Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J93i12ř15í 47K94ý76r27a

8. 2. 2018 10:09

Pane Zdechovský, Vám a Vaší KDU-ČSL nevěřím ani, že 1+1= 2............!!Rv

10 10
možnosti
Foto

Jak to bylo s tím vtipem: "Had na tři písmena?" Nebo to bylo jinak?

6 3
možnosti
DB

Zatím je to hoax. Ale nemusí to tak být. V případě, že oteplováním zmizí ledovce v Himálajích........a i jinde,.......... tak vyschnou řeky, které tyto ledovce napájí vodou a cca JEDNA MILIARDA LIDÍ BUDE BEZ PITNÉ VODY..............a jak jistě víte člověk nevydrží dlouho bez vody a tak se dá do pohybu za vodou.......

nejsem schopen říci, kdy se tak stane a jestli a kde se pak ten proud lidí zastaví......ale vývoj planety jde momnetálně tímto směrem.........

PROBLÉMY S VODOU JSOU V JEMENU, a v mnoha dalších státech, Izrael si na řekách postavil nádrže a bere vodu lidem z jiných států, kterými kdysi tyto řeky také protékaly.............a tak lze zničit stát ....a lidi........

Ostatně v malém to máme i my....kdy my jsme špinili Labe a ta naše špína protékala až do Hamburgu, kde s tím něco museli udělat..........

jak je vidět kdysi lokální problémy se stávají globálními..........a musí se řešit jak lokálně tak i globálně......

4 1
možnosti

J87a91k92u61b 35Š87o81l50c

8. 2. 2018 9:55

Každopádně děkuji za článek. Internet je bohužel plný polopravd, které hledání "pravdy" dost znesnadňují.

4 0
možnosti
Foto

To je pravda. Ale dá se to.

0 0
možnosti

J90a89k28u79b 35Š67o63l74c

8. 2. 2018 9:09

Ano, máte pravdu, nejedná se o žádné schválení "klimatického uprchlíka", ale nějaké otevírání dveří tu asi je, ne?

AC. vzhledem k tomu, že Úmluva o právním postavení uprchlíků z roku 1951 nezahrnuje kategorii „klimatických uprchlíků“;

43. žádá, aby bylo vysídlování v důsledku změny klimatu bráno vážně; je otevřen diskusi o zavedení ustanovení o „klimatické migraci“; vyzývá k vytvoření skupiny odborníků, která by tuto záležitost prozkoumala na mezinárodní úrovni, a naléhavě žádá, aby se problematika klimatické migrace stala součástí mezinárodní agendy; vyzývá k posílené mezinárodní spolupráci s cílem zajistit odolnost vůči změně klimatu;

6. se znepokojením bere na vědomí vysídlování obyvatelstva způsobené změnou klimatu, v jehož rámci jsou nejzranitelnějšími skupinami ženy s dětmi a mladé dívky, jež jsou vystavovány porušování základních práv; žádá, aby vysídlování v důsledku změny klimatu bylo bráno vážně; je otevřen diskusi o zavedení ustanovení o „klimatické migraci“; vyzývá k vytvoření skupiny odborníků, která by prozkoumala tuto záležitost na mezinárodní úrovni, a žádá, aby byla problematika klimatické migrace zařazena do mezinárodního programu; vyzývá k posílené mezinárodní spolupráci s cílem zajistit odolnost vůči změně klimatu;

3 0
možnosti
Foto

Ne není. Je to apel na členské státy, aby se tím začali zabývat. Jezdím systematicky do Afriky na mise do různých částí. A fakt, že v řadě států dnes prostě nenajdete na obrovském území vodu, je fakt. A pokud se to nezmění, ty lidé se vydají na cesty.

6 1
možnosti
KC

EU nechce řešit uprchlickou krizi. EU chce do Evropy přitáhnout imigranty. Kdyby ji chtěla řešit, dávno by způsob našla.

14 4
možnosti
Foto

Nemyslím si. Dohody s Tureckem a Líbyí svědčí o opaku.

2 3
možnosti
SB

Prosím vás, nesnažte se tady hrát divadlo.

EU jako celek je organizace, která v pondělí něco schválí, v úterý je to jinak, ve středu je to celé popřeno, ve čtvrtek je to zase jinak a v pátek se vrátí pondělní rozhodnutí pod jiným názvem, v sobotu a neděli jsou dva dny volna, ale další pondělí se to celé rozjede znova.

Nějaké prohlášení EU má stejnou váhu, jako když budu tvrdit, že je mimo jakoukoli pochybnost, že Vít Kalina si vzal Blaženku Malinovou, a budu to dokládat tím, že to přeci pan Smetana takhle zhudebnil ve své opeře Tajemství.

Rozdíl je jen jeden: Smetana jako autor hudby i Krásnohorská jako autorka textu, nám to předkládali jako umělecké dílo, nikoli však k věření. EU nám své kydy však k věření předkládá.

Já už ta různá vyjádření EU ohledně kvót a uprchlické politiky ani nesleduji. Sleduji jen to, zda prezidenti a vlády zemí V4 budou schopni vzdorovat nátlaku. Jestli ne, tak nám EU do našich zemí migranty nakýbluje a bude jedno, jak bude příslušné rozhodnutí zdůvodněno a definováno.

18 12
možnosti
MM

Tak jste se alespoň sáhodlouze vypovídal!

6 9
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, děkuji Vám za informování. Děláte záslužnou práci. Ale obávám se, že lavina ruskem podněcované podvratné propagandy půjde zastavit dost těžko. Obzvláště když je i u nás dostatek užitečných idi... , kteří to nejen žerou, ale i rádi dále šíří. V každém případě vytrvejte, držím palce R^.

14 17
možnosti
SB

S tím Ruskem si lidé jako vy jen dělají únikovou cestičku před totální prohrou.

Místo, abyste přiznali, že západní Evropa jde do kytek, tak to všechno prohlásíte za ruskou propagandu.

Teroristických činů v Německu, Francii, Belgii, Švédsku a dalších zemí je už tolik, že člověk si je už ani všechny nevybaví, ale je to ruská propaganda!

14 7
možnosti
JH

Bohužel, v případě evropské komise, evropského parlamentu se i ty nejneuvěřitelnější zprávy potvrdí jak pravdivé. Co chcete, když tam vládnou neobolševici, kteří věří, že lze poručit větru, dešti. My s nimi zkušenost máme, západ ne.

24 1
možnosti
Foto

Opravdu si nemyslím, že bych byl neobolševik ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.