Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes Ester Ledecka vyhrála zlatou,kterou nikdo nečekal,ani ona sama. Mě tenhle olympijský cirkus fakt bavíR^ Ani za slzy se nestydím.:-)

0 0
možnosti
AJ

svym zpusobem mate pravdu. Uplne nejhorsi mi to pripada treba u fotbalistu, tam se toci uplne silene penize za par minut behani za balonem.

1 0
možnosti
JC

Celý život jsme nesportovali, protože většinu života jsme měli práci s tím, abychom se uživili. Sport byl považován za zábavu.

Ostatně soudím, že jednou budou ty hry tak drahé, že si je budou moci dovolit jen třeba SA. A možná, že celé ty OH zahynou. Zase bude sport hlavně zábava a ne byznys.

2 0
možnosti
MM

Naprostý souhlas R^

1 0
možnosti
JR

J21a67n 17R67á88ž

14. 2. 2018 18:53

Při vědomí, že až na nepatrné výjimky je každý účastník OH profesionál, tedy má sport jako své povolání a svými výkony se živí, sleduji i dění v Soulu. Zařazuji všechny sportovce-profesionály do stejné kategorie jako každého varietního, či v cirkusu vystupujícího artistu a dívám se na výkony všech profesionálů se zájmem a obdivem k jejich výkonům. Jestli dopují nebo ne, nijak neřeším, Je mi to jedno!

OH je velkolepá show a posuzovat to jinak je nesmysl.

2 0
možnosti
MS

Když se podíváte na níže uvedený odkaz, kde jsou uvedeny případy dopingu českých sportovců, zjistíte, že v nich nefigurují špičkoví sportovci a až na pár výjimek se doping týká "neolympijské" kulturistiky. Nevím proto, proč bych si neměl vážit výkonů českých sportovců na OH, kteří se na ně poctivě připravují ve čtyřletém olympijském cyklu. Nehledě k tomu, že sportovní přenosy z OH jsou pořád ještě to nejlepší, co může ČT nabídnout.

http://www.antidoping.cz/dopingova_kontrola_pripady.php

1 0
možnosti
Foto

Ještě tomu sportu chybí genderová vyváženost. Mělo by se zrušit dělení na muže a ženy, protože je to diskriminační. V každém týmu by mělo být stejně mužů i žen a pak bude úplná spravedlnost.:-);-D

3 0
možnosti
JC

Zapomínáte na rasovou čistotu, tj. musí být stejný počet bílých a černých.

0 0
možnosti
Foto

R^má z toho všeho úplně stejný pocitR^

4 0
možnosti
LD

Lidé, kteří v životě nic nedokázali, potřebují holt trochu vlastní projekce do těch úspěšných. Když vyhraje sportovec, který má náhodou český pas, tak se mohou radovat, že jsou z tak úspěšného národa, i když s ním mají stejně společného, jako s Kazachem. Tak jim to přejte. Chléb a hry.

3 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,25
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.