezpochybnitelné popření základních principů novodobé demokracie:

"A v referendu má mít můj hlas stejnou hodnotu jako někoho, kdo tráví veškerý svůj volný čas sledováním Barrandova, nebo u piva, učit se nechtěl nebo na to neměl a v anketách typu koho budete volit odpovídá: "Nó... já vám nevím, já nikoho neznám... tak asi Zemana nó....""

Jde prostě a to, že "plebs" zvolil Zemana, zatímco, kdyby to bylo naopak, tak by se v případě Drahoše jednalo o výkvět národa, jeho dřeň, která pochopila, jak ten akademik umí zručně zabít a stáhnout králíka.

4 5
možnosti
JB

J48a86n 48B53u17r71i29a28n

12. 2. 2018 8:52

Máme tu zastupitelskou demokracii. Prostě o důležitých otázkách mají rozhodovat odborníci či politici, kteří k rozhodnutí mají předpoklady (domnívám se, že vrcholný politik má možnost se dostat ke všem relevantním informacím a že je schopen je objektivně zpracovat - či že na to má lidi).

Viz můj příměr s právníky - lidé si k soudu zpravidla najímají odborníka (právníka) a nehájí se sami. Jen ho tak nějak kočírují, aby to dopadlo dle jejich přání.

0 0
možnosti
MM

Tato vzdělaná, slušná a inteligentní paní se vyjadřuje o spoluobčanech:

- nevzdělanci a tupci,

- ignoranti s fašistickými sklony

- manipulovatelné mozkové trosky

------

Paní zapomněla,

že všichni výše jmenovaní spoluobčané před 15 lety rozhodli svými hlasy o vstupu ČR do EU.

Takže jsme se do EU dostali proto,

že národ je strašně hloupý a tito nevzdělanci a tupci téměř všichni hlasovali PRO. ;-D Bylo to přesně 77,33% odevzdaných hlasů - takže více než 3/4 voličů.

2 1
možnosti
MM

opravuji:

...více než 3/4 odevzdaných hlasů.

Ale zase na druhou stranu:

Volič , který svůj hlas nevyužije a nevolí, je vlastně nevolič.

1 0
možnosti
Foto

Pane Rozvorale paní procházková to napsala trošku jinak-viz níže v diskuzi a pokud se podívám na vaši tvorbu a vystupování v mediích, pokud vyhodnotím vystupování Kobzy, Kotena, Roznera a dalšich vašich soukmenovců tak má naprostou pravdu.

Jediný kdo z Vás vyčuhuje je Okamura, který nepochybně chytrý je a na rozdíl od Vás ostatních ví, že pindá nesmysly-u něj to je ale podnikatelský záměr, jemu o to jak to u nás bude Vypadat vůbec nejde-jemu jde výhradn o vlastní prospěch a pro ten se neštítí spojit i s podobnými typy jako jste Vy a další výše jmenovaní.

PS. Co vám vadí na tom když někdo píše bez politické korektnosti-po tom přeci pořád voláte;-D

9 4
možnosti
LB

Dost výmluvné bylo včerejší vystoupení předsedy parlamentního výboru pro bezpečnost Radka Kotena v Otázkách Václava Moravce. Proti němu byl absolvent plzeňských práv Milan Chovanec přímo etalonem vzdělanosti a inteligence.

A to ani nepřipomínám zřejmě největšího ajnštajna v poslaneckém klubu SPD, známého zabrušovače a vybrušovače Roznera...

3 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik