Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Ústvali Bartošovou Dianu atd tak proč ne další. Vládnou média která se snaží prezentovat jediný správný názor šílenost. O několika denní stávce v Německu poznámka na okraj záběry téhle potyčky jely v televizích od rána do večera.

6 8
možnosti
Foto

Píšete nesmysly, novináři jsou tam od toho, aby právě takovéto události zaznamenali a dodali dolním deseti milionům. Ty totiž nezajímají zprávy, že někdo pomohl babičce s nákupem. Ty zajímá to, že jí někdo ten nákup ukradl.

11 10
možnosti
LH

Jo tak proto píšete jak píšete.....

6 0
možnosti
ZJ

Napsal jste to přesně a proto Vás také odpůrci prezidenta zkritizují ale ode mně karma.

14 4
možnosti
JZ

Položil jste si otázku, jestli náhodou nejste tak trochu obětí toho maglajzu, který už je tady v souvislosti s prezidentem a prezidentskými volbami již více než pět let?

Autor blogu to podává tak, že došlo k potyčce uvnitř novinářského klubka před prezidentovým štábem a zbytečně se do toho zatahuje prezidentovo okolí.

Jenže došlo ke konfliktu mezi novináři, kteří byli vně a lidmi, kteří byli z nějakého důvodu uvnitř, tedy mezi prezidentovými lidmi.

A vy vůbec nehledáte odpověď na otázku, proč byli pánové Šolta, Slezák a Rokytka mezi prezidentovými příznivci. Jestli vůbec je Šolta (který se konfliktu aktivně účastnil) novinář a byl tam jako novinář. (Asi ne, když měl akreditačku na modré šňůrce.)

Vůbec vás nezajímá, jestli pánové Rokytka a Slezák byli oficiálně vpuštěni do štábu. (Prezidentův vztah k novinářům je dostatečně znám, takže jestli byli plánovaně mezi jeho lidmi, asi k němu mají nějakým způsobem blízko. A to by pro ně byla jednoznačně ta lepší varianta.) Nebo jestli tam byli jako "Holubova letka". (I když je mi p. Slezáka lidsky samozřejmě líto, pak bych se nedivil tomu rychlému vyloučení ze Syndikátu, pokud se chodil najíst a napít coby "novinář" a navíc se s jinými novináři, kteří zvnějšku zaznamenávli dění uvnitř, dostal do potyčky.)

Vy jste si jenom potřeboval potvrdit (a jiné za toto zkritizovat) rozdělení občanů na "Zeman x Antizeman" a podle toho kauzu posuzovat.

9 0
možnosti
JF

Ač veřejnosti poměrně neznámý, můžeme Zbelu bez nadsázky označit za jednoho z nejdůležitějších aktérů v náckovské DS(SS), protože byl jedním z mála těch, kdo svými styky a ideologickým zázemím tvořil první přemosťovací článek mezi veřejným fašizujícím populismem stranické politiky a neonacistickým undergroundem. Tuto roli si ostatně osvojil již před mnoha lety jako předseda mládežnické organizace Sládkových republikánů

8 2
možnosti
OZ

Signifikantní, že Zemana mimo komoušů podporují náckové a fašouni...

6 3
možnosti
JS

Vy se snažíte z jednoduchého a krátkého televizního záběru zpitého komunisty Rokytky s jeho nešetrným odhozením na podium a následné boxerské vložky Zemanova příznivce Slezáka, udělat kauzu novinářského selhání, to je ale dost slabý odvar pro váš "velký příběh" nemyslíte. :-)

18 2
možnosti
JZ

Mám velmi jednoduchý recept na to, jak na sebe nestrhnout pozornost tím, že někomu vrazím pěstí. Dávejte dobrý pozor a pište si: Nedávat nikomu pěstí.

16 0
možnosti
KB

K23a13r47e62l 84B93o52k

7. 2. 2018 23:01

Neprohráli novináři, prohrál pan Slezák, profesně a nyní prohrál i svůj život. Právě tak prohrává autor tohoto blogu.

15 16
možnosti
JF

Těsně vedle, smrťáčku....:-/

4 1
možnosti
OZ

Kdyby se ten bolšán nezlinkoval pod obraz, Slezák by dnes možná žil...

16 3
možnosti
JZ

... bohužel,. je to tak.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je skutečná lidská tragédie a potvrzení toho, že nic nesmí být cennějšího než lidský život. A taky že není!!! ;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2917x
Občan s vlastním názorem.

Seznam rubrik