Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Podle mého názoru je TV Barrandov typickou ukázkou toho, jak by vypadala ČT rozparcelovaná a prodaná do soukromých rukou. Odhaduji, že ten majitel na její plné zakoupení zřejmě neměl dostatek peněz, proto vstup čínského kapitálu a plné podřízení se jedné skupině politiků, kteří mu přihráli investory i kšefty. Navíc většina programů obsazena jím a jeho manželkou (zřejmě aby nemusel platit schopné lidi), většina vysílaných filmů a seriálů jsou levně či již zdarma získané staré fláky. Aby se sami zmohli na nějaké přírodopisné, naučné, historicko popisné seriály - to ani náhodou, spíše kecy s umělci druhé kategorie apod.

No a politické rozhovory, duely atd. - ta servilnost, ta podlézavost jedním směrem, ta novinářská neschopnost - to odkapává z každé akce a každého dotazu pana Soukupa!! Scénáře k různým duelům mu zřejmě píše známá politická komická dvojice Ovčáček-Veleba. Viz např. hovory s panem prezidentem: Soukup sedí na kraji křesla jako školáček, hodně nakloněn a bokem k panu prezidentovi, vzhlédne k němu nahoru a většinou začne takto: "Jak jste minule správně podotknul, pane prezidente, to a to, prosím můžete tuto myšlenku ještě rozvést ve světle dalších útoků na vaši osobu z minulého týdne....". atd. atd. a tak podobně.

Zlatá ČT a jeho sestava moderátorů včetně investigativních pořadů. Jsem relativně chudý a platím všechno nerad, ale ty koncesionářské poplatky pro ČT platím (prozatím) rád.

6 3
možnosti
Foto

A on Vám někdy někdo řekl, že TV Barrandov je plnohodnotná televize? Jistěže ČT má i hodnotné pořady, ale publicitika k nim, nejméně od té velké televizní rebelie nepatří. Je naprosto poplatná jednomu politickému směru. Čest výjimkám.

5 7
možnosti
RK

Tak je pravda, že fíkus tam dost chybí

2 1
možnosti
Foto

To s tím fikusem byl moc dobrý nápad.

3 4
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 902x
Sleduji intenzivně sport, čtu knihy i všechno možné co má písmena, vnímám politiku, zajímá mě zeměpis, dějiny, dokumentární a naučné filmy, cestování, věda, moderní technologie atd.

Seznam rubrik